2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام به همه عزیزان و سلام مخصوص به آنا جون😘😘😘 من امروز روز ۲پری بود اومدم تهران و خدا ...

منم دیروز با دکتر شیوا ویزیت شدم عزیزم من پلی کیستیکم ولی قبلا بهم متفورمین ندادن ولی دیروز دکتر شیوا گفت مصرف کنم 

ولی چون من یه بار سقط کردم آزمایش ایمنی انعقادی ننوشت برام 

خداجونم شکرت       
عزیزم دارو به طرف خنک نگه داشتن یه طرف..... واقعا اثر خنک نگه داشتن بالاتر از داروهاست خصوصا اگه گر ...

آنا جون گفتی گرمایی یه چیزی یادم اومد

همسر من خیلی خیلی بدنش گرمه جوری که حتی تو تابستون از بدنش حرارت شدید میزنه بیرون 

بنظرت پیش دکتر طب سنتی بره ببینه چرا انقد بدنش گرمه 

یا عادیه بنظرت؟

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون یه سوال داشتم، من ذخیره ام 2/8 هست. به نظرت روزی 2 تا پیورگان و 3 تا منوگان زیاد نیست؟ البته ...

دوست عزيز  نه اصلا زياد نيست نسبت ب خودم اينو ميگم 

من ذخيرم ٢/٦٢ هستش 

از روز دوم عادت نصف دكاپپتيل دارم و پنج منوپيور هر ١٢ ساعت يعني روزي ده منوپيور 🤕 

سلام عزیز من شما و نی نی خوبی؟ دریا دل جون سری پیش از هیچی خبر نداشتم نه از اسپرم نه از کیفیت تخمک ...

عزيز دلم 

كاملا دركت ميكنم خودمون مشكلمون مثل من هست 

منم دقيقا سر پسرم هيچي نميدونستم يعني هيچيا 

ومادر شدم 

دوسال پيش ك منفي شد 

و اما الان از اول ك شروع كردم خيلي با انرژي بودم اما وقتي آز هورموني شوهرم از رنج بالاتر بود خيلي ناراحت شدم و تقريبا الانم فكرم درگيرش هست 

والا دكتر اصلا نااميدمون نميكنه

توكل ب خدا ان شاءالله كه هم دل شما و دلم من و هم تمام خواهراي منتظر  دلشون شااااد بشه و صاحب وفرزند سالم و صالح بشن الهي آمين يا رب العالمين 

اتفاقا امروز آزمايش يه خانومي ك هم مشكل خودمون هست مثبت شد

براي بار هشتم انتقال داشت و اون هفت بار همش منفي ميشد اما اينسري مثبت شده الحمدالله 

خيلي خوشحال شدم 

ان شاءالله اين شادي نصيب تك تكمون بشه 

العي آمين 💖

عزيز دلم  كاملا دركت ميكنم خودمون مشكلمون مثل من هست  منم دقيقا سر پسرم هيچي نميدونستم ي ...

الهی آمین انشالله با توکل به خدا همه منتظرا مادر بشن❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
این حرفا چیه دوست من  امید داشته باش من این سری یه کم ناراحتم وگرنه هیچ موقع روزی رو که همسرم ...

عزيزم شوهر شما چ داروهايي مصرف ميكنه ؟؟

دكتر تون چ كارايي گفته انجام بدين ؟؟

ممنون ميشم يكم توضيح بدين 🌹

عزيزم شوهر شما چ داروهايي مصرف ميكنه ؟؟ دكتر تون چ كارايي گفته انجام بدين ؟؟ ممنون ميشم يكم توضيح ...

همسرم قرص فولیک اسید و ویتامین EوC دکتر همسرم دیگه چیزی نگفته 

خودمم رفتم تو سیکل میکرو به خاطر تیروئید لووتیروکسین میخورم دیروز دکترم گف ازاین به بعد متفورمین مصرف کنم به خاطر پلیکیستیک بودنم و اینکه فولیک اسید الانم که تو سیکل هستم تا ۵ روز روزی دوتا کلومیفن دادن و ۳ روز هم روزی یه دونه آمپول منوپور یکشنبه هفته بعدم سونو میشم دوباره 

ولی بیشتر از همه ازاینکه تو بیضه همسرم اسپرم پیدا نکنن نگرانم 

خداجونم شکرت       
دوستان یکی از خانما بود میگفت وقت انتقال بعدش چند بار لرز داشته یادم رفته کدوم دوستمون بود . مثبت شد ...

نه عزيزم نشد روز٥ لك ديدم روز ١٢ و ١٣ با لرز از خواب بيدار شدم سر ظهر و روز ١٥ منفي شد و روز١٩ پري شدم دكتر گفته بايد آز تكميلي بدي

عزیزم آندومتریوز نداشتی؟ ذخیرت چند بود؟

انا جون

با دکتر صحبت کردم گفت چسبندگی داشتی ولی گفت چسبندگی دلیل کمی شه انا جون من لوله سمت چپم رو دکتر اصف جاه بست به دلیل تورمی که داشت می شه به این دلیل سمت چپم همش پوچ بود؟

به نظر شما اول باید مشکل چسبندگیم رو حل می کردم بعد می رفتم تو سیکل؟

ذخیره تخمدان هم 3.2 هست

چون قراره قبل از انتقال این کار رو انجام بدم

خیلی گیج شدم،  

دوستان یه سوال دارم لوله سمتی که بسته هست تخمک تشکیل نمی شه؟ ممنون می شم اگر اطلاع دارین راهنمایی ...

نه ربطی نداره منم یه لولم بسسته ولی فولیکول داره.فکر میکنم بشه واسه میکرو ازش تخمک کشی داشت

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
انا جون با دکتر صحبت کردم گفت چسبندگی داشتی ولی گفت چسبندگی دلیل کمی شه انا جون من لوله سمت چپم رو ...

وای نگران شدم منم لوله راستم بسته ممکن بخاطر این تخمک پوچ بشه؟دکترت بهت نگفت؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش