2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزاان دکتر عارفی اسم کوچکش چیه؟ دکتر رزاقی بهم برای ۲۱ آبان ماه وقت داد😞😞 خیلی دیره میخوام از ...

دکتر سهیلا عارفی

زنگ بزن مطب بگو زنگ زدم دکتر، بهم گفت سریع وقت بگیر بیا مطب ببینمت. ببخشید ناچارمون میکنن صدتا دروغ بگیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزاان دکتر عارفی اسم کوچکش چیه؟ دکتر رزاقی بهم برای ۲۱ آبان ماه وقت داد😞😞 خیلی دیره میخوام از ...

عزیزم عا رفی فکر کنم زودتر از ۶ ماه وقت نمیده.....

صفحه پنج رو نگاه کن ببین اسمش و شماره تماس و آدرسش هست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززم گفتم که بهترین کار ویزیت با یه دکتر طب سنتیه...... عزیزم اینایی که شمردی غیر کاسنی کوه آتیشن ...

😂😂اره کوهن ولی خوب قبلا نیم‌میلیون اسمرم بهش دادن😐تیر بخوره طب سنتی نمیره میگه مسعله کاریم زیاده وقت ندارم

من از بیمارستان پرسیدم ،گفت اگه آزمایشگاه خودش صلاح بدونه با توجه به نمونه اسپرم این کار انجام می شه ...

تو بگو دکترت دستورشو بنویسه فکر نکنم قبول نکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شماتو کدوم مرکز درمانتون انجام میدین راضی هستین؟

من مطب دکتر ط ر ا ز ی و بیمارستان آبانم عملامو انجام دادن.....

سلام انا جون خدا قوت یه سوال دارم میشه روز پانکچر خراش انجام بشه یا حتما باید یه ماه قبلش باشه ؟

نمیدونم عزیزم.....

فکر کنم یه همچین موردی بود اما مطمئن نیست.....

عزیزم بله یکین نام تجاری و شرکتیشونه که متفاوته..... عزیزم منوگانم خوبه..... همونه نگران نباش.....

مرسی آنا جان، الان داروهام اینان که میگم. میشه اگه میدونی جوابم رو بدی؟ میخوام بدونم تداخلی چیزی که ندارن باهم.

سینافکت روزی 20 واحد

پیورگان 75 روزی 2 تا

منوگان 75 روزی 3 تا

انوکساپارین 6000 یه روز در میان

آمپول ویتامین د هر 10 روز

کیوتن پلاس 100 روزی 1 دونه

فولیک اسید 5 روزی 1 دونه

آمپول ب کمپلکس هفته ای یکی

اگه هم میدونی میشه بهم بگی که باید با فاصله بزنمشون یا با هم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من دکترم بندرعباسه اره تحرک‌از همون اولین ازمایش صفر بود  بعد من قبول ندارم که کیفیت‌اسپرم رو ...

فرتیل داروی خوبیه عزیزم
اما برای همسر شما با این شرایط به تنهایی کافی نیست و داروی قوی تری لازمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون خوبی عزیزم میشه کمک کنی من شکمم خیلی میخاره نافم زده بیرون خشک شده میشه از چیزی استفاد ...

کلا روغن نزدی تو بارداری؟
روغن بایو اویل انگار کسانی که زدن تعریف میکردن
خوبیش اینه که بعد از زایمان هم میتونی بزنی برای کمرنگ شدن لک ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فرتیل داروی خوبیه عزیزم اما برای همسر شما با این شرایط به تنهایی کافی نیست و داروی قوی تری لازمه

بله درست میگی حالا ان شاءالله بیستم که رفتم بهش میگم اگه میشه امپولم براس بنویسه و ۱شهریور باز از تکرار کنه منم عفونت کگرفتم‌اصلا نمیتونم رابطه داشته باشیم‌مترسم اسمرماش بدتر شه

بله عزیزم دیشب اینقدر ناراحت بودم که درست و حسابی برگه سونوم رو ندیدم آخه تا حالا اینجوری نبودم خیل ...

بودی عزیزم اما دکترای دیگه نگفتن بهت
پلی کیستیک چیزی نیست که یهو ایجاد بشه

چ ميدونم اينجا پرسيدم گفتن  ب اين عمل كوتر كردن ميگن  يادمه دكتر گفت چند تا سوراخ رويه تخ ...

شاید قبلش عدد ذخیره ات بیشتر بوده و بعدش شده 2 و خورده ای 

😂😂اره کوهن ولی خوب قبلا نیم‌میلیون اسمرم بهش دادن😐تیر بخوره طب سنتی نمیره میگه مسعله کاریم زیاده ...

خوب باغ فیض فکر کنم دیر وقتم وقت میده عصری برین.....

عزیزم نیم نیلیون این ور و اون ور فرقی نداره....

مهم نورفو و تحرم و میفیت و دی ان ای اسپرمه.....

اینا خوب نباشن بیست میلیونم باشه خیلی کاربرد نداره....