2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نه عزيزم  اسپرم داره ولي تعدادش كمه اخرين بار ١٨ ميليون تعداد كلش بود ولي همه غير نرمال و بي ح ...

آها من شمارو با یکی دیگه اشتباه گرفتم 

خوبه عزیزم امید وار باش انشالله با اولین انتقال مامانی 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برم تهران آزمایشامو نگاه میکنم.. والا من روز عقدم نزدم.. فک کنم اخرین دوره دبیرستان زدم.. چرا ...

شاید زدن خبر نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم...آنا جون تاریخ زایمان اون روزی ک سونو میگه درسته یا دکتر ؟ سونو سن بارداری منو ۵ ...

عزیزم سونوی غربالگری دقتش بیشتره خوب نسبت به دستگاه خانوم دکتر.....

اما خوب بهترین کار برا ما تعیین سن بارداری بر اساس تاریخ لقاحه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زایمان طبیعی سونو گفت ۶ اسفند ولی ب حساب آخرین پریودی و انتقالم میشه ۱۲ اسفند...سزارین حالا اگه ده ر ...

عزیزم من یادمه قبلا حساب کردم واست تاریخ زایمانتو.....

دو هفته زودتر از اون در نظر بگیر.....

سلام گل دخترا،،خوبید ایشالا،،،خیلی وقته سر نزدم و دلم براتون کلی تنگ شده،امیدوارم همگی خوب خوب باشید

من به کمک عزیزایی که اصطلاحات پزشکی و به انگلیسی خوب بلدن و یا خارج کشور درمان داشتن، نیاز دارم،،،چند تا کلمست که نتونستم اصطلاحشو پیدا کنم،،،معنی لغویشونو میدونم ولی فکر کنم اصطلاح خاصی شاید دارن،

۱_لکه بینی قبل از پریود

۲-فولیکول بالغ

۳-اینکه بخوام بگم چند ماه فولیکول بالغ نداشتم،

۴_جلوگیری نکردن برای بارداری،(اقدام به بارداری)

۵_شانس بارداری  به روش طبیعی(،مثلا بخوام بگم چقدر شانس دارم طبیعی و بدون ای وی اف و دارو باردار شم،)

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام گل دخترا،،خوبید ایشالا،،،خیلی وقته سر نزدم و دلم براتون کلی تنگ شده،امیدوارم همگی خوب خوب باشید ...

1-Spotting before menstruation

2-Mature follicle

3-I donot have mature follicles for a few month

4-Preventing pregnancy(Natural action)

5-The chance of pregnancy in the natural way

How high is my chance to get naturaly pregnant without IVf and medicine

1-Spotting before menstruation 2-Mature follicle 3-I donot have mature follicles for a few month ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی،،،

Ovulated ovum تخمک آزاد شده میشه؟؟

شما خودتون با دکتر خارج از کشور ویزیت شدید؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
میخوایی عکسشو بذار اگه بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم.....

انا جون عزیزم من هرچی درباره این امپول زولادکس تحقیق میکنم همه حا برای اندومتریوز یا بعداز عمل لاپرا و سرطان تجویز شده.

کاربردش برای من که گفته 21پری بزنم چیه پس؟

بعدم همه جا گفته توی شکم تزریق بشه ولی برا من گفته تو بازو بزنم.

درباره اندومتریوز هم چیزی بهم نگفتن که دارم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی،،، Ovulated ovum تخمک آزاد شده میشه؟؟ شما خودتون با دکتر خارج از کشور ویز ...

سلام آره عزيزم خارج از ايران هستم بار اول منفى شدم كه آخراى خرداد انتقال داده بودم يه جنين سه روزه ١٠ سلولى 

اين ماه دوباره بايد برم براى انتقال دوم

شما انتقال داشتين؟؟؟؟براى شما هم يكى انتقال مى دن؟

آره آنا جون  ولی دیروز کارشناسه گف تخمکات عالی بودن کیفیت اسپرم خیلی بد بوده 😔😔😔 اینسری با ...

عزیزم برا همسر من بهتر شده بود نسبتا...

سلام آره عزيزم خارج از ايران هستم بار اول منفى شدم كه آخراى خرداد انتقال داده بودم يه جنين سه روزه ١ ...

این دفعه حتما حتما مثبت میشید به امید خدا،، 

من انتقال داشتم شش ماه پیش توی ایران که منفی شد،من چهار تا جنین انتقال دادن به اشتباه جنین شناسم که دو تا بسته رو با هم باز کرد،مجبور شدن همشو انتقال بدن،ولی خارج از ایران نهایتا دوتا انتقال میدن ،،،الان خارج از کشورم میخوام اینجا هم ویزیت شم،زبانم بد نیست ولی اصطلاحات پزشکی رو خوب نمیدونم،میترسم معنی لغوی بگم دکتره نفهمه،آخه کشور انگلیسی زبان هم نیستم،