2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اون سینال اف یه بروشور داره کامل توضیح داده ولی زولادکسه کلا انگلیسیه نمیتونم بفهممش. بازم ممنون از ...

میخوایی عکسشو بذار اگه بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چي بگم آنا جون  خيلي حرصم گرفته ٣ ماه از ميكرو م گذشت و حامله نشدم  همه ميگفتن بعد ميكرو ...

ببین عزیزم.....

یه چیزی بگم؟

نمیدونم حرفمو باور میکنی یا نه؟

ببین عزیزم مگه ندیدی ما با کلی مشکلات در کمال ناباوری این شیطونک پرید تو دلم؟

من جای تو باشم یه کاری میکنم.....

که دقیقا هم اینکارو کردم.....

اصلا به دومی فکر نکن.....

زندگیتو بکن.....

انگاری اصلا تصمیم به دومی نداری که واقعا منم آمادگی دومیو نداشتم.....

زندگیتو بکن.....

برنامه های جدید برا خودت تو زندگی تعریف کن.....

از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر.....

به خدا اگه روزیت باشه رو هوا میاد تو دلت.....

اینطوری استرس ازت دور میشه.....

ببین من این حرفها رو برا اولی نمیتونم بزنم چون خودمم نمیتونستم سر دخترم خودمو آروم کنم.....

اما برا دومی با تمام وجودم میگم بسپار به خدا.....

حیف نیست لحظه لحظه زندگیتو تلخ کنی؟

از لحظه لحظه بودن کنار همسرت لذت ببر.....

بذار لحظه لحظه ش براتون خاطره بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون براي ميكرو كردن قبلش تست pct لازمه؟ 

والا من ندادم اما به نظرم برا طبیعی معنی داره اما مطمئن نیستم.....

ببین عزیزم..... یه چیزی بگم؟ نمیدونم حرفمو باور میکنی یا نه؟ ببین عزیزم مگه ندیدی ما با کلی مشکلا ...

آره ميدونم چي ميگي

چشم قوربونت برم همين كارو ميكنم 

نميدونم چرا گاهي اوقات انقدر بچه بازي در ميارم 

ولي چقدر خرفات مثله هميشه آرومم كرد♥️♥️♥️

راستی یه چیزی، نمیدونم تا چه حد درسته اما میگم که حواستون باشه

اونروز یه خانومی رو تو مطب دیدم، میگفت یه پزشکی بهش گفته از یکی دوماه قبل بارداری مکملی که دارای ویتامین A هست مصرف نکن. چون مقدارش توی خون بالا میره و باعث سقط میشه. دکتره بهش گفته بود رد کیوتن هم مصرف نکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میخوایی عکسشو بذار اگه بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم.....

فدای مهربونیت عزیزم.میبرم بیمارستان مادرکودک برام بزنن دیگه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
راستی یه چیزی، نمیدونم تا چه حد درسته اما میگم که حواستون باشه اونروز یه خانومی رو تو مطب دیدم، میگ ...

لي لا جون من گااااهي اب هويج ميخورم ميگن برا رشد فوليكول خوبه خودم خيلي دوس دارم البته هفته اي يك ليوان ديگه حداكثرشه با بستني،،، اينم خوب نيس؟؟

...
اگه قبل از بارداری نزد کسی باید در حین بارداری بزنه البته کزاز رو و هپاتیت بی رو مال سرخجه و ابله ...

الان من نمیدونم زدم یا نه😓😓😓😓

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم کسایی که واکسناشونو نزدن بحث اونا بود..... مثلا باردارایی که از آخرین کزازشون بیشتر از ده سال ...

خب عزززیز دلم من اصلا ذهنم یاری نمیکنه ببینم زدم یا نه😣ایمنم نیستم...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لي لا جون من گااااهي اب هويج ميخورم ميگن برا رشد فوليكول خوبه خودم خيلي دوس دارم البته هفته اي يك لي ...

اینقد فکر نمیکنم منظورش بوده باشه. آخه دیدی مکمل ها معمولا مقادیر زیاد املاح و ویتامین دارن.

اگه قبل از بارداری نزد کسی باید در حین بارداری بزنه البته کزاز رو و هپاتیت بی رو مال سرخجه و ابله ...

منم نزدم هیچ واکسنی. دکتر خودش میگه یا اینم خودمون باید یادآوری کنیم؟