2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم والا ما که از امیر ج ن ت ی راضی بودیم..... بله تهرانه..... صفحه پنج رو نگاه بنداز آدرس و شما ...

خداروشکر,چشم,توکل بخدا,مرس از راهنماییتون

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
اناجون شما كه فرمودين باردار بودين علامتي نداشتين يعني در چه حد؟ اون اوايل زمانهاي مثبت شدن آز رو من ...

نه عزیرم شوت شوت بودم.....

سی نه هام حتی تا ماههای آخرم شل بودن.....

اواخر بارداریم دیگه فقط سایزش یه شماره بزرگتر شد همین.....

کلا بدون علامت بودم.....

فقط بعد + شدن بین هفته ۵ تا ۷-۸ یه کوچولو حالت تهوع داشتم که اونم معلوم نیست از بارداری بود یا بالا رفتن ناگهانی tshم.....

قبلش جوری بود که منی که به همه میگفتم به علایم توجه نکنین ۲-۳ روز قبل آز دیگه خودمو باختم و همش گریه میکردم که یعنی دیگه تا این حد بی علامت؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بنويس سايت تبايع  اونجا برات نوشتم نميدونم چرا نيومد

عزیزم ظاهرا کلا لینک مینک نمیشه فرستاد.....

ظاهرا منع داره لینک فرستادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جان  يعني بعد از انتقال انوكسو رو دارم درسته  اين جواب رو دكتر ديده بهمون گفت ...

عزیزم بله از یه خانوادن.....

والا نمیدونم با توجه به هموگلوبینت میده یا نه....

اما به نظر میاد داشته باشی....

نه عزیرم شوت شوت بودم..... سی نه هام حتی تا ماههای آخرم شل بودن..... اواخر بارداریم دیگه فقط سایزش ...

خدايا

ممنونم اناجون،، من هم بارداري قبلي كه سقط شد قبل از اينكه متوجه بشم باردارم ورم داشتم و سي نه ها كمي پف كرده بود نسبت به قبل،،، حالا گير دادم به همون علائم فردا موعدمه و پف ندارن سي نه ها و سايزشان همونه و كلي نااميدم

...
سلام دوستای عزیزم من الان هفت هفته و شش روزم از دیروز لکه بینی صورتی پیدا کردم، خیلی نگرانم به مرکز ...

نه عزیزم سونو نکن.....

طبق دستور اجرا کن.....

ایشالله قطع میشه.....

فقط استراحتتم زیاد کن.....

نگرانم نباش.....

آنا جون یه سوال داشتم، من ذخیره ام 2/8 هست. به نظرت روزی 2 تا پیورگان و 3 تا منوگان زیاد نیست؟ البته ...

عزیزم فکر نکنم زیاد باشه.....

لازم باشه بعد سونوی اول کم میکنه.....

فقط آب زیاد بخور.....

به خاطر شرایط انعقادیت حساسیت نشون میدم رو آب....

من با ذخیره ۱/۸ روزی پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم.....

سلام دوستان روزتون بخیر باشه انشالله آنا جون حرف شما شد گفتی اول برم پیش دکتر ایمونولوژ بعد. برم پی ...

کار خوبی کردی عزیزم.....

اینطوری بهتره.....

دست پر میری دکترتم دیگه نظر همکارشو ببینه خیلی راحت نمیتونه نه بیاره.....

ثمین جون این سری هم بهت امپول نداد؟ به نظرم تماس بگیر اگه لازمه شیاف رو اضافه کن

نه روزی 2تا شیاف دارم .گفت اگر لک داشتی بکن 3تا اگر لک برطرف نشد امپول بزن روزی 1دونه +2تا شیاف.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها کاربری هامونو تغییر دادن؟ من آخر کاربریم 1 نداشتم

عزیزم #، @ و یه سری آیکونارو که قبلا گذاشته بودن حذف کردن و در صورت وجود نامهای مشابه با اعداد متمایز کردن.....

چند روز بود هی پیغام میدادن قراره همچنین اتفاقی بیفته.....

سلام به همگی

من امروز رفتم بیمارستان بهمن برای هیستروسکوپی که تو اتاق عمل فهمیدم قراره خراش هم انجام بشه.به جز کمی منگی حاصل از بیهوشی و کمی درد زیر دل( کمتر از درد پریودی) فعلا گوش شیطون کر مشکلی ندارم

هزینه اش هم شد ۲میلیون و ۶۲۵ هزار تومن،

برام جالب بود که اکثر هیستروهای دکتر عارفی بعد از یک انتقال منفی بودن

اما دکتر رزاقی بیمارانش رو قبل از شروع سیکل فرستاده بود واسه هیسترو

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
آنا جون سلام بهترى عزيزم؟ يه سوال من براى سونوى قلب كه رفتم گفت آمپول انوكساپارين رو همچنان ادامه ب ...

عزیرم من چون کلا از اول آسپرین نداشتم نمیدونم با هم ادامه میدن یا نه اما میدونم به سریا داشتن.....

زنگ بزن بپرس.....

من کلا با آسپرین بدنم مشکل داشت هم معدم هم کلا منو به لک بینی مینداخت و بدنمو کبود میکرد.....

نه عزیزم سونو نکن..... طبق دستور اجرا کن..... ایشالله قطع میشه..... فقط استراحتتم زیاد کن..... ن ...

سلام انا جون.امپول زولادکس رو خودم میتونم تزریق کنم یا باید ببرم جای خاصی برام تزریق کنن؟

یه تزریقاتی تو درمانگاه نزدیکمون هست گفت من تاحالا اینو تزریق نکردم.چکارکنم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اناجونم عاخه هممون جا داده هر دو رو، آزمايشگاهه از كجا ميدونست ايشون هشت نُه ماهه شلوار گشاد ميپوشه ...

ببین من چند بار توضیح دادم....

مراکز غیر ناباروری وقتی میخوان اسپرمها رو بشمرن از طریق کامپیوتره.....

مثلا برا کامپیوتر تعریف میشه سرش فلان مدلی باشه جزء ناسالمها بشمره....

دمش اینجوری باشه جزء ناسالمها بشمره.....

خوب مگه میشه همه انواع رو برا کامپیوتر تعریف کرد؟؟؟

مثل قضیه شنیدن کی بود مانند دیدنه.....

اما تو مراکز ناباروری شمارش توسط متخصص و با چشم مسلحه یعنی اوستای کار داره میشمره....

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟