2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آنای عزیز میگم من الان تو سیکل میکرو هستم میتونم شکمم رو روغن سیاه دونه بمالم؟؟؟ طبعم گرم و تره میت ...

والا من تو سیکل نزدم.....

طبعتم اگه گرمه با خورزن خنکی کنار گرمی بله میتونی اینحوری اعتدالم حفظ میشه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كيفيت اسپرم مگه چطوري بود؟؟؟ منم ماه اينده بايد ميكرو كنم  از امشب قرص فوليك أسيد ٥ و اسپرين ...

عزیزم خوب قبل شروع سیکل رو همسرت باید کار میکردی.....

اگه وارد سیکل نشدی عجله نکن.....

لااقل سه ماه دارو و اصلاح رژیم و خنکیو رعایت کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما چرا میکرو انجام دادین ؟یعنی دلیلش چی بوده ؟ موفقیتش از ivfبیشتره؟؟؟

عزیزم الان معمولا میکرو میکنن....

خوب تقریبا یکین فقط تو مرحله لقاح یه کوچولو فرقه.....

این دفعه حتما حتما مثبت میشید به امید خدا،،  من انتقال داشتم شش ماه پیش توی ایران که منفی شد،م ...

مرسى عزيزم ايشالا🙏🏼🌸ايشالا شما و همه منتظرها و خودم از اين انتظار به زيباترين شكل در بيايم🙏🏼❤️

منم اين بار مى خوام اصرار كنم برام دو تا انتقال بدن و اميدوارم كه موفق بشم 

شما كدوم كشورين؟؟اروپا هستين؟

مرسى عزيزم ايشالا🙏🏼🌸ايشالا شما و همه منتظرها و خودم از اين انتظار به زيباترين شكل در بيايم🙏🏼❤️ ...

بله،اروپا،

ببخشید من هی سوال دارم،

تخمک پوچ چی میشه،

با سقط خود به خودی،یعنی بدون دارو و دلیل،،،آخه من بعد از یه ای یو ای دو سال پیش تقریبا باردار شدم نصفه نیمه،بتام تا هفتاد بالا رفت بعد پریود شدم،،،میخوام اینو به دکتره بگم ،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پس با اين حساب منم نبايد اميدي داشته باشم ؟؟؟ حركت صفر و تعداد كم و همه غير نرمال😞😞😞😞😞😔واااااي ...

عزیزم خوب اینجا خیلیامون از این تیپ مشکلات داریم و مامانم زیاد داریم.....

من حتی با بدترین شرایط برا دومی سورپرایز شدم و طبیعی باردار شدم.....

پس ناامید نباش.....

خوب این درمانها برا مشکلات ماست دیگه.....

دوستان سلام امروز پانکچر انجام دادم ولی خیلی ناراحتم چون 4 تا تخمک داشتم درصورتیکه تو سونو اخر 10 ت ...

عزیز دلم تعداد مهم نیست، میدونم سخته اما خدارو چه دیدی با همین تعداد قراره مامان بشی ایشالله....

عزیزم خوب قبل شروع سیکل رو همسرت باید کار میکردی..... اگه وارد سیکل نشدی عجله نکن..... لااقل سه ما ...

أنا جان همسرم خيلي وقته داره دارو مصرف ميكنه يعني نزديك يك سال ،منتها هنوز جواب نگرفتيم،دكتر ميگه بايد ادامه بده ،خودم مشكل خاصي ندارم جز يك فيبروم سه سانتي،كه دكتر گفت مشكلي إيجاد نميكنه ،بهمون پيشنهاد ميكرو دادن كه از فردا شب بايد قرص ال دي و اسپرين و فوليك أسيد رو شروع كنم  كه روز سوم پري ميشه، نميدونم قراره اينا چه كاري انجام بدن كه دكتر تجويز كرده،بعد از إتمام قرص ها و با شروع پري بعدي بايد برم واسه آمپول ها و مراحل بعدي،مگه اسپرم واسه توليدو يه پروسه ٧٠-٨٠ روزه نياز نداره؟؟؟ من از الان هم شروع كنم كه نميترسم بهش تقريبا ماه آينده بايد ميكرو كنم، تو رو خدا اگه به نظرت تو اين مدت بايد كاري انجام بدم بهم بگو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والا من تو سیکل نزدم..... طبعتم اگه گرمه با خورزن خنکی کنار گرمی بله میتونی اینحوری اعتدالم حفظ میش ...

آناجون تو سیکل 

منظورم الانه که دارم آمپولای قبل تخمک گیری رو مصرف میکنم ؟؟

الان نمیشه شکمو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم؟

خداجونم شکرت       
دوستان سلام امروز پانکچر انجام دادم ولی خیلی ناراحتم چون 4 تا تخمک داشتم درصورتیکه تو سونو اخر 10 ت ...

عزیزم آندومتریوز نداشتی؟

ذخیرت چند بود؟

سلام دوستان من امروز انتقال داشتم در كمال تعجب ٣جنين  اون يكى عسلى من شروع كرده به رشد 😘 با ...

عزیزم دیدی؟

خدا بخواد نشد نداره....

عزیزم هر جور راحتی بخواب فقط رو شکم نخواب.....

به پهلوی چپم بیشتر بخواب که خونرسانی به جنین بهتر بشه.....

وقتی به پهلو میخوابی لای پاهات بالش بذار به کمرت فشار نیاد.....

عزیزم الان معمولا میکرو میکنن.... خوب تقریبا یکین فقط تو مرحله لقاح یه کوچولو فرقه.....

آنا جان  من امروز روز 18 انتقالم بود از شب هشتم لکه بینی شروع شد روز 12 از دادم بتام 3بود  روز 15پریود شدم 

3تاتخمک داشتم که 2تاش جنین شده بود بار دوم که ivfکردم خیلی نا امید شدم به نظرت میکرو کنم بهتره؟

انا جون چند تا تخمک داشتی؟

عزیزم ۱۱ تا بود اما ۱۰ تاش ظاهرا عالی بودن.....