2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان.من فردا باید برم سونو روز هشتم که اگه اوکی بود تعدادشون قراره آی وی اف کنم از طرفی هم ذخ ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون عزیزم من هرچی درباره این امپول زولادکس تحقیق میکنم همه حا برای اندومتریوز یا بعداز عمل لاپرا ...

عزیزم کارش مشابه دیفیرلینه نگران نباش.....

زیر جلدیه فرق نمیکنه.....

وقتی گفته بازو بزن شما به بازو بزن نگران نکن خودتو.....

ولی اگه دلت آروم نمیشه زنگ بزن بپرس ولی در کل مثل دیفیرلین و دکاپیتیل و.... که خیلیا روز ۲۰-۲۱ و این حدودا برا سیکل لانگ دارن اینم همون کارو انجام میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کارش مشابه دیفیرلینه نگران نباش..... زیر جلدیه فرق نمیکنه..... وقتی گفته بازو بزن شما به باز ...

اهان ممنون.اخه اونجا خیلی شلوعه به این راحتیا جواب تلفنی نمیدن.

سیکل لانگ یعنی چی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
آنا جون اون آمپولى كه زدين قبل انتقال gcsf دقيقا براى چيه؟؟؟

والا من مشکل ایمنی داشتم....

یادمه اون زمان برا تایید بیمه ازم آز ایمنیم خواستن.....

اما دوستمون میگفت دکتر گفته برا ضخامت و محکم شدن جای جنیم هست.....

من یادمه اون زمان که سرچ میکردم برا پیوند اعضا هم تجویز میشده برا اینکه عضو پیوندیو پس نزنه.....

أنا جان همسرم خيلي وقته داره دارو مصرف ميكنه يعني نزديك يك سال ،منتها هنوز جواب نگرفتيم،دكتر ميگه با ...

عزیزم غیر مکملا کمپرس یخ و بحث خنک نگهداشتن ب ی ض ه هارو هم رعایت میکنین؟

آناجون تو سیکل  منظورم الانه که دارم آمپولای قبل تخمک گیری رو مصرف میکنم ؟؟ الان نمیشه شکمو ب ...

خوب منظور منم از تو سیکل یعنی شروع داروهای تحریک تخمدانه دیگه....

من کلا تو سیکل فقط داروهای سیکلو داشتم و ریسک نکردم.....

عزیزم غیر مکملا کمپرس یخ و بحث خنک نگهداشتن ب ی ض ه هارو هم رعایت میکنین؟

نه عزيزم

اصلا دارو دادن هم بهش واسه من معضله ديگه فك كن وقتي كه از اسپرم ميده ديگه من چي ميكشم، 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جان  من امروز روز 18 انتقالم بود از شب هشتم لکه بینی شروع شد روز 12 از دادم بتام 3بود   ...

عزیزم از کجا میدونی حتما آی وی اف بوده؟

وقتی از سه تخمک دو تا جنین داشتی بعید میدونم آی وی اف بوده.....

اهان ممنون.اخه اونجا خیلی شلوعه به این راحتیا جواب تلفنی نمیدن. سیکل لانگ یعنی چی؟

سیکل بلند منظورمه.....

بهنظرم فکرتو درگیر نکن و آمپولتو بزن.....

اینا از به خونواده هستن.....

عزیزم متاسفم کاش بیشتر دقت میکردنتا اون یکی تخمکت هدر نمیرفت لا اقل

ممنون از همدردیتون لاله جان

البته تخمک که ازاد بشه دیگه کاریش نمیشه کرد.

اون یکی تخمکم هم خیلی جون دار نبوده که جنین خوبی بشه

حالا قراره یک ماه استراحت بدم و دارو بخورم تا ببینیم خدا برامون چی میخواد🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه عزيزم اصلا دارو دادن هم بهش واسه من معضله ديگه فك كن وقتي كه از اسپرم ميده ديگه من چي ميكشم،&nbs ...

عزیزم دارو به طرف خنک نگه داشتن یه طرف.....

واقعا اثر خنک نگه داشتن بالاتر از داروهاست خصوصا اگه گرماییم باشه.....

تو خونه شلوار نپوشه.....

لباس زیر تنگ نپوشه.....

خودشو با آب سرد بشوره.....

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.....

شلوار لی سعی کن نپوشه برا محل کار شلوار پارچه ای خنک بهتره.....

میدونم سخته.....

اما اینا واقعا موثرن....

تحرک و مورفوی همسر منم صفر شده بود با رعایت این نکات بهتر شد.....

دوستان سلام.

کسی جدیدا قرص DHEA  رو خریده 

من باید بخورم اما متاسفانه گیر نمیارم...

از ۱۴۹۰ هم پرسیدم ۲تا داروخانه معرفی کرد که تموم شده بود

هر کی یادش بود تو داروخانه ایی (تهران) بود بپرسه و همینجا بگه خیلی ممنونش میشم.🙏🌺

دارویی که ذخیره تخمک رو یکم بیشتر کنه یا همونا رو یکم جون دار کنه بهم معرفی کنه از دکترم اجازه بگیرم و بخرم

یک ماه فرصت دارم...

البته بهم اینفولیک پودری که تو اب حل میشه رو داده ،روزی ۲تا بخورم 

لطفا یه دکتر سنتی خوب هم بهم معرفی کنید که بد نیست یه ویزیت بشم 

ممنون😍