2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دوستان یه سوال دارم لوله سمتی که بسته هست تخمک تشکیل نمی شه؟ ممنون می شم اگر اطلاع دارین راهنمایی ...

ربطی نداره، برای همین میگن حتی اگه لوله هم نداشته باشی، میکرو تنها راهه

منم که جفت لوله هام بستست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ذخیره ی دوستم 18 هستش و ای وی اف کرده

ممنون عزیزم از کمکت

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون انگار زیاد راضی نیستی.

عزیزم خوبن نگران نباش.....

مال منم برا سونوی روز هشت این حدودا بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگر مثلا دو روز قطع کنم مشکلی که پیش نمیاد نه>؟آنا جون گفتم که دکترم دختر داییه همسرمه دیشب ساعت ...

عزیزم چرا میدونم دکترت کیه.....

نه دیگه وقتی قطع نکرده بودی الانم دلیلی نداره قطع کنی.....

من فکر کردم از شروع لک بینی قطع کرده بودی آسپرینتو.....

الانم بخور اگه باز لک داشتی اون موقع قطع کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  من قرارهivfکنم امروز جواب آزمایش هورمونی رو گرفتم amh۱۴.۹ و lh11کسی می دونه این ی ...

عزیزم ال هاش فکر کنمتغییر میتونه بکنه اما amh اگه تو یه آزمایشگاه بوده بعیده انقدر تغییر نشون بده.....

خوب ذخیرت ۱۴/۹ بالاست یعنی تنبلی داری.....

تو این مدت مکمل برا تقویت تخمدان خوردی؟

نوع سیکلت و دز داروهات باید جوری باشه که یهویی کلی فولیکول نداشته باشی چون تعداد خیلی بالا بره احتمال پوچ بودن و پایین اومدن کیفیت تخمک ممکنه پیش بیاد.....

عزیزم ال هاش فکر کنمتغییر میتونه بکنه اما amh اگه تو یه آزمایشگاه بوده بعیده انقدر تغییر نشون بده... ...

عزیزم هر دو توی یک آزمایشگاه بوده ولی من توی این یکسال بعد س ق ط شرایط روحی خوبی نداشتم وا س ت ر س فوق العاده زیادی داشتم به اضافه درمان هایی که داشتم ولی تقویتی می خوردم حدود سه ماه اوابووست خوردم به اضافه فمیبیون که همیشه خوردم  و کلا توی یکسال همیشه تقویتی می خوردم 

دوره ای ول وومن ،رد کیوتن،ویتامین ای

ولی الان سه ماهه پریودهام دوروز شده بود دوماه بعد عمل هیسترو که همش فکر می کردم به خاطر عمل هست ورفتم عکس رنگی انداختم هنوز نتیجش رو نگرفتم ولی دکترم می گفت به خاطر به هم ریختن هورمونهات هست که دیگه دکترم رو عوض کردم وگفت با توجه به سنتون وشرایطتون بهتره ivf کنید واین آزمایشها رو دادم که نتیجش شوکم کرد چون با توجه به آزمایش فروردین پارسال فکر می کردم همه چی اوکی باشه راستی قندم هم بالا بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم مگه من خونریزی نداشتم؟ مگه الان دخترم کنارم ننشسته؟ پس فقط استراحتتو بکن و پروژسترونتو استفا ...

ممنونتم آنا جون، واقعا دلم گرم شد، چشم، انشالله خودت و خانوادت همیشه سالم و شاد باشید

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
عزیزم ال هاش فکر کنمتغییر میتونه بکنه اما amh اگه تو یه آزمایشگاه بوده بعیده انقدر تغییر نشون بده... ...

هم اینکه من توی این یه سال تقریبا هرماه سونو می شدم وتوی سیکلهای بدون محرک یه تخمک بالغ داشتم وبا کلومیفن ۴تا وبا ۵تا آمپول مریونال ۴تا ولی با لتروزول یا ۵تا آمپول فوستیمون ۱ تخمک داشتم 

عزیزم هر دو توی یک آزمایشگاه بوده ولی من توی این یکسال بعد س ق ط شرایط روحی خوبی نداشتم وا س ت ر س ف ...

عزیزم والا ذخیره هیچ وقت بالا نمیره مگه اینکه یا قبلیه اشتباه بوده یا اینکه یه چیزی مانع میشده ذخیره واقعیت خودشو نشون بده یعنی مکملا روش تاثیر نداشته.....

شاید حین هیسترو تخمدانت دستکاری شده و ذهیره واقعیش رو شده.....

خلاصه شرایطت بد نیست ولی با مدیریت میشه تخمکهای خوبی داشته باشی....

شاید قندتم بی تاثیر نبوده.....

گريد AB بعد كدوم گريد هست دوستان ؟يكى از دوستان صبح پرسيد از روى كنجكاوى مى پرسم 

حد وسط بین آ و ب هست عزیزم.....

همسرم قرص فولیک اسید و ویتامین EوC دکتر همسرم دیگه چیزی نگفته  خودمم رفتم تو سیکل میکرو به خاط ...

به سلامتي ان شاءالله 

ببين اصلا خودت رو ناراحت نكن 

خوبه كه دكتر نااميد نكرده و يه راهي هست برامون 

و اينكه بالاخره بايد اين راه رو بريم 

پس هر كاري رو كه لازمه بايد انجام بديم كه بعد پشيمون نشيم 

حتما حتما بحث تغذيه و خنك نگه داشتن ب ي ض ه رو جدي بگيرين و رعايت كنين 

شماهم سفيده تخم مرغ مرغ گوشت ماهي سبزيجات ميوه جات رو بخور ك رو كيفيت تخمك هم تاثيير گذاره 

چهار مغز هم خوبه اما متاسفانه من ميخورم خيلي جوش ميزنم 

حالا ميگم حداقل روزي يه ق بخورم 

مايعاااات هم كه زياد بايد خورد 

ديگه توكل ب خدا كن و همه چي رو بسپار ب خدا 

ان شاءالله ك مامان ميشي 😊😍

من فك كنم منم مع لرز كردم بدنم داشت پس ميزد😔

منم پنج روز بعد از مثبت شدن آزمایش بارداریم صبح با لرز بیدار شدم با یه حالت بدی جوری که داشتم از حال میرفتم 

یعنی امکان داره به خاطر اون لرز جنینم دیگه رشد نکرد؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم سونوی غربالگری دقتش بیشتره خوب نسبت به دستگاه خانوم دکتر..... اما خوب بهترین کار برا ما تعیین ...

آنا جون بر اساس سن لقاح و روز انتقالم زایمان طبیعی میشه ۱۲ اسفند ولی بر اساس سونو میشه ۶ اسفند...میخواستم بدونم طرازی روز زایمانو بر اساس کدوم در نظر میگیره؟

منم پنج روز بعد از مثبت شدن آزمایش بارداریم صبح با لرز بیدار شدم با یه حالت بدی جوری که داشتم از حال ...

نمیشه دقیق گفت اما میشه در حد حدس و گمان روش فکر کرد و بررسی کرد.....

این دفعه به دکترت بگو.....