2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام خانومهای عزیز تو رو خدا کمکم کنید من روز ۲۴ انتقال هستم جواب آزم یت هفته پیش شکر خدا مثب ...

عزیز دلم یه لکه چیه من رسما خونریزی کردم.....

تا دو ماهم طول کشید کامل قطع بشه.....

الان جیگر گوشم مشغول شیطونیه.....

عزیزم اولا هول نکن.....

استراحت نطلق کن و فقط برا دستشویی بلند شو.....

به دکترت زنگ بزن احتمالا پروژسترونتو زیاد کنه البته به نظرم عجله نکن.....

فعلا استراحت کن اگه تکرار شد زنگ بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم یه لکه چیه من رسما خونریزی کردم..... تا دو ماهم طول کشید کامل قطع بشه..... الان جیگر گوشم ...

مرسی عزیزم جواب دادید

خدا نگهدارش باشه الهی

دکترم مسافرته 

من روزی دو تا آمپول پروژسترون میزنم ولی تو برگه بیمارستان نوشته موقع لکه بینی شیاف استفاده کنیم 

که من الان یدونه استفاده کردم

دکترم فک کنم اوایل هفته دیگه بر می گردن

ولی‌ من ۲۸ وقت دارم که خیلی دیره 

باید هفته دیگه زنگ‌بزنم حتما برم پیش دکتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبود تو آزمایشهام.. حالا برم دکتر میپرسم حتما. باید سوالامو یادداشت کنم یادم میره😁

بعید میدونم نباشه.....

اصلا بدون این آز مگه پانکچرت میکنن؟

علامت اختصاریشو میدونی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چرا یهو دلم گرفت.. اگه بتام پایین نمیومد و الان نی نی تو دلم بود حتما تا الان صدای قلبشو شن ...

صدای قلبشم میشنوی....

به نظرتون من که فکر میکنم به خاطر پرولاکتین بالا کیفیت تخمک شاید نداشتم با اینکه هر ماه سونو رفتم فو ...

عزیزم اگه اسپرمتون تحرک و مورفوش خوب نیست به نظرم وارد فاز آی یو آی نشین.....

چرا یه شماره هست ولی هر چی زنگ میزنم‌جواب نمیدن فکر کنم تا ساعت ۳ بیشتر نیستن

عزیرم کدوم بیمارستان بودی؟

گفتم که یه لک موردی نداره توروخدا خودتو اذیت نکن.....

اگه تکرار شد شیاف اضافه کن.....

اصلا شما دیدین کسی نتیجه بگیره؟؟

بله خوب بودن کسایی که جواب گرفتن اما خوب فقط مشکلشون تنبلی تخمدان بوده و تخمکگذاری که با کمی تحریک تخمدان جواب گرفتن.....

دوستان

دیفرلین، پریود و عقب میندازه؟؟؟

یعنی من که مثلا یک هفته دیگه قراره پریود بشم و امروز نصف دیفرلین زدم، ۱۴ روز پریودم عقب میفته؟؟؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام گلم من برای استفاده ابزاری شوهرم از یخ😂با کاموا یوموش یه چیزی مثل کیسه بافتم که کیسه یخ رو می ...

چه پذیرایی میشه ازش......

خوش به حالشه که.....

آناجون سلام حالتون خوبه انشالله برای طب سوزنی شما دکتر حاذقی سراغ دارید چون پیش هرکسی نمیشه رفت

نه عزیزم کسیو سراغ ندارم اما از دوستان یادمه میرفتن و راضیم بودن.....

مرسی عزیزم جواب دادید خدا نگهدارش باشه الهی دکترم مسافرته  من روزی دو تا آمپول پروژسترون میز ...

حدس میزنم دکترت کیه.....

البته اگه اشتباه نکنم نگران نباش......

زنگ زدنیم زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنن اتاق زایمان از مامای کشیک مشورت بگیر.....

اما در کل نگران نکن خودتو.....

بیمارستان آبان خانم دکتر طرازی

پس حدسم درسته.....

ببین یه لک واقعا چیزی نیست بخوایی شیاف اضافه کنی اما اگه تکرار شد اضاغه کن.....

دکتر منم ایشونه.....

ببین بیمارستان با اون شماره تماس نگیر با خود بیمارستان تماس بگیر بگو وصل کنن اتاق زایمان (بخش زایمان نه ها!!!!! اتاق زایمان) اونجا حتما کسی هست بهت کمک کنه.....