2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
تا حالا واكسن سه مرحله اَي زدي؟ اگه نزدي برى هپاتيت بزن كزازم اگلا روز آزمايش ازدواج نزدي يرى بزن

فک میکنم س مرحله ای زدم..ک مرحله اخرش سال اخر دبیرستان بودم.اما موقع عقد نه.

از دوستام پرسیدم اونا کزاز رو بعد زایمان زدن😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست می گید  دارم صلوات می فرستم ایشاله مشکل همه حل بشه

عزیزم استرس  بدترین چیزه...

من تو ۱۴ روز انتقال اصلا عین خیالمم نبود.. رفتم آز دادم بتام شد ۲۶۶.. باورم نمیشد خودم.. اما تو اون سروز ک منتظر بودم دوباره برم آز برای رشد بتا.. خودمو خوردم انقد ک فکرو خیال میکردمو میگفتم خدایا بالارفته باشه.دقیقا جواب برعکس گرفتم..😢

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم چرا یهو دلم گرفت.. اگه بتام پایین نمیومد و الان نی نی تو دلم بود حتما تا الان صدای قلبشو شن ...

خدا بزرگه حتما قسمت این بود اگر منم سقط نمیکردم 3هفته دیگه قطعا سزارین میکردم و بچمو بغل میگردم اون چیزی که خواست خداست چیز دیگری بود محکم باش باز برو دنبالش ی روزی دل هممون از شادی پر میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرت خودم الکارنتین را بخرم که بخوره دو شب یخ گذاشت همش گفت سخته وای یخ زدم وای سر شدم انقدر نال ...

سلام گلم

من برای استفاده ابزاری شوهرم از یخ😂با کاموا یوموش یه چیزی مثل کیسه بافتم که کیسه یخ رو میزاره توش و میزاره رو بدنش، یه خنکی ملس میده که الان شده عادت شوهرم😒

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام خانومهای عزیز تو رو خدا کمکم کنید من روز ۲۴ انتقال هستم جواب آزم یت هفته پیش شکر خدا مثب ...

عزیز دلم یه لکه چیه من رسما خونریزی کردم.....

تا دو ماهم طول کشید کامل قطع بشه.....

الان جیگر گوشم مشغول شیطونیه.....

عزیزم اولا هول نکن.....

استراحت نطلق کن و فقط برا دستشویی بلند شو.....

به دکترت زنگ بزن احتمالا پروژسترونتو زیاد کنه البته به نظرم عجله نکن.....

فعلا استراحت کن اگه تکرار شد زنگ بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومهای عزیز تو رو خدا کمکم کنید من روز ۲۴ انتقال هستم جواب آزم یت هفته پیش شکر خدا مثب ...

عزیزم مگه شما پروژسترون مصرف نمیکنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این امپول رو بهتره چه ساعتی از روز زد ؟ دریا دل جون شما صبح زدی امپولو؟

به من گفتن صبح و عصرش فرق نداره، حدودا نیم ساعت پیش زدم چون ظهر مهمون بودم و نمیدونستم بعد آمپول دچار عارضه ای خواهم شد یا نه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم تو این مدت رو خودت خیلی کار کن..... یعنی رو استرست...... من جات باشم برا استرس طب سوزنیو امت ...

آناجون سلام حالتون خوبه انشالله

برای طب سوزنی شما دکتر حاذقی سراغ دارید چون پیش هرکسی نمیشه رفت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس