2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ببین راه حلش تلفنی نیست ما هم اول با سجادی بودیم روزه یک شنبه یاسه شنبه رفتیم همسرم گفت چون هنوز درم ...

اخه ما از دی درمان شروع کردیم,ی بارم ای یو ای شدم,البته دیگه نمیخواییم رویان بریم,دوتر سجادی پزشک شوهر دوستمه خیلیییییی تعریفش میکنه,میگفت براش معجزه کرده

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

خانومای گل من آزمایش همسرمو چند روز پیش گذاشتم والان دوباره میزارم

همسرم رفت به اورولوژ خود بیمارستان نشون داد و براش ویتامین ای 400، ویتامین سی 250 و قرص زینک 15میلی و کلوموفن نوشته که کلوموفن یک شب درمیونه بقیه هم شبی یکی و گفت همینا کافیه

حالا به نظر شما لازمه بریم دکتر جنتی که ایشون هم نظرشو بده

آخه من دیدم بقیه داروهای خیلی بیشتری دارن

انا جان و لاله جان ممنون میشم نظرتونو بدونم

من سه بار انتقال جنین منفی داشتم و یه ذره حساسیتم زیاد شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ما از دی درمان شروع کردیم,ی بارم ای یو ای شدم,البته دیگه نمیخواییم رویان بریم,دوتر سجادی پزشک شو ...

آها پس دیگه نمی شه احتمالا، 

ان شاالله هر جا میرید نتیجه بگیرین سریع🌹🌹🌹

ما که هر سری یه اتفاقی پیش میاد الان سه ساله رویان میریم، فقط دو بار آی یو آی که دیگه بعدش کلی اتفاق افتاد و باید میکرو کنیم و تازه واسه میکرو هم... 

یه کار دیگه ای که برای بررسی بیشترم کردم رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا و ویزیت شدم سونو کرد گفت مشکلی نداری  

آز ذخیره تخمدان دادم و 8.3 بودم البته میدونستم بالایه چون پلی کیستیکم و دفعه قبل هایپر شدم 32 تا تخمک داشتم

کاریوتایپ دادیم که جوابش نیومده

هستروسکوپی هم اردیبهشت ماه قبل از انتقال آخرین بسته جنینم داشتم

آزمایش ایمنی و انعقادی هم دفعه آخر انتقال جنین داده بودم که انعقادی مشکل داشتم و انوکسپارین استفاده کردم

ایمنی به ظاهر مشکل نداشتم وهمه موارد تو رنج بود و منم دیگه دکتر ایمونولوژ نرفتم ولی این بار میخوام برم 

آنا جان ایمنولوژ کجا برم؟

خانمای گل به نظرتون بازم اگه لازمه بررسی بیشتر بشیم بگید 

آخه سه بار انتقال جنینم منفی شد و الان میخوام برای اواخر پاییز برای دومین بار پانکچر بشم

ممنون از همگی  

آنا جونم این تست دیگه منسوخ شده ولی نمی دونم چرا انجام میدن هنوز

عزیزم من خودم تجربشو ندارم.....

اطلاعات زیادیم در موردش ندارم فقط در حد کلی یه چیزایی شنیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامان مهربون،والا یه سری دیگه آزمایش نوشتن برای هر دومون، باید انجام بدیم  خیلی جالبه واس ...

کاش آخرین نفرم نباشی عزیزم و روال کار تغییر کنه و یه سری از این بررسیهای تکمیلی وارد مقدمات شروع سیکل بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها پس دیگه نمی شه احتمالا،  ان شاالله هر جا میرید نتیجه بگیرین سریع🌹🌹🌹 ما که هر سری یه ات ...

ممنون, بماهم گفتن میکرو! دکتر بیرون ک رفتیم اورولوژی ب شوهرم گفت باید واریکوسل عمل کنی و از ژنتیک اسپرم بدی و....واقعا دیگه کم آوردیم! آدم میبره ی جایی! ولی توکل بخدا,حالا میش این نامداری هم بریم ببینیم این چی میگه تا شهریور

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
خانومای گل من آزمایش همسرمو چند روز پیش گذاشتم والان دوباره میزارم همسرم رفت به اورولوژ خود بیمارست ...

عزیزم والا همسر منم اینارو داشت منهای ویتامین ای و بعلاوه الکارنتین.....

همسرت بحث خنکی ب ی ض ه هارو هم رعایت کنه.....

طبعشم بشناسین.....

طبق طبعش تغذیشو تنظیم کن.....

دی اف آی هم خوبه شکر خدا.....

فکر کنم از ناحیه همسرت درمانش تو این مایه ها باشه.....

بابت خودتم ببین چیارو بررسی نکردین.....

راستی همسرت و خودت کاریوتایپ دادین؟

ببخش اگه سوالام تکرارین چون یادم نیست قبلا چیا گفتم.....

یه کار دیگه ای که برای بررسی بیشترم کردم رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا و ویزیت شدم سونو کرد گفت مش ...

ببین یا برو پیش تو کلی تو ابن سینا یا پیش زرنانی.....

به هر حال یه بار کم نیست.....

ببین نظرشون چیه؟

سلام مامان مهربون،والا یه سری دیگه آزمایش نوشتن برای هر دومون، باید انجام بدیم  خیلی جالبه واس ...

منم قبل از میکرو طرازی برام این آزمایشاتو نوشت البته من ی سقط طبیعی داشتم..انشالله ک برات خیر باشه و ب نتیجه دلخواهت برسی عزیزم

خیلی خوبه این جوری، آخه فکر کن نوشتن بزاق نباشه، کرم نباشه، اون بنده خدا هم با کلی استرس و خجالت از ...

واااای بچه ها من پارسال قرار بود ای و ای بشم همسرم سه ساعت تلاش کرد حتی با قرص هم نتونست نمونه بده از بس استرس داشت خلاصه ای و آی کنسل شد الانم که تازه رفتم ابن سینا باز باید بره آزمایش بده میترسم باز این همه راه و بریم نتونه نمونه بده  

خدا جونم شکرت...
عزیزم والا همسر منم اینارو داشت منهای ویتامین ای و بعلاوه الکارنتین..... همسرت بحث خنکی ب ی ض ه هار ...

به نظرت خودم الکارنتین را بخرم که بخوره

دو شب یخ گذاشت همش گفت سخته وای یخ زدم وای سر شدم انقدر ناله کرد که نگو 

بعد که دکتر رفت دکتره بهش گفته که خنک نگه دار با آب خنک بشور لباس تنگ نپوش سونا نرو ولی گفته یخ نزار انگار

همسرمم که ازخدا خواسته گفت دکتر گفته دیگه حالا نمیزاره

طبعش به نظرم گرمه چون همش گرمشه تو تابستون و زمستون من کلا سعی میکنم تعادلو برای تغذیش رعایت کنم

ایمونولوژ هم هفته دیگه میخوام وقت بگیرم برم ابن سینا مسیرش به محل کارم نزدیک تره اونجا میرم

برا خودمم تو قسمت بعدش گفتم اگه لازمه کار بیشتری کنم بگو عزیزم

ممنونم از پاسخگوییات آنای عزیز

خدا خیرت بده