2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام به همه دوستای قدیم و جدید

یه سلام مخصوووووص به آنا جون تیکرتو دیدم خیلی خوشحال شدم دوباره خدا بهت یه گل پسر داده 😍

خوش به حالت تو دومی رو هم آوردی من هنوز اندر خم اولی😂😂

آناجون بعد یه سال رفتم دوباره یه بسته از جنیانامو گذاشتم اما ازروز ۴ به شدت سرما خوردگی بدی گرفتم که تب بالای ۴۰ درجه کردم به اندازه ای تبم بالا بود که لبم تبخال زد😩

اصلا یه وضی شد ......اینقدر سرفه و عطسه کردم که مطمینم این بار هم نشد.

آناجون به نظرت چرا اینطور شدم این سری دکترم بهم قرص دگزا داده بودشبی دوتا بخورم به اضافه داروهایی که تو انتقال استفاده میشه از کلکزان و آس اس آو استرادیول   وشیاف اوتروژستان که هر ۸ ساعت استفاده کنم. 

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

آنا جان دکتر برای بعد انتقالم UTRGESTAN 200MLداده بود که هم خوراکی هم شیاف میشه گذاشت روزی 3تا 

در صورتیکه شیاف سایلوژست 400ML که سری قبل  میذاشتم روزی 2تا بازم دوز پروژسترونش از این قرصا جدیدا بیشتر میشه 

به نظر شما بخاطر این قرصا نبود که زود لکه بینی شروع شد و پریود شدم ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان یعنی سرنگ مخصوص داره؟ آخه مرکزی که میرم سی چهل تا سرنگ از همین معمولیا داده برا پروژسترون

ببین من سر بارداری قبلیم که پروژسترون هر روز داشتم رفتیم از جمهوری (تقاطع ولیعصر جمهوری) که مرکز تجهیزات پزشکیه سرسوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی گرفتیم و برا تزریقام استفاده کردم.....

یعنی با سرسوزنهای سرنگهایی که داروخونه داده داروی پروژسترونو میکشیدم و موقع تزریق اون سرسوزنهایی که گرفتمو مینداختم روش و تزریق میکردم خیلی بهتر بود.....

کمی بلندتر بودن.....

اما الان مشخصات دقیق اون سرسوزنهارو ندارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم قبل از میکرو طرازی برام این آزمایشاتو نوشت البته من ی سقط طبیعی داشتم..انشالله ک برات خیر باشه و ...

دریادل جون چند مدت بعد از سقط اقدام کردی و باردار نشدی تا رفتی میکرو؟

...
سلام به همه دوستای قدیم و جدید یه سلام مخصوووووص به آنا جون تیکرتو دیدم خیلی خوشحال شدم دوباره خدا ...

عزیزم فدات...

آره خدا به خاطر دعاهای شما حسابی شرمندم کرد و این معجزه رو بهم داد....

ایشالله از این معجزه ها قسمت همه مامانا و دوستای منتظرمون بشه.....

عزیزم ایشالله این دفعه مامانی..

.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان دکتر برای بعد انتقالم UTRGESTAN 200MLداده بود که هم خوراکی هم شیاف میشه گذاشت روزی 3تا  ...

عزیزم والا به نظرم خیلی نمیشه دز اینارو با هم مقایسه کرد.....

اما خوب وقتی به لک بینی افتادی شاید باید دزشو زیادتر میکرد......

عزیزم فدات... آره خدا به خاطر دعاهای شما حسابی شرمندم کرد و این معجزه رو بهم داد.... ایشالله ...

اصلا چشم آب نمی خوره....😑

آنا جان من هنوز اون مشکل اینکه رحمم جنین قبول نمی کنه دارم ....این کاکنشا میشه به خاطر مشکلات ایمنی بدنم باشه؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

سلام به همه 

من فردا میرم برای لاپرا و هیسترو . آنا جان توصیه ای ندارید چون شما تجربشو داشتید . 

صبح یه شیشه شربتی که برام نوشت و خوردم و گفتن غذاهای جامد نخورم . فقط آب میوه و آب و اگر خیلی گشنه ام شده کمی سوپ بخورم حالا به شدت گشنمه تا فردا چطوری تحمل کنم😔😆

سلام دوستان من امروز  روز خیلی بدی داشتم از صب با کمر درد شدید از خواب بلند شدم و شکمم خیلی سفت و دردناک شده بود کلی فشار رو مثانم بود همش ادرار میکردم‌ . الانم زود زود سفت میشه و باید برم دسشویی از طرفی ببخشید بیرون زدگی مقعد گرفتم خیلی دردناکه هر چی پماد و پودر میخورم فایده نداره . شنبه نوبت دکتر دارم . آنا جون به نظرت نیازه برم دکتر بخاطر انقباض ها یا منتطر بمونم ببینم چی میشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به نظرت خودم الکارنتین را بخرم که بخوره دو شب یخ گذاشت همش گفت سخته وای یخ زدم وای سر شدم انقدر نال ...

یخ شدید مستقیم در اون حد که سر کنه خیلی مضره،،، یخ داخل پارچه غیر مستقیم و ملاییم فقط دماشو ببره یه کم پایین همین

...
ممنون.حتما امروز میرم دنبالش عزیزم

ببین من حدود آدرسو میگم شاید تو پیدا کردن کمک کنه.....

از تقاطع جمهوری ولیعصر، در امتداد ولی عصر به سمت جنوب که میری سمت چپ خیابون چند تا مغازه پایینتر فکر کنم اسمش کیان یا همچین چیزی بود دقیق یادم نیست من از اونجا خریدم......

خلاصه میشه گفت انواع سرنگ و سرسوزن و این جور چیزارو داشت.....

سلام به همه  من فردا میرم برای لاپرا و هیسترو . آنا جان توصیه ای ندارید چون شما تجربشو داشتید ...

سلام عزيزم 

ب سلامتي ان شاءالله بري 

من روز قبل از عمل بيرون رفتيم ساعت ٤ عصر نهار خورديم اونم كباب و مفصل خوردم 

ديگه شام نخوردم گشنم نبود 

فقط گفته بود قرص بيزادوكوديل بخورم 

و قرص جويدني دايميتيكون هر ٨ ساعت از دو روز قبل از عمل 

الحمدالله مشكلي برام بعدش بوجود نيومد 

فقط بعدش خونريزي داري 

من تا ٨ روز داشتم 

ان شاءالله موفق باشي 

اصلا چشم آب نمی خوره....😑 آنا جان من هنوز اون مشکل اینکه رحمم جنین قبول نمی کنه دارم ....این کاکنش ...

عزیزم بعید نیست....

از نظر ایمنی تا چه حدی بررسی شدی؟

یخ شدید مستقیم در اون حد که سر کنه خیلی مضره،،، یخ داخل پارچه غیر مستقیم و ملاییم فقط دماشو ببره یه ...

چرا مضره مستقيم بزاره 

شوهر من مثل اينكه بدش نمياد و مستقيم ميزاره حس بدي بهش دست نميده😬 

البته ما از اين كمپرس يخ هاي آماده گرفتيم