2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان من امروز انتقال داشتم در كمال تعجب ٣جنين  اون يكى عسلى من شروع كرده به رشد 😘 با ...

خدا رو شکر منتظر خبرهای خوبیم 👍💚

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان سلام امروز پانکچر انجام دادم ولی خیلی ناراحتم چون 4 تا تخمک داشتم درصورتیکه تو سونو اخر 10 ت ...

نگران نباش خدا رو شکر کن من یه دونه تخمک داشتم و جنین هم نشد ... انشالله میگیرن و نی نی های خوشگل میشن👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم می شه بگی چه موقع آمپولHCG رو زدی و چند ساعت بعد پانکچر شدی؟

سی و شش ساعت قبل از پانکچر

۱۰شب زدم و ساعت ۸.۳۰ یا ۹ پانکچر شدم

کسی بوده با دارو خاصی ذخیره تخمکش یکم بهتر بشه

یا تخمک با کیفیت تری داشته باشه؟؟؟؟؟؟

عزیزم دارو به طرف خنک نگه داشتن یه طرف..... واقعا اثر خنک نگه داشتن بالاتر از داروهاست خصوصا اگه گر ...

ممنون از راهنماييت عزيزم

سعي خودمو ميكنم توجيه اش كنم

آخه اين جور موارد رو معمولا زير بار نميره ميگه اگه مهم بود دكتر بهم ميگفت

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیزم سونو نکن..... طبق دستور اجرا کن..... ایشالله قطع میشه..... فقط استراحتتم زیاد کن..... ن ...

ممنون آنای عزیز، از عصر من خونریزی بسیار شدید پیدا کردم و رفتم سونو شکمی جنین خوب بود ولی هماتوم دیدن و دلیل خونریزی رو اون گفتن، واقعا نمیدونم با این حجم از خونریزی چه اتفاقی برای جنینم میافته.

از همگی میخوام لطفا برامون دعا کنید 

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید

سلام به همه عزیزان و سلام مخصوص به آنا جون😘😘😘

من امروز روز ۲پری بود اومدم تهران و خدا رو شکر توی رویان این سری با دکتر شیوا ویزیت شدم😊 ک خیلی با سواد و با تجربه هستن😋. و بهشون گفتم ک سه تا انتقال منفی داشتم تا بحال 😔و بهش گفتم ک یکسری فاکتورهای ایمنی و انعقادی ک قبلا بررسی شده مشکل داشتم و به دکتر ... هم نشون داده بودم که گفته بود اینا مهم نیستن😏ایشون هم ازمایش کامل ایمنی و انعقادی برام نوشنثتن😃 و همینطور کاریوتایپ که خودم انجام نداده بودم تا بخال و فقط همسرم قبلا انجام داده بود.

(ببخشید صورتک ها رو بعد اضافه کردم که خسته کننده نشه😅) این از گزارشم

اما حالا سوال، من پلی کیستیک هستم و طی این دو سه سال ک تحت درمانم از۵۳ وزنم به ۶۱/۵رسیده. 

باید وزنم رو کم کنم؟ البته قدم۱۶۵

دوم اینکه توی این ندت چیکارکنم احتمالا حدود سه ماه دیگه انتقالم میشه. از نظر فعالیت ورزش تغذیه و... پیشنهادتون چیه؟

والا من مشکل ایمنی داشتم.... یادمه اون زمان برا تایید بیمه ازم آز ایمنیم خواستن..... اما دوستمون م ...

مرسى عزيزم💕🌸من جمعه هفته آينده ١٠ روز ديگه وقت سونو دارم به دكترم مى گم در مورد اين آمپول ببينم چى مى گه

هر چند با شناختى كه از اينا دارم بعيد مى دونم بهم بدن

دارویی که ذخیره تخمک رو یکم بیشتر کنه یا همونا رو یکم جون دار کنه بهم معرفی کنه از دکترم اجازه بگیرم ...

اینوفولیک برای تنبلی تخمدان میدن من تا دلت بخواد خوردم 6جعبه! اما هیچ تاثیری رو تعداد تخمک و کیفیتش نداشت 

2تا لی لا جون.اخه من خیلی خیلی درد پریودی دارم پام داره فلج میشه باز لک قهوه ای

ثمین جوون عزیزم خیلی ناراحت شدم باز ل‌ دیدی . عزیزم ایشالا واست خیره منم اوایل شدید پاهام درد میکرد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉