2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من كه دقيقا سر موقع شدم بدن با بدن فرق ميكنه

اا پس شماهم زدین؟بالاخره یکیو پیداکردم که برا میکرو اینو زده باشه.

شماهم فقط یدونه زدی؟نمیدونی دکتر برا چی بهت داده بودش؟من میگم شاید برا امادگی رحمم داده باشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم منظور تون کدوم ازمایشاست؟فقط برام تیروییدوپرولاکتین وازمایشای عفونی وتوکسوپلاسمانوشتن.درسته؟

ببين يكسري آزمايش هست كه آنا جون ميزاره براتون ازشون بخواين اينا ممكنه مشكل داشته باشه

مثلا گاهي سيستم ايمني بدن هر جسم خارجي را پس ميزنه حتي جنين كه با بك قرص حل ميشه و بقيه ماجرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال دارم لوله سمتی که بسته هست تخمک تشکیل نمی شه؟ ممنون می شم اگر اطلاع دارین راهنمایی ...

فکر نکنم ربطی داشته باشه.....

خوب اونایی که کلا لوله هاشونو برداشتن اون وقت نباید پانکچر بشن در حالی که میدونم دوستانی هستن که پانکچر کردن و جواب داده تخمدانشون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون برای کم خونی در بارداری به غیر از اضافه کردن قرص های آهن چه پیشنهاد دیگه ای داری؟

خوراکی هایی که خونسازن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اا پس شماهم زدین؟بالاخره یکیو پیداکردم که برا میکرو اینو زده باشه. شماهم فقط یدونه زدی؟نمیدونی دکتر ...

همه ميزنن روز ٢١ براي اينكه ماه بعد تخمك گذاري انجام نشه 

ديفريلين را ميگي ديگه؟؟؟؟ يا من اشتباه ميكنم

امپول gcsf كه قبل انتقالم زدم انا جان تا الان كه دارم تايپ مى كنم مخصوصا پاهام خيلى درد مى كنه الان ...

نگران نباش آب بخور.....

استراحتتم بکن.....

دردتم خوب میشه......

همه ميزنن روز ٢١ براي اينكه ماه بعد تخمك گذاري انجام نشه  ديفريلين را ميگي ديگه؟؟؟؟ يا من اشتب ...

اهان.من زولادکس رو میگم ولی انا جون میگن کاربردشون مثل همدیگه هست با دفریلین.شما میکرو کردین؟مثبت شد؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان شماها از چند روز بعد از انتقال بی بی چک می ذاشتین؟ دیگه اینکه چیکار میکنید که جای تزری ...

عزیزم بی بی چک رو نشنیده میگیرم......

برا پروژسترونام تزریق باید عمیق باشه.....

با سرنگ تزریق عمیق عضلانی......

آروم تزریق بشه......

از ۲۴ ساعت بعدم کمپرس گرم.....

عزیزم شاید بدنت داشته پس میزده؟

منم برا هر دو بار انتقالم اینجوری بودم ولی چون اتاق عمل خیلی سرد بود کولر وفن زده بودن بعد که پتو کشیدن روم دیگه لرز نداشتم 

یعنی اینم تاثیر داره باید به دکتر بگیم ؟؟؟

سلام عزيزان.اناجون من نهم پانكچرداشتم الان خييييلي تخمدان سمت راستم دردميكنه شهرخودمون هم نيستمك برم ...

عزیزم دولا راست نشو.....

استراحت کن.....

اگه بهتر نشد و دردت بیشتر شد یه سونویی برو....

انا مهربونم فرق بين ivf و ميكرو چى هست ؟ من٣ جنين هام ٤روزه بودند انتقال دادن 

عزیزم تقریبا یکی هستن.....

فقط تو آی وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میذارن باید خودشون لقاح پیدا کنن.....

تو میکرو اسپرمو داخل تخمک تزریق میکنن....

دوستان  من امروز باید نصف آمپول دیفرلین تزریق کنم، بقیه اش رو قاعدتا باید بندازم دور دیگه؟؟؟ و ...

بله عزیزم دور میریزی.....

اون زمان یادمه بعضیا شراکتی میخریدن اینطوری هدر نمیرفت.....

سلام بچه ها من تازه اومدم تو گروه ولی دوسالی هست که خواننده خاموشم منم دوهفته دیگه انتقال جنین دارم ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

سلام آ نا جون خوبی عزیزم،جنین گریدABچقدر احتمال مثبت شدنش هست؟ گفتم برام بلاستوسیت کنید گفتن نمیشه چ ...

عزیزم ما مامان با جنین گرید سی هم داشتیم....

به نظرم اگه جنین سالم باشه هر چه زودتر انتقال بدن بهتره.....

ایشالله تو دلت قراره بلاست بشن.....

سلام آنا جونم.من امروز رفتم سونو روز هشتم برای آی وی اف.قبلش بگم ذخیره ام پایینه...حالا سونو امروزم ...

برا روز هشت بد نیست.....

ایشالله همه شون رشد میکنن...