2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
منم سر اولین پانکچرم البته هنوز به پانکچر نرسیده بودم همچین دردی گرفت منو..... نمیتونستم نفس بکشم.. ...

نه من  دردم خوب بود ولی خب جور دیگه داشتم ازبین میرفتم من ا.نجایی که بستری بودم مستقیم داشتن میبردنم اتاق عمل من رضایت دادم بعد دکتر گفت اگر از بیمارستان بری بیرون میمیری نهایتش 2 ساعت فرصت داری خودتو یه جا برسونی ولی با این حال رضایت دادم کل تهران گشتم تا یکی بگه در نمیارم وقتی یه جا پیدا کردم بیهوش شده بودم دیگه.

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
آخه منم ماه گذشته تخمدانام خیلی شدید درد گرفتن تا چند روز ولی تب و لرز و اینا رو نداشتم و بعد از چند ...

عزیرم تخمدانا وقتی بزرگن این ریسک رو داری نگران نباش برا شما پیچش نبوده.....

چون تورشن تخمدان واقعا خطرناکه....

وقتی به سایز نرمال برسن دیگه ریسک نداری.....

وگرنه اون تیر کشیدنها و دردهای روتینو همه داریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه منم ماه گذشته تخمدانام خیلی شدید درد گرفتن تا چند روز ولی تب و لرز و اینا رو نداشتم و بعد از چند ...

نمیدونم من اصلا اون موقع دارویی مصرف نمیکردم خواب بودم اصلا یهو اونجوری شد

خوب عزیزم یعنی قبلش تحریک تخمدان نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب عزیزم یعنی قبلش تحریک تخمدان نداشتی؟

نمیدونم چرا اصلا اونجوری شدم و از اونروز کلا زندگیم روی خوش نشون نداد هرروز دکتر استرس دارو بستری شدن بیمارستان.الانم ذخیره تخدان کم ای بابا 

دیروز تخمدان چپم درد گرفت از ترس بدو بدو رفتم سونو فقط به دکتر میگفتم توروخدا ببین همه سایزها نرمال یانه

نمیدونم چرا اصلا اونجوری شدم و از اونروز کلا زندگیم روی خوش نشون نداد هرروز دکتر استرس دارو بستری شد ...

عزیزم پس خیلی مراقب خودت باش.....

پس وقتی تو شرایط عادی اینطوری شده موقع شروع داروهات خیلی مراقب باش حتما!!!!!!

واب خدایا یعنی هر زمانی امکانش هست ک اینجوری بشیم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من از پريروز ديگه هيچ علامتي ندارم جز حساس بودن سينه ها كه اونم براي پروژسترونه نكنه اون لرزه ...

عزیرم منم کلا هفته دوم شوت شوت بودم....

دریغ ار یه علامت کوچیک.....

عزیزم پی خیلی مراقب خودت باش..... پس وقتی تو شرایط عادی اینطوری شده موقع شروع داروهات خیلی مراقب با ...

اره باید مواظب باشم.من از پشت در اتاق عمل برگشتم وقتی میخواستن ببرن درش بیارن فقط میگفتم من بچه ندارم درش نیارین تورو خدا فقط یه بار دیگه منو ببرین سونو که وقتی رفتیم پیچ خوردگیش برگشته بود چون فهمیدم برگشته چون همون درد دوباره کشیدم وقتی رفتم سونو نبود واقعا خدا برام معجزه کرد  

عزیزم سینال اف نبوده احتمالا سینافکت منظورته که قراره از ۲۱ پری شروع کنی..... و اما با ذخیره ای که ...

امپول زولادکس نوشته از 20 مرداد 21قاعدگی در بازو تزریق شود.

امپول سینال اف از 2تا6پری روزی 36واحد در بازو 

انا جون عزیزم من29تیر لکه بینی داشتم 30ام پریود شدم.یعنی 20مرداد که 21قاعدگی من نمیشه.این اشتباه نوشته که.چکارکنم؟

زولادکس فقط یدونه همون روز هست یعنی همین کافیه؟

البته گفتن 7قاعدگی مرکز باش 7یا8روز هم دارومیگیری هم سونو میشی تا به پانکچر برسی.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم منم قبل شروع آمپولهای تحریک تخمدان باشگاه میرفتم و پیلاتس کار میکردم اما با شروع آمپولام دیگه ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم.

بجز رعایت تغذیه ای کارهای روزمره هم باید مراعات کنیم مثلا منم خونمون3طبقه پله داره ازالان باید با احتیاط برم؟

بجای جاروبرقی که گفتین،ازجارو دستی استفاده کنیم؟

ببخشید عزیزم من انقدر سوال میپریم.اخه هیچی دراین موردا نمیدونم.مرکز هم انقدر شلوغه که نمیشه این سولاتو ازشون بپرسی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....