2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من برم تا دخترم خوابه یه کوچولو بخوابم..... بیدار بشه دیگه عمرا بتونم بخوابم.....

اناجون شما كه فرمودين باردار بودين علامتي نداشتين يعني در چه حد؟ اون اوايل زمانهاي مثبت شدن آز رو منظورمه، حتي سينه هم سنگين تر يا پُرتر نشده بود؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین احتمالا مشکل انعقادیو داری..... ببین احتمالا صدی نود انوکسوپارین رو نیاز داری.....

ممنونم آنا جان 

يعني بعد از انتقال انوكسو رو دارم درسته 

اين جواب رو دكتر ديده بهمون گفت دارويه لازمه رو بعد تجويز ميكنيم 

انوكسو از خانواده سلكسان هست درسته ؟

چون من سر پسرم چهار ماه كامل داشتم 

سلام دوستای عزیزم

من الان هفت هفته و شش روزم از دیروز لکه بینی صورتی پیدا کردم، خیلی نگرانم به مرکز که زنگ زدم گفتن آسپرین رو قطع کن و شیاف رو ۳ تا استفاده کن، البته تا هفته پیش که رفتم سونو قلب شیاف ۳ تا بود گفتن ۲ تاش کن، کار خاصی هم نکردم که لکه بینی پیدا شده، به نظرتون دوباره سونو برم؟ نکنه جنین چیزیش شده

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
والا چی بگم این دکترام ماشالله همدیگرو قبول ندارن انتظار دارن ما قبولشون داشته باشیم..... عزیزم یاد ...

آنا جون یه سوال داشتم، من ذخیره ام 2/8 هست. به نظرت روزی 2 تا پیورگان و 3 تا منوگان زیاد نیست؟ البته دکتر عارفی اول گفت 2 تا منوگان بعد گفت نه 3 تا. سونو هم نکردا.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان روزتون بخیر باشه انشالله

آنا جون حرف شما شد گفتی اول برم پیش دکتر ایمونولوژ بعد. برم پیش دکتر نصر

امروز تماس گرفتم برای همون. ۲۳ مرداد صبحش وقت از زرنانی گرفتم و. عصرش هم میرم پیش نصر

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستای عزیزم من الان هفت هفته و شش روزم از دیروز لکه بینی صورتی پیدا کردم، خیلی نگرانم به مرکز ...

عزیزم سلام ببخشید من پاسخ میدم 

عزیزم همینطور که بهتون. گفتن شیاف رو اضافه کنید و. آسپرین قطع بشه و استراحت مطلق باش اگر تا فردا ادامه پیدا. کرد. اونوقت برو سونو

الان همین شیاف و. استراحت براتون از همه چیز مهمتره

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
آره بخدا! واقعا من موندم با این همه مهارتشون😒😒😒 چشم.گلم,دکتر جنتی تهرات هست؟؟؟؟ در ب در دنبال ی ...

دكتر جنتى خيلى خوبه تو بيمارستان گانديه شوهر من مى رفت پيشش البته مشكل حادى نداشت شوهرم ولى يكم ضعيف بود

آنا جون سلام بهترى عزيزم؟

يه سوال من براى سونوى قلب كه رفتم گفت آمپول انوكساپارين رو همچنان ادامه بدن.شياف هم همينطور.ولى درباره آسپيرين چيزى نگفت منم يادم رفت بپرسم.حالا مى خوام بدونم مصرف همزمان آسپيرين با انوكساپرين مشكلى نداره.آخه توى دستور عمل آمپول انوكساپارين خوندم كه ظاهرا نبايد با اسپيرين استفاده كرد.

بله لاله جون هر دوبارشو همون ازمايشگاه داده بود،،البته ميگفت آزمايشگاهه مركز ناباروري نبوده امّا در ...

عزیزم پس نمیشه به جوابش اعتبار کرد.....

اگه مرکز ناباروری میداد میشد روش حساب کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره بخدا! واقعا من موندم با این همه مهارتشون😒😒😒 چشم.گلم,دکتر جنتی تهرات هست؟؟؟؟ در ب در دنبال ی ...

عزیزم والا ما که از امیر ج ن ت ی راضی بودیم.....

بله تهرانه.....

صفحه پنج رو نگاه بنداز آدرس و شماره مطبش هست....

به ما که کلی امید داد و توصیه هاشو عمل کردیم و شکر خدا جواب گرفتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس نمیشه به جوابش اعتبار کرد..... اگه مرکز ناباروری میداد میشد روش حساب کرد.....

اناجونم عاخه هممون جا داده هر دو رو، آزمايشگاهه از كجا ميدونست ايشون هشت نُه ماهه شلوار گشاد ميپوشه و دارو ميخوره كه نتيجه رو از ٦ به ٣٦ تغيير بده،،،لابد يه تكوني خورده بوده

وااااي خداي من همسر منم مركز خاص نداده آزشو، حالا كه ميشنوم در اين حد سركاريه ازمايشگاه هاي ديگه خيلي ميترسم

...