2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048441 بازدید | 684655 پست
نه ایتالیایی میخورد اما اواخر دیگه نمیشد پیدا کرد براش ایرانی هم گرفتم چند دوره

قبل از اینکه دکتر بریم ..من براش یه بسته ال کارنیتین ساشه ای یوروویتال خریدم..و مصرف کرد

اخه چرا دکترا خارجیشو نمینویسن.؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شب زیر دلم یهو وحشتناک نیم ساعت درد گرفت جوری که نفسم بالا نمیومد بعدش خوب شد نرفتم دکتر فرداش تب ...

عزیزم خدا چقدر بهت رحم کرده
از اول نگفته بود تخمدانت بزرگ شده و خطر توشن وجود داره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه منم ماه گذشته تخمدانام خیلی شدید درد گرفتن تا چند روز ولی تب و لرز و اینا رو نداشتم و بعد از چند ...

تا زمانی که تخمدان به سایز اصلی و نرمالش برگرده خطرش وجود داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
معذرت میخوام اون قدر کشسان نیست اما همون روزای تخمک گ که خیلی رقیق تر میشه و شیری رنگه ، اون جوریه

آره همونجوري انگار، بهش حس بدي دارم نميدونم چرا شايد چون شبيه ترشحات اون زماناست و اينكه تا دو هفته قبل فقط بعضي روزا زياد بود الان هر روزه شده، گاهي ميگم نكنه از كيسه ست ولي خب اون كه ميگن اين شكلي نيست و اينكه سونوي هفته پيشم گفت ميزان مايع كافي و طبيعيه... نميخوام بيخودي حساسيت نشون بدم و هي برم دكتر ازونورم ميگم كم كاري نكنم يه وقت 

نه اصلا بچه نمیخواستم اونموقع

حتما حرکت بدی کرده بودی
یا مثلا نزدیکیتون پر خطر بوده شرایطش

البته خیلی خیلی کم پیش میاد بدون علت هم تخمدان پیچ بخوره
شما دیگه خیلی بد شانس بودی ها

بچه ها منو راهنمایی میکنین من الان هر روز پروژسترون میزنم ولی جاش سفت شده و دردناک  چیکار با ...

عزیزم 24 ساعت اول کمپرس یخ
ماساژ نده فقط کیسه یخ بذار روش

از فرداش کمپرس گرم

تو نت نوشته داروها یا مواد حاوی انتی اکسیدان واسه شکستDNAخوبه.. میشه بگین شامل چی میشه؟

همون سلن پلاس و کیوتن جزو انتی اکسیدان ها هستن
میوه و سبزی هم انتی اکسیدان داره
ویتامین سی طبیعی مثل لیمو ترش هم به همچنین

آنا جون من دیروز رفتم سرم ای وی ای جی زدم ک وقتی اولی تموم شد بدن من افتاد ب رعشه و لرز جوری ک گریه ...

بهار جون لرز خودش اسپاسم ایجاد میکنه
علت درد هات همینه
نگران نباش
اما اگه با استراحت بهتر نشد به دکتر زنگ بزن

قبل از اینکه دکتر بریم ..من براش یه بسته ال کارنیتین ساشه ای یوروویتال خریدم..و مصرف کرد اخه چرا دک ...

خب اگه میتونی پیدا کنی همون خارجی رو بخر
دکترا هم میدونی که زیر ذره بین هستن
مجبورن یه سری دارو هایی که اعلام میشه رو ایرانی بنویسن که باد نکنه!!!!!!!!!!!!

آره همونجوري انگار، بهش حس بدي دارم نميدونم چرا شايد چون شبيه ترشحات اون زماناست و اينكه تا دو هفته ...

ببین اگه خیلی فکرت رو درگیر کرده یه تست امنیو شور بده خیالت راحت میشه 

خب اگه میتونی پیدا کنی همون خارجی رو بخر دکترا هم میدونی که زیر ذره بین هستن مجبورن یه سری دارو ها ...

الان خریدیم دیگه 6 بسته.

یوروویتال هم گرونه .هم اینکه تا بگم شوهرم میگه دکتر اینجوری نوشته

ایرانیه 10 تاش 20 تومنه.  

یوروویتال 14 تاش 70 تومنه

در مورد ازمایشگاه تهران بچه های تهران بهتر میتونن راهنمایی کنن در مورد اینکه چه ازهایی بدی به نظرم ...

باشه پس پیگیری میکنم همه رو انجام بدم حتما...

شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم...آزمایش antitpoو anaالان تو این آزمایشها هست یا باید جدا بگم برام بنویسن...ببخشید چون خودم سردرنمیارم مزاحم شما میشم مدام.

د 

ببین اگه خیلی فکرت رو درگیر کرده یه تست امنیو شور بده خیالت راحت میشه 

فكر كنم بايد توي هفته آينده يه ويزيت ديگه برم به دكترم بگم بنويسه، چجور تستي هست ؟

يه سوال ديگه عزيزم، اون بالااااي بالا كه معده هست و دقيقا بين دو سينه همونجاها هم گاهي جنين حس ميشه ؟ يه روزايي انگار همونجاست هي ميگيره ول ميكنه ولي درد نداره ها، يه جورخاصي، بعد ميبينم يه كم قلبم درد ميكنه حس گرفتگي داره، ممكنه فشار معده باشه؟ اتفاقي مشخصات هفته ٢٧ رو توي ني ني بان خوندم اونم همچين چيزي نوشته بود كه ممكنه اين درد رو حس كنين