2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان من هايپرشدم سفيده تخم مرغ فقط ابپزميشه يانيمروش هم ميشه خورد؟

عزیزم بهتره آب پز باشه......

گاها نیمرو هم میتونی بخوری......

آبم زیاد بخور......

گوشت و مرغ و ماهیم زیاد بخور......

اگه انتقال نداری دوغم میتونی بخوری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آنا جان  من این تستهارو دادم خواهش میکنم اگه چیزی هست که باید از بدم بهم بگوووو چون تعداد ...

عزیزم اینا تستهای روتینن که همه مون همون اول راه معمولا انجام دادیم...   

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالا که بهم نگفتن هرچی سونو و از دادم.فکر نمیکنم.چون نفر قبلی من که ویزیت شد داشت بهش گفتن و بهش ا ...

به هر حال سیکلت بلنده و زولادکسم یکی از کاربرداش خاموش کردن آندومتریوزه و اما ظاهرا اینجا برا لانگ شدن سیکلتم کاربرد داره......

سیستم باروریتو یه مهاری میکنه......

آنا جون قرص لووتریکسین که برای تیروئید هست را باید سر ساعت خورد؟مثلا هر روز سر ساعت 8 یا 9.؟یا فقط ن ...

عزیزم اصلش همون نیم ساعت قبل صبحونه هست......

اما چون بهتره تا ۴ ساعت بعدش لبنیات و قرص کلسیم و گردو نخوری برا اینکه تو خوردن صبحونه دستم بسته نباشه من معمولا وقتی همسرم میره حدودا شش صبح پامیشم لووتیروکسینمو میخورم و میخوابم و بعدشم معمولا صبحونه رو همین ساعت ده به بعد برسم بخورم......

دیگه اینطوری برا صبحونه راحتم چی بخورم.....

عزیزم اینا تستهای روتینن که همه مون همون اول راه معمولا انجام دادیم...  

میشه بهم بگی به دکترم چی بگم که همون ازمایش را که واسم زحمت کشیدی نوشتی بنویسه اخه سری پیش که گفتم از ایمنی وانعقادی رو میخوام فقط ast وaltوptوpttوint رو نوشت 

فدات بهار جون،تیکر الکی گذاشتم واسه قانون جذب نی نی خوشگلمونو ببوس ....خاله فداش😘😘😘😘😘😘😘

ایشالله واقعی میشه نگو الکی همیشه به چشم واقعی بهش نگاه کن چش رو هم بذاری میبینی واقعی شده......

آنا جون تست آمینوشور برای تشخیص عفونته؟

نه عزیزم برا تشخیص نشتی مایع آمینوتیکه......

سلام آنا جان و بقيه دوستان

امروز رفتم پيش دكتر "ت و ك ل ي" تا هم آزمايش تكميلياي جديدم رو نشونش بدم هم قبل از شروع سيكل جديد دوباره باهاش مشورت كنم، از شانس من يه مسئله شخصي براش پيش اومده بود قاطي بود تا آزمايشام رو گزاشتم جلوش با اخم و تخم شروع كردن غر زدن كه بازم نبود اينارو بدي، اوني كه اينارو واست نوشته اصلا حاليش نبوده كه نوشته چون وايت لازم نبوده من قبلا هر چي لازم بوده رو بررسي كردم و... منم مات و مبهوت نگاش ميكردم كه چرا اينجوري شده چون اصولا مهربون و خوش اخلاقه، خلاصه اينقدر باشخصيت نگاش كردم و واكنشي نشون ندادم تا خودش بعد از كلي غر زدن آروم شد و شد هموني كه هميشه بود😂😂😂 و بعد برا جبران اينقدر همه چيز قشنگ برام توضيح داد كه نگووووو....

در مورد آزمايش هاي انعقادي و غلظت خون گفت كه مهمترين ها كه بايد بررسي بشه ايناست:

‏proteinC,proteinS,

‏anti Thrombin III, APCR,

‏Lupus anti-Coagulant,

‏B2-Glycoprotein igG/igM ,

‏anti-Cardiolipin igG/igM ,

‏anti phospholipid igG/igM

كه در صورت مشكل داشتن يكدوم از اينها نياز به بررسي بيشتر و تجويز دارو ميشه و وقتي برا شما بررسي شده و همه نرمال بوده نياز به بررسي بيشتر نداشته...

وبقيه موارد مخصوصا pai1 و mthfr فقط براي كساني كه مشكل سقط مكرر دارن و معمولا هم بعد از تشكيل قلب سقط صورت ميگيره لازم هست و مهم اينكه اطمينان خاطر داد نتيجه اين آزمايشها هر چي كه باشه هيچ تاثيري در سيكل و انتقال جنين نداره  و بعد از مثبت شدن بارداري هم دكتر زنان بسته به شرايطتون بايد تشخيص بده كه آيا نياز به آسپرين يا هپارين داريد يا نه كه خيليا فقط واسه محكم كاري هست و نه چيز ديگه...

و به من هم گفت وقتي شما همه مواردت نرمال هست و فقط يك الل از يك ژن pai1 مشكل داره اصلا مهم نيست مثل اين ميمونه كه از پنجاه مورد كه تو لخته شدن خون تاثير دارن ٤٩ مورد دارن درست كار انجام ميدن و فقط يك مورد اونم در مواردي خاص نميتونه درست كارش رو انجام بده كه اصلا در برابر بقيه به چشم نمياد و تاثيري نداره... كلي توضيح داد برام و گفت مطمئن باشيد ما بهترين فاكتورها رو با توجه به شرايطتون براتون بررسي كرديم و با دادن اين آزمايشهاي اضافي فقط پولت رو هدر دادي و خودت رو بيشتر سردر گم كردي و با توجه به پايين بودن ذخيرت فقط وقتت رو هدر دادي... بعد از اينا شرايط تو رو براش گفتم آنا و گفتم كه خودتون اينارو براش نوشتين در صورتي كه آزمايشهاي اوليه انعقادي نرمال بودن، گفت من الكي آزمايشي نميدم حتما موردي بوده كه نياز به بررسي بيشتر ديدم و .... و دوباره شروع كرد كه شرايط با شرايط فرق داره و با مقايسه كار خودتون رو سختتر نكنيد... و در مورد من گفت مهمترين عامل تو نتيجه گرفتنت الان داشتن تخمك باكيفيت و اسپرم با كيفيت و تشكيل جنين خوب هست كه بايد روش تمركز كني و از باقي موارد خيالت راحت....(البته بحث آندومتريوز جداست)

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
یعنی هیچ کدوم ایمنی وانعقادی  نیست ؟

نه عزیزم نه که نباشه مثلا پی تی تی برا بررسی سرعت لخته شدن خونه و با چند تا خراش رو لاله گوش انجام میشه......

اما اینا کلا تستهای روتینن......

تخصصی نیستن......

یه سریم تستهای عفونی و اچ آی وی و هپاتیت و...... که اونارم معمولا همون اول راه اکثرمون انجام دادیم......

من تستهای تکمیلیو برات میذارم......

اينم قابل توجه دوستاني كه مشكل ايمني دارن و بايد پرد مصرف كنند، اينم توضيحات كاملي كه دكتر بهم داد:

كسي كه مشكل ايمني داره و مخصوصا با ذخيره تخمك پايين، از اونجايي كه ممكنه سيستم ايمنيش بر عليه هر عضوي فعاليت كنه، بايد همزمان با شروع سيكل هم سيستم ايمنيش كنترل بشه تا بر عليه تخمدان و تخمك هايي كه با داروهاي تحريك توليد ميشه فعاليت نكنه، بنابراين حداقل  از دو هفته قبل از شروع سيكل پردنيزولون شروع و تا روز قبل از پانكچر ادامه يابد كه حدود يك ماه ميشه (چه انتقال انجام شود و چه جنين فريز شود) سپس موقتا قطع شده و يك هفته بعد از انتقال جنين مجددا پرد شروع شده و بسته به شدت مشكل ادامه مي يابد كه معمولا تا هفته ٢٠ بارداري است... البته در صورت انتقال جنين فريز هم بايد از پنج هفته قبل از انتقال پرد مصرف بشه به مدت چهار هفته و يك هفته قبل از انتقال قطع و يك هفته بعد از انتقال مجدد شروع شود.

يعني در كساني كه مشكل ايمني دارن مصرف پرد به طور مستقيم باعث بهبود كيفيت تخمك نميشه بلكه با كنترل سيستم ايمني باعث جلوگيري از آسيب رساندن و فعاليت سيستم ايمني بر عليه تخمك ميشه و در نتيجه بدن به داروهاي تحريك تخمك گذاري  بهتر جواب ميده و تخمك هاي بهتري توليد ميشه و بعد از انتقال هم مصرف پرد كمك به پذيرش جنين توسط رحم و عدم پس زدن اون ميشه.... بنابراين دوستاني كه اين مشكل رو داريد حتما واسه شروع سيكلتون حتي بدون انتقال بايد پرد مصرف كنيد... اينارم همون جا نشستم نوشتم كه يادم نره و بتونم كامل انتقال بدم بهتون...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

در ضمن در مورد هزينه هاي جديد سيكل ميكرو تو ابن سينا هم از صندوق پرسيدم گفت چيزي بين ٨ تا ١٠ ميليون ميشه...