2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

سلام بچه ها من تازه اومدم تو گروه ولی دوسالی هست که خواننده خاموشم منم دوهفته دیگه انتقال جنین دارم پارسال دوتا انتقال دادم منفی شد دوتا جنین دیگه بیشترندارم اگه منفی شد باید پروسه درمان را ازتازه شروع کنم البته اگه همسرم اسپرم داشته باشه چون آ زو اسپرمیه واقعا نگرانم این دوتا جنینم که دارم گریدAB هستند توروخدابادلای پاکتون برام دعاکنید

😍😍خدایا شکرت
اع! پس چرا تا بحال به من متفورمین ندادن؟! منم پلی کیستیکم. دکتر شیوا رو‌ دوست می دارم

عزیز منم پلی کیستیکم به منم دکتر متفورمین روزی دو تا داده من الان سه ماه میخورم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آ نا جون خوبی عزیزم،جنین گریدABچقدر احتمال مثبت شدنش هست؟ گفتم برام بلاستوسیت کنید گفتن نمیشه چون کیفیتشون خوب نیس  اگه خوب نیستن پس چطوری میخان برام انتقال بدن؟از دکتر اهم که میپرسم زو رشون میاد جواب بدن،بدم میادازکادر ابن سینا فقط پولکی هستن اصلا درست جواب نمیدن

😍😍خدایا شکرت

[QUOTE=66109903]سلام بچه ها من تازه اومدم تو گروه ولی دوسالی هست که خواننده خاموشم منم دوهفته دیگه انتقال جنین دارم ...[/QUOTE]

انشالله عزيزم به سلامتى گريدهاشون كه خوبه فقط استرس نداشته باش يك خانمى بود ٦با انتقال انجام داده بود خودش با زبان خودش مى گفت استرس زياد دارم باعث مى شه نگيره كلى بهش روحيه داديم 

ارامش داشته باشى و بدون استرس مامان مى شى به زودى جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام آنا جونم.من امروز رفتم سونو روز هشتم برای آی وی اف.قبلش بگم ذخیره ام پایینه...حالا سونو امروزم دوتا زیر ده داشتم و سه تا هم ده داشتم.حالا تا چهار روز باید روزانه سینال اف پنی رپزی صدوپنجاه واحد بزنم و همچنین منوتروپین روزی دوتا هم برام نوشته .نظرت چیه عزیزم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
[QUOTE= 66109903 ]سلام بچه ها من تازه اومدم تو گروه ولی دوسالی هست که خواننده خاموشم منم دوهفته دیگه ...

سلام عزیزم اول ممنون ازت بابت اون شماره خانم قزوینی که برام فرستادی،گلم من خودم خیلی ادم استر سی هستم سری قبل که انتقال دادم تاچندروز بدنم گرم بود بعدش دراثریه استرس شدیدازطرف خانواده همسرم بدنم شروع کردیخ کردن طوری که توی تیرماه دوتا پتو میکشیدم تو سرم بازم سرمام میشد این دفعه هم خیلی میترسم همونجوری بشه

😍😍خدایا شکرت
عزیزم دارو به طرف خنک نگه داشتن یه طرف..... واقعا اثر خنک نگه داشتن بالاتر از داروهاست خصوصا اگه گر ...

سلام انا جونم . دوشنبه رفتم برا جنینام ک گفتش بازم از پنج تا جنین چارتاش جنین شده و فریز میشه گریداشونو پرسیدم گفتش هم خوب داری و هم متوسط . چ میشد خدا ک همشون جنین میشدن هر نه تا و خوب ولی نشد و گفتش ک بعد از سه تا سیکل پری بیا برا انتقال . خدا کنم ک جنینا برا انتقال از تو فریز خوب در بیان و انتقال بدم مثبت بشه خیلی زجر کشیدم تو این مدت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کسی بوده با دارو خاصی ذخیره تخمکش یکم بهتر بشه یا تخمک با کیفیت تری داشته باشه؟؟؟؟؟؟

عزیزم والا دکتر باید بر اساس شرایط دارو تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از راهنماييت عزيزم سعي خودمو ميكنم توجيه اش كنم آخه اين جور موارد رو معمولا زير بار نميره مي ...

پس ببر امیر ج ن ت ی بهش بگه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل بلند منظورمه..... بهنظرم فکرتو درگیر نکن و آمپولتو بزن..... اینا از به خونواده هستن.....

اره خودمم دیشب فکرشو کردم که همه چیزو بسپرم به خدا و با خوش بینی و ارامش طبق دستور دکتر پیش برم.

فقط یه سوال دیگه.میگن این امپول یایسگی کاذب میاره و پریود رو عقب میندازه.خب من اگر 21 پری بزنم.یه هفته بعدش که باید پری بشم و سینال رو شروع کنم؛میشم؟عقب نمیوفته؟

انا جون ببخشید من خیلی سوال میپرسم.اره بار اولمه و اطلاعاتم خیلی کمه.

ممنون که با حوصله و صبر جوابمو میدی عزیز مهربونم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلام دوستان و آنا جون یک سوالی داشتم من آمپول انکسوپارین ایرانی که میزدم فقط دور نافم محل تزریق خارش داشت ولی دو روزه مارکش را عوض کردم کل بدنم خارش گرفته یعنی به خاطر آمپوله چه کنم؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
ممنون آنای عزیز، از عصر من خونریزی بسیار شدید پیدا کردم و رفتم سونو شکمی جنین خوب بود ولی هماتوم دید ...

عزیزم مگه من خونریزی نداشتم؟

مگه الان دخترم کنارم ننشسته؟

پس فقط استراحتتو بکن و پروژسترونتو استفاده کن.....

برا من دو ماه طول کشید قطع بشه پس به خودت استرس نده و بگو که این نیز بگذرد......