2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول gcsf كه قبل انتقالم زدم انا جان تا الان كه دارم تايپ مى كنم مخصوصا پاهام خيلى درد مى كنه الان يكم بهت شده 

زير دلم هم مثل حالت پريود هست از ديروز كه انتقال داشتم 

اگر يادتون باشه هفته پيش يكم سرما خورده بودم ديروز تا حالا سرفه دارم اما نه شديد به دونه خيش شده مى خورم بهترم كرده مؤثر اگر دوستان اين شرايط را دارند 

دكترم گفته تا ٤روز فقط رختخواب و براى دستشوى برو من هم كه زياد دستشوى مى رم چون اب و مايعات زياد مى خورم اشكال نداره ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=66106366]سلام بچه ها انا جون يه سوال من دفعه ي پيش انتقال داده بودم بعداز انتقال همش احساس لرز داشتم از چي م ...[/QUOTE]

طبيعى يك خانم هم مثل شما با من بود زمان انتقالش  دكترم گفت طبيعى هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام دوستان

شماها از چند روز بعد از انتقال بی بی چک می ذاشتین؟

دیگه اینکه چیکار میکنید که جای تزریق آمپول های پروژسترون سفت و سیاه نمیشه؟

مال من که داغونه.وقتی میشینم انگار فندق زیرم ریختن

عزیزم از کجا میدونی حتما آی وی اف بوده؟ وقتی از سه تخمک دو تا جنین داشتی بعید میدونم آی وی اف بوده. ...

انا مهربونم فرق بين ivf و ميكرو چى هست ؟

من٣ جنين هام ٤روزه بودند انتقال دادن 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دوستان یه سوال دارم لوله سمتی که بسته هست تخمک تشکیل نمی شه؟ ممنون می شم اگر اطلاع دارین راهنمایی ...

تخمک از تخمدان خارج میشه ولی چون یک لوله بسته است باید خودش رو به لوله باز برسونه و ممکنه تو مسیر از بین بره، منم یک لوله ام چسبندگی شدید داره، ولی یک بار با همین وضعیت باردار شدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

[QUOTE=66109432]سلام عزيزان.اناجون من نهم پانكچرداشتم الان خييييلي تخمدان سمت راستم دردميكنه شهرخودمون هم نيستمك برم ...[/QUOTE]

انتقال نداشتى عزيزم؟ 

اگر درد شديد و ورم و شكمت سفت بود شايد شايد هايپر شدى بعد انتقال دوغ سفيدى تخم مرغ اب زياد نخورده ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
انا مهربونم فرق بين ivf و ميكرو چى هست ؟ من٣ جنين هام ٤روزه بودند انتقال دادن 

عزیزم فرقشون در لقاح.. تو آی وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم قرار میدن تا با هم لقاح پیدا کنند ولی تو میکرو اسپرم رو به تخمک تزریق میکنند 

خداییش میبینی اسپرما چقد زحمت میکشن تو میکرو

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام دوستان شماها از چند روز بعد از انتقال بی بی چک می ذاشتین؟ دیگه اینکه چیکار میکنید که جای تزری ...

براى من هم خيلى درد داره و سفت شده از دكترم پرسيدم گفت طبيعى 

براى ١٥روز ديگه ازمايش خون نوشته 

الان بى بى چك كاذب جواب مى ده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻