2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان و سلام مخصوص به آنا جون😘😘😘 من امروز روز ۲پری بود اومدم تهران و خدا ...

عزیزم خدارو شکر با یه دکتر خوب ویزیت شدی......

ایشالله بهترینا منتظرته.....

ورزش برات خوبه.....

پیاده رویم خوبه.....

آبم زیاد بخور......

تغذیه طبق طبع داشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم گفت ivf 

خوب شاید چون آی وی اف رو بیمارا میشناسن این لفظ رو به کار برده.....

ببین مثلا ایشالله بری غربالگری برا نی نی ت فرم که پر میکنی میپرسن طبیعی باردار شدی یا با ivf نمیگن میکرو......

پس احتمالا همون میکرو کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان شما مشکل ایمنی داشتی  به من گفتن حتما مشکل ایمنی داره که بدنت جنین قبول نمیکنه به نظر ...

بعید نیست عزیزم.....

بهتره حتما بررسی کنی و آزهای تکمیلی رو بدی خصوصا ایمنی و انعقادیو.....

سلام بچه ها من تازه اومدم تو گروه ولی دوسالی هست که خواننده خاموشم منم دوهفته دیگه انتقال جنین دارم ...

عزيزم آزمايشها رو دادي؟ تكميليا رو؟ خدا بزرگه انشالله ايندفعه دو تاش ميگيره

آنا جون گفتی گرمایی یه چیزی یادم اومد همسر من خیلی خیلی بدنش گرمه جوری که حتی تو تابستون از بدنش حر ...

عزیزم خوب این طبیعت همسرته......

چیز بدی نیست ولی تغذیش باید در جهت رفتن به سمت اعتدال پیش بره......

یعنی اگه از گرمی طبعش مطمینی پس بحث خنکی ب ی ض ه ها و تغذیه طبق طبعشو شدید رعایت کنه.....

سلام به همگی مجددا.

ثمین و سوالهایش وارد میشود 

من دیروز ترشح قهوه ای داشتم میزان بسیار کم بود ولی بود همش نبودا مثلا از 15بار دستشویی 4بارش بود حالا امروز فعلا ندارم حالا سوالم اینه...

آسپرین رو نوش جان کنم؟؟؟؟  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم آزمايشها رو دادي؟ تكميليا رو؟ خدا بزرگه انشالله ايندفعه دو تاش ميگيره

عزیزم منظور تون کدوم ازمایشاست؟فقط برام تیروییدوپرولاکتین وازمایشای عفونی وتوکسوپلاسمانوشتن.درسته؟

😍😍خدایا شکرت
سلام بچه ها انا جون يه سوال من دفعه ي پيش انتقال داده بودم بعداز انتقال همش احساس لرز داشتم از چي م ...

عزیزم شاید بدنت داشته پس میزده؟

اع! پس چرا تا بحال به من متفورمین ندادن؟! منم پلی کیستیکم. دکتر شیوا رو‌ دوست می دارم

به منم تا به حال نداده بودن ولی این سری گف بخور فک کنم چون دید سری پیش تخمکام خیلی زیاد شد متفورمین داد چون هورموناتو منظم میکنه 

خداجونم شکرت       
انا جون با دکتر صحبت کردم گفت چسبندگی داشتی ولی گفت چسبندگی دلیل کمی شه انا جون من لوله سمت چپم رو ...

والا نظر قطعی نمیتونم بدم اما من بعد لاپرا و درمان فکر میکنم کیفیت تخمکام بهتر شدن.....

میتونی قبل انتقال اگه قراره حلش کنی ببینی پانکچر مجدد برات خوبه یا نه؟