2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

سلام.دوستان خوبم یک ربع پیش داشتم با مخلوط کن شیشه ای گوجه میکس میکردم که یه دفعه شیشه اش شکست و پخش شد و من در حد مرگ ترسیدم و جیغ زدم

به نظرتون برام مشکلی پیش اومده؟ روز پنجم انتقالم

خیلی نگرانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایشات کاریو تایپ  و ایمنی وانعقادی دادم البته سی دی مارکرا ننوشتن برام. ولی تو همین آزمایشا ...

پس حتما سی دی مارکرارو این دفعه کامل انجام بده چون مشکل منم دقیقا با همونا مشخص شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت مهربونیت عزیزم من اصفهانم اگه اومجا بوده اینجا هم حتما میتونم پیداش کنم.فدات

آهان متوجه شدم....

بپرس ببین بورس تجهیزات پزشکی اصفهان کجاست منطقه شو بدونی میتونی از چند تاش بپرسی و پیدا کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله آنا جون  اما كمپرسش جنس كتون و پلاستيكي مانند داره  مواد توشم ژله اي هستش  يعن ...

آره حتما به لایه لباسی چیزی باشه اتفاق یه بار میفته.....

آره حتما به لایه لباسی چیزی باشه اتفاق یه بار میفته.....

آقایون نازنازی هم هستن، دیگه اگه همچین چیزی هم براشون اتفاق بیوفته که کشتنمون خخخخخخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
طرازی مستقیم میره رو همه ی لیست ازمایشایی که اناجون گفتن؟

عزیزم معمولا بعد یک نهایتا دو منفی آزهارو کامل مینویسه.....

برا بعضیام همون اول نوشته.....

همه این آزهارو خانوم دکتر واسم نوشتن.....

دوستان یه سوال دارم لوله سمتی که بسته هست تخمک تشکیل نمی شه؟ ممنون می شم اگر اطلاع دارین راهنمایی ...

نه عزیزم.من خودن رحمم تک شاخه..یه لوله دارم اونم دکترم گفت ملتهبه یکم‌. اما تو پانکچر از هردو تخمدانم تخمک کشیدن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان  روز دوم انتقالم هست  دوباره مسله تون دارم سوال 🤔🤗 ميوهاى خام بخورم يا ابپز كن ...

والا من خام میخوردم.....

ولی میوه هایی که نفاخ باشه نمیخوردم.....

سلام دوستان شماها از چند روز بعد از انتقال بی بی چک می ذاشتین؟ دیگه اینکه چیکار میکنید که جای تزری ...

عزیزم من که اصلا بی بی چک نزاشتم.یراست روز ۱۴ رفتم آز.

برای امپول پروژسترونم ۲۴ساعت بعد اینکه امپول میزدم حوله داغ میزاشتم.بعدم امروز ک سمت راست میزدم فردا سمت چپ میزدم.

و اینکه اگه اهسته تزریق کنن سفت نمیشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم.روزی که رفتم آزمایش واسه عقد،کلاس برگزار نشد و ما بی کلاس عقد کردیم😂 الان دقیقا چه گزینه ا ...

هپاتیت کنار اچ آی وی و عفونیاست معمولا.....

سلام.دوستان خوبم یک ربع پیش داشتم با مخلوط کن شیشه ای گوجه میکس میکردم که یه دفعه شیشه اش شکست و پخش ...

نگران نباش عزیزم.....

چیزی نمیشه.....