2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048440 بازدید | 684655 پست
عزیزم آندومتریوز داری؟ عزیزم بله زولادکسی که میزنی تک دزه و کفایت میکنه...... پس سینال اف از شروع ...

تاحالا که بهم نگفتن هرچی سونو و از دادم.فکر نمیکنم.چون نفر قبلی من که ویزیت شد داشت بهش گفتن و بهش اووبست فکر کنم دادن.ولی بمن نگفتن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت نوشته داروها یا مواد حاوی انتی اکسیدان واسه شکستDNAخوبه.. میشه بگین شامل چی میشه؟

انواع آنتی اکسیدانهای مکمل و میو های آنتی اکسیدان دار......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان که موردی نداره اما از وقتی سینال اف هات شروع شدن با احتیاط بابا برو بعد انتقالم احتیاط کن ...

اهان.ممنون ازت عزیزم.خیلی لطف کردی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
آنا جون من دیروز رفتم سرم ای وی ای جی زدم ک وقتی اولی تموم شد بدن من افتاد ب رعشه و لرز جوری ک گریه ...

نگران نباش عزیزم.....

یکی از دوستامونم همین حالتو داشت موقع تزریق سرمش حتی میگفت حسابی بالا آورده ولی الان ماشالله دردونش تقریبا هم سن پرنسس منه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم که ج بهم دادی لطف کردی  والله یه سری ازمایش دادم ولی نمیدونم کاریوتایپ چیه ؟واین س ...

عزیزم برا جنین فریز کاریوتایپ و دی اف آی دیگه معنی نداره......

عزیزم شما بذار آزاتو ببینم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.....

آنا جون قرص لووتریکسین که برای تیروئید هست را باید سر ساعت خورد؟مثلا هر روز سر ساعت 8 یا 9.؟یا فقط نیم ساعت قبل از صبحانه باشه کافیه؟

آخه من یه روز 9 پا میشم.یه روز 10. 

روال قرص خوردنم هم اینه که مثلا 7:30 یا هر ساعت دیگه که زودتر از زمان بیدار شدنم است به خاطر دستشویی پا میشم.قرصم را میخورم و دوباره میخوابم. دیگه هر وقت بیدار شدم صبحانه میخورم

آنا جانم من ديشب انوكسا گرفتم ٥ بسته مثل هميشه، مشكلي هم نبود خدارو شكر، گفتم اطلاع بدم تو فكر دارو ...

ممنون عزیزم......

منم باید دوباره تلاش کنم ببینم میتونم تهیه کنم.....

شاید از شانسم سیستم مشکل داشته.....

باشه پس پیگیری میکنم همه رو انجام بدم حتما... شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم...آزمایش antitpoو anaالا ...

تو کدوم آزها لیستی که من گذاشتم؟

فكر كنم بايد توي هفته آينده يه ويزيت ديگه برم به دكترم بگم بنويسه، چجور تستي هست ؟ يه سوال ديگه عزي ...

عزیزم تست آمینو شور یا میری آزمایشگاهی که تست رو دارن یا بیمارستان من دو بار انجام دادم یه بار بیمارستان یه بارم آزمایشگاه نیلو......

یه نوار هست وارد واژن میکنن و به ترشحات واژن آغشته میشه بعد مثل بی بی چک یه خط و دو خط داره.....

دو خط بشه مثبته یعنی نشتی داری، یکی باشه منفیه.....

شاید بشه تو خونه هم انجام داد نمیدونم.....

فكر كنم بايد توي هفته آينده يه ويزيت ديگه برم به دكترم بگم بنويسه، چجور تستي هست ؟ يه سوال ديگه عزي ...

اون حالت و فشار به سمت معده و قلبم پیش میاد.....

فقط اگه فشار رو قلبت طولانی و شد به دکترت بگو......

ممنون ازت عزیزم.دقیقا بهم اینو گفت که تخمدانات ضعیفه. منم فکرکردم منظورش تنبلیه. فرق دارن باهم؟

آره عزیزم فرق دارن منم تعجب کردم.....

بچه ها اذان نزدیکه ...برای  هم دعا کنیم. دیشب شوهرم بخاطر غصه و ناراحتی اصلا نخوابید....همش می ...

بهش بگو خدا بنده های خوبشو محک میزنه......

انتظار عزیزم خوبی...وقتی تیکرتو دیدم فکر کردم بارداری خیلیییی خوشحال شدم ولی امضات......عزیزم ایشالا ...

فدات بهار جون،تیکر الکی گذاشتم واسه قانون جذب

نی نی خوشگلمونو ببوس ....خاله فداش😘😘😘😘😘😘😘