2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ن والا نزدم نمیدونستم . حالا به نظرت از الان شروع کنم بزنم تاثیر داره ؟

کسایی که استفاده کردن میگن حتی بعد از ترک خوردن هم کمک کرده ترک ها کم رنگ بشن
حالا زدنش هم ضرر نداره
به نظرم بزن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب مطمین نیسنم چجوری مطمین‌شم همون طبع رو داره اونم که دکتر رفتنی نیست

خب تو نت کلا طبایع مختلف رو سرچ کن ببین شرایطش به چی میخوره

اونایی که گرم و خشک هستن پوست تیره دارن و ضخیمه پوستشون
گوشتشون رو بکشی سفته و نرم نیست
موهاشون کلفته و تیره رنگه
رنگ سفیدی چشما به زردی میزنه
زبون ها قرمزه
نبض قوی دارن عمیقه نبضشون
گرمایی هستن خیلی و در برابر گرما عاجزن
تو سرما هم خیلی احساس سرما نمیکنن
دست و پاهاشون همیشه حتی زمستون گرمه
تو گرما خیلی تشنه میشن در حد بی حال شدن
عرق هم زیاد میکنن

از نظر تغذیه عاشق چیزای خنک هستن
مثل لیمو هندونه خیار ماست دوغ
اینا چیزایی هست که میدونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب تو نت کلا طبایع مختلف رو سرچ کن ببین شرایطش به چی میخوره اونایی که گرم و خشک هستن پوست تیره دار ...

پس درسته گرم و خشکه

بعدش لاله دکتر نازایی من بهش امپول و تقویتی میده یا اورولوژیست باس بره 

سلام آنا جون 

من امروز روز ۳ پری رفتم مطب جواب آزمایش انعقادی رو نشون دادم و دکتر گفت مشکلی نیس بهش گفتم یکی از دوستام آ ان آش مثل من بوده دکتر بهش قرص داده یعنی گفتم که ۱:۴۰۰با اینکه از ۱:۱۰۰ کوچیکتره ولی بهش قرص داده گف اگه یه دکتری اشتباه کنه دلیلی نداره منم اشتباه کنمو این حرفا حالا بگذریم که چقد امروز اعصابم خورد شد آخرشم گف این اصلا دستور پزشک نبوده و وارد پروندمم نکرد و گف اشتباه کرده به حرف من گوش داده😐😐😐😐

بعدش سونو شدمو الان هم با دوز پایین شروع کردن کلومیفن روزی دوتا و ۳ تا منوپور ۲۱ م سونو دارم 

و اینکه دلیل اینکه از ۳۳ تا ۲ تا جنین شد رو پرسیدم گفتن به دلیل ضعیف بودن اسپرم بوده حرکت ۱ داشته و نمیدونم چیش صفر بوده 

دوستان خواهش میکنم برام دعا کنید امروز خیلی دلم شکست و ناراحتم 😔😔😔😔😔😔 برام دعا کنید که تو عمل شوهرم اسپرم باشه 😭

خداجونم شکرت       
 از الان تولدت رو بهت تبريك ميگم  ان شاءالله شروع خوبي برات باشه  واسه من روز ...

همچنین گلم منم تبریک میگم بهت.اره واقعا حس خوبیه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام آنا جون  من امروز روز ۳ پری رفتم مطب جواب آزمایش انعقادی رو نشون دادم و دکتر گفت مشکلی نی ...

نگران نباش عزيزم

توكل كن به خدا

اصلا به خودت استرس نده ،فقط مثبت فكر كن و به خودت و همسرت انرژي مثبت بده،انشاالله دامنت سبز بشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم پیداش نمیکنم.یک عالمه اکانت با نام سوگلی داریم. همون رو میخام که بارداره و بچش هم دختره.

عزيزم تو صفحه ٤٨٥٤ واسه من يه كامنت نوشته، اسمشون سوگلي هست فكر ميكنم همون كسي باشه كه دنبالشي

يك سوال بعد انتقال بايد جاى خنك خوابيد يا جاى گرم 

من الان به خاطر كولر و يكم سرما خوردن كه الان بهترم 

در اتاقى كه دريچه كولرش بسته هست و با دوتا پتو  خوابيدم 

به نظرتون گرما خوبه براى جنين بعد انتقال يا سرما  ؟؟؟؟؟

سوال بعد اينكه روزى چند دقيقه راه برم ؟؟؟زمانى كه در  تخت هستم چقدر تكان بخورم چه حركت هاى انجام بدم ؟؟؟؟؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
لاله من امروز استرس گرفتم امین‌تحرک نداره حتی اگه مستقیمم تزریق کنن بازم شانسم فکنم ۱۰درصد باسه

عزیزم همسر منم تحرکش کلا صفر شده بود، خنکی و تغذیه طبق طبعشو رعایت کردیم بالا رفت.....

نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com