2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام به همه  من فردا میرم برای لاپرا و هیسترو . آنا جان توصیه ای ندارید چون شما تجربشو داشتید ...

عزیزم چاره ای نیست باید تحمل کنی چون روده هات هر چی خالی تر باشن بهتره.....

برا من تازه بعد همه اینا تو بیمارستان انما همانجام دادن یعنی روده هامو شستشو دارن پس کمتر بخور که کمترم اذیت بشی.....

عزیزم نگرانم نباش همه چی خوب پیش میره.....

فقط بعدش شاید کتف درد یا کمر درد و.... داشته باشی طبیعیه نگران نباش.....

من به خاطر گازیه که وارد بدنت میشه و کوفتگی ایجاد میکنه و تنها راهشم خوردن مایعات و راه رفتنه.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یخ شدید مستقیم در اون حد که سر کنه خیلی مضره،،، یخ داخل پارچه غیر مستقیم و ملاییم فقط دماشو ببره یه ...

همسر من از این یخ هایی که با دارو میدن و بسته بندیه استفاده کرد البته فقط دو شب 

از روی لباس زیرش گذاشت

ولی خب سر میشه دیگه

من دو دیقه تو دستم نگه داشتم دستم بی حس شد

انگار دستم تو برف بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مضره مستقيم بزاره  شوهر من مثل اينكه بدش نمياد و مستقيم ميزاره حس بدي بهش دست نميده😬  ...

برای ماهم آمادست ولی همسرم نزاشت گفت اذیت میشم  ولی گفت خودمو با آب خنک میشورم

منم اصرار نکردم 

دیگه توکل به خدا کردم

سلام دوستان من امروز  روز خیلی بدی داشتم از صب با کمر درد شدید از خواب بلند شدم و شکمم خیلی سفت ...

عزیزم منم اواخر اینجوری شدم جوری که دیگه نمیتونستم ادارومو کنترل کنم و ببخشید خودمو خیس میکردم....

نیم ساعتیم پیوسته درد داشتم....

بیمارستان رفتم و ان اس تی و چکاپ و....

حتی تست ادرار گرفتن ببینن عفونت دارم یا نه.....

خلاصه دیگه رفع شد.....

یادمه اون روز تو بیمارستان برام شیاف دیکلوفناک گذاشتن و گفتن اگه با این دردت ساکن بشه یعنی مهم نبوده ولی اگه ساکن نشه یعنی درد زایمانه....

که همونجا دیگه دردام آروم شدن.....

عفونتم نداشتم.....

خلاصه گفتن جای نگرانی نیست و برگشتم خونه.....

هفته بعدش زایمان کردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسر من از این یخ هایی که با دارو میدن و بسته بندیه استفاده کرد البته فقط دو شب  از روی لباس ز ...

بپیچ لای حوله فقط یه کوچولو فضا رو مطبوع خنک کنه کافیه،، نه دیگه در اون حد که شما انجام دادی زیادی یخ بوده مسلما برا عروق خوب نیس انقباض در اون حد

...
چرا مضره مستقيم بزاره  شوهر من مثل اينكه بدش نمياد و مستقيم ميزاره حس بدي بهش دست نميده😬  ...

مستقیم یعنی کیسه پلاستیک یخ رو میذاره رو پوست؟

خطرناکه نکنه.....

حالا نه برا خنکی.....

دیدی یخ بعضا به پوست میچسبه؟

فکر کن بچسبه چی میشه؟

کدون شهره؟

تهران

بپیچ لای حوله فقط یه کوچولو فضا رو مطبوع خنک کنه کافیه،، نه دیگه در اون حد که شما انجام دادی زیادی ی ...

ممنونم خانمی این دفعه این جوری میگم بزاره ببینم واکنشش چیه

لای حوله میپیچم  

مستقیم یعنی کیسه پلاستیک یخ رو میذاره رو پوست؟ خطرناکه نکنه..... حالا نه برا خنکی..... دیدی یخ بع ...

همسر من یخو مستقیم میزاشت روی لباس زیرش ولی گفت خیلی اذیت شدم و دیگه هم نزاشت حالا این دفعه لای حوله میزارم

والا چند تاش به وزنت ربط داره معمولا برا هر بیست کیلو از وزنت یه پنج گرمی..... معمولا هم چند روز قب ...

ممنون آناجون. به من سه تا داد 55 کیلو هستم، بهم گفت همه چی مرتب باشه و اگه پروژسترونت روز پانکچر بالا نباشه، سرم رو میزنیم برات که انتقال بدیم. اما من فکر نمیکردم که سه تاش رو همون روز بزنن. فکر میکردم یه دونه اش رو میزنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برای ماهم آمادست ولی همسرم نزاشت گفت اذیت میشم   ولی گفت خودمو با آب خنک میشورم منم اصرار نکر ...

اشكال نداره 

اما خوبه طرفاي شما آب شير خنكه 

هر بار ميره يه چند دقيقه اي بشوره خودش رو خيلي خوبه 

پيش ما آب شير هم متاسفانه گرمه 

حالا الان اومده تهران بهش گفتم  حداقل اونجا با آب خنك كن خودت رو 

بله توكل ب خدا ان شاءالله برامون بهترينها رو بخواد آمين 

عزیزم بعید نیست.... از نظر ایمنی تا چه حدی بررسی شدی؟

آزمایشات کاریو تایپ  و ایمنی وانعقادی دادم البته سی دی مارکرا ننوشتن برام.

ولی تو همین آزمایشاتی که دادم 

B2Glycoprotein Ab(Img)(*1)    رنجش باید کمتر از ۸ باشه از من ۱۰ 

همین بود چیز قابل توجهی نیست

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ببین من حدود آدرسو میگم شاید تو پیدا کردن کمک کنه..... از تقاطع جمهوری ولیعصر، در امتداد ولی عصر به ...

قربونت مهربونیت عزیزم

من اصفهانم

اگه اومجا بوده اینجا هم حتما میتونم پیداش کنم.فدات