2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اشکالی نداره هر ۸ ساعت بزار...ایشالا ک خیره

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم. انشاءالله جفتشون ماندگار باشن برات. دور از جون، استراحت کن ثمین جون. کاش با دکترت ص ...

گفت طبیعیه.والا طبیعی هم نباشه میگه طبیعیه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من که از الان تا موقع انتقال q10تجویز کرده دارم میخورم .یعنی خطرناکه؟

نه عزیزم فقط گفتم حواستون باشه. نمیخواستم نگرانتون کنم. من خودمم کیوتن پلاس 100 دارم میخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم ...بیصبرانه منتظر خبر خوشت هستممممم مامان ثمین🤩

فدات بشم انشالله ی خبر توپ بدم بهتون

نگران نباش عزيزم توكل كن به خدا اصلا به خودت استرس نده ،فقط مثبت فكر كن و به خودت و همسرت انرژي مث ...

انشالله عزیزم توکلم بخداس 

انشالله هرچی صلاحه 

فقط وقتی شنیدم اسپرم خیلی ضعیف بود ناراحت شدم 

ممنونم ازت عزیزم 

خداجونم شکرت       
والا چی بگم این دکترام ماشالله همدیگرو قبول ندارن انتظار دارن ما قبولشون داشته باشیم..... عزیزم یاد ...

آره آنا جون 

ولی دیروز کارشناسه گف تخمکات عالی بودن کیفیت اسپرم خیلی بد بوده 😔😔😔

اینسری با دوز پایین شروع شده 

ولی من تاحالا ندیده بودم با کلومیفن شروع کنن

بعد اینکه آنا جون بنظرت این سری اسپرم همسرم خوب میشه با توجه به اینکه سه ماه ویتامین و کمپرس یخ و تغذیه رو رعایت کرده؟؟

فقط سر این موضوع استرس دارم

خداجونم شکرت       
آره آنا جون  ولی دیروز کارشناسه گف تخمکات عالی بودن کیفیت اسپرم خیلی بد بوده 😔😔😔 اینسری با ...

عزیزم خوبی😍انقد استرس نداشته باش بسپار ب خدا خودش همه چیو برات خوشگل درست میکنه...ایشالا نتیجه عالی میگیری

آره آنا جون  ولی دیروز کارشناسه گف تخمکات عالی بودن کیفیت اسپرم خیلی بد بوده 😔😔😔 اینسری با ...

كيفيت اسپرم مگه چطوري بود؟؟؟

منم ماه اينده بايد ميكرو كنم 

از امشب قرص فوليك أسيد ٥ و اسپرين و ال دي بايد بخورم،

خودم مشكل نداشتم ولي همسرم هم تعداد اسپرمش كمه هم دفعه آخري اصلا اسپرم نرمال نداشت،حركت هم صفر😔😔😔شايد تا ماه اينده بهتر بشه،ولي با اين شرايط بعيد ميدونم ميكرو هم جواب بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خوبی😍انقد استرس نداشته باش بسپار ب خدا خودش همه چیو برات خوشگل درست میکنه...ایشالا نتیجه عالی ...

سلام عزیز من شما و نی نی خوبی؟

دریا دل جون سری پیش از هیچی خبر نداشتم نه از اسپرم نه از کیفیت تخمک از هیچی حتی روز انتقال نمیدونستم کیفیت چطوره 

ولی اینسری که گفتن اسپرما اصلا خوب نبودن یه طوری شدم 

حتی از جنین شناس تایید گرفتن که اگه اسپرم تو نمونه پیدا نشد از اسپرم فریز شده استفاده کنن 

به همسرم چیزی نمیگم میگم و میخندم و بهش میگم دوست دارم نی نیم شبیه اون بشه 

ولی از درون خیلی نگرانم 

خداجونم شکرت       
سلام عزیز من شما و نی نی خوبی؟ دریا دل جون سری پیش از هیچی خبر نداشتم نه از اسپرم نه از کیفیت تخمک ...

عزیزم ب هیچی فکر نکن ایشالا ک همه چی خوبه نگران نباش با روحیه خوب برو جلو با خودت تکرار کن ک من این دفعه مامانم 🙏من و نی نی هم خوبیم و برای خاله هاش داریم دعا میکنیم😍