2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048394 بازدید | 684651 پست
آنا جون تا چند روز بعد از تزریق آمپول بتامتازون حرکت جنین کم میشه؟من امروز عصر سه تا زدم. تا چه زمان ...

والا وروجکای من کلا شیطونن و بتامتازونم کاری نبوده ولی دیدم دوستانی که تا چند روز بعد تزریق تحرک کم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون میتونم یه درددل کنم؟؟؟

عزیز دلم هر چه میخواهد دل تنگت بگووووووو.....

اینجا نگی کجا بگی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من که اصلا بی بی چک نزاشتم.یراست روز ۱۴ رفتم آز. برای امپول پروژسترونم ۲۴ساعت بعد اینکه امپول ...

من اصلا به بی بی چک معتاد شدم تو این سه سال انتظار

صبح که از خواب بیدار میشم ، با چشمانی نیمه باز، یه لیوان یکبارمصرف و یه بی بی چک دستمه و میرم دستشویی

اصلا هم فرقی نمیکنه مثبت و منفی

وقتی منفی میشه میگم زود زدم

وقتی مثبت میشه میگم کاذبه

آخه خیلی وقتا نزدیک پری بی بی چکام مثبت میشه

ممنونم😭 قبلش یه سوال بورسم؟؟ اخه چرا ای یو ای بیفایده س؟؟ واقعا بی فایدس؟

عزیزم خوب به نظرم آی یو آی خیلی با طبیعی فرق نمیکنه.....

مگه اینکه مشکل تخمکگذاری باشه و آی یو آی با تحریک تخمدان یه کمکی بکنه.....

من اصلا به بی بی چک معتاد شدم تو این سه سال انتظار صبح که از خواب بیدار میشم ، با چشم ...

برعکس تو من اصلا بی بی استفاده نمیکنم.حتی پریودم عقبم میفتاد بی بی نمیزدم میگفتم یا پریود میشم یا نمیشم که حاملم😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا     

عزیزم پریود من چرا تموم نمیشه...

الان دو هفته اس.. البته من از شروع لک بینی حساب میکنم.. الانم تقریبا میشه گفت لک شده.  اما اولین باره طولانی شده..

میشه ربطش داد به استرادیولی ک میخوردم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تو برگه بیمارستان نوشته در صورت لکه بینی از شیاف پروژسترون استفاده کنم نمی دونم این قطره خون لکه بی ...

عزيزم من تجربه نداشتم ولي استراحت كن حرصم نخور به دكترت زنگ بزن خيليا اينجوري بودن و بچه ها صحيح سالم به دنيا اومدن

تو رو خدا اگه‌کسی می دونه جواب بده

عزیزم این همه نگرانی و استرس نداره

تو همین گروه اکثر مامانا اوایل بارداریشون حتی خونریزی داشتن و ختم به خیر شده

شما که خیلی هم کم بوده

پس استرس نداشته باش و اگه هم دیدی خدای نکرده ادامه پیدا کرد شیاف استفاده کن و اگه بیشتر شد به دکترت مراجعه کن

هپاتیت کنار اچ آی وی و عفونیاست معمولا.....

نبود تو آزمایشهام.. حالا برم دکتر میپرسم حتما.

باید سوالامو یادداشت کنم یادم میره😁