2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزیزم خوب آمپولات شروع بشن تخمدانات تحریک میشن و بزرگ میشن و فشار بهشون بیاری ممکنه بپیچن..... اما ...

اتفاقا من پارسال الکی الکی تخمدان راستم پیچ خورد که نزدیک بود در بارنش که خدا بهم رحم کرد 20 روز بستری بودم بیمارستان خوب شد گفتی فهمیدم مشکل چیه.

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
من هم شاید بتونم بگم تنها مشکلم با آی وی اف همینه!

عزیزم من رفتم برای پانکچر به مشاوره کلینیک گفتم براش قرص ویاگرا داد ک خوب بود شکر خدا

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انای مهربون. مرسی که همیشه جوابهامو با حوصله میگی بهم. انا جون دیروز رفتم مرکز سونو داخلی کرد ...

عزیزم سینال اف نبوده احتمالا سینافکت منظورته که قراره از ۲۱ پری شروع کنی.....

و اما با ذخیره ای که داری موندم یعنی تنبلی داری؟

من خیلی تو این زمینه تنبلی و پلی کیستبک اطلاعات ندارم اما فکر میکردم تنبلی مال ذخیره های بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ممنون میشم بیشتر توضیح بدی.... با استناد به چی میگین که + هست..... میخوام بدونم که بتونم به ...

آنا جان تست هایی که به صورت تیتر هستن و به صورت کسر گزارش می شن

اکثرشون مفهومش اینه که در مورد یک چهارصدم مثلا‌ سرم مریض رو چهارصد بار رقیق کردیم و تست مثبت شد اما مثلا یک دویستم به این معنی که سرم مریض رو دویست بار رقیق کردیم و تست مثبت شد

در واقع  یک چهارصدم رقت بیشتری نسبت به یک دویستم داره و مثبت تر هست 

نمی دونم تونستم برسونم یا نه 

انا جون لطف میکنی برا ماها که تازه داروها رو شروع میکنیم باید و نبایدها رو تاحد ممکن بگی برامون عزیز ...

عزیزم منم قبل شروع آمپولهای تحریک تخمدان باشگاه میرفتم و پیلاتس کار میکردم اما با شروع آمپولام دیگه نرفتم.....

عزیزم در کل با شروع آمپولهای تحریک تخمدان باید مواظب فشار اضافه رو تخمدانا باشیم.....

آبم زیاد بخورین چون این داروها غلظت تونو بالا میبرن.....

تغذیه رو هم از کسی تقلید نکنین و مناسب طبعتون تغذیه داشته باشین بهترین تغذیه رعایت اعتداله.....

مثلا من چون طبعم سرد بود چه قبل انتقال چه بعدش فقط گرمی خوردم در حالی که خیلیا اعتقاد دارن قبل انتقال فقط گرمی و بعدش فقط خنکی باید خورد در حالی که این قانون نمیتونه شامل همه باشه.....

یکی ممکنه قبل و بعد انتقال خنکی واسش خوب باشه یکی قبل و بعدش فقط گرمی یکی هم قبلش گرمی و بعدش خنکی.....

باید اینو خودتون تشخیص بدین پس تقلید ممنوع.....

هر چیزی که دیگران خوردن و جواب گرفتن قرار نیست برا شمام خوب باشه.....

مثلا همین نشاسته و سویا و.....

هر دو مثلا برا من بد بود نخوردم چون هم مستعد یبوستم هم کم کاری تیروئید و آندومتریوز دارم......

پس تقلید ممنوع!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا من پارسال الکی الکی تخمدان راستم پیچ خورد که نزدیک بود در بارنش که خدا بهم رحم کرد 20 روز بست ...

ببخشید عزیزم از کجا فهمیدی تخمدانت پیچ خورده؟با سونو یا خودت متوجهش شدی؟علائم داشتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اتفاقا من پارسال الکی الکی تخمدان راستم پیچ خورد که نزدیک بود در بارنش که خدا بهم رحم کرد 20 روز بست ...

خدا رحم کرده از دستش ندادی.....

ببخشید عزیزم از کجا فهمیدی تخمدانت پیچ خورده؟با سونو یا خودت متوجهش شدی؟علائم داشتی؟

من شب زیر دلم یهو وحشتناک نیم ساعت درد گرفت جوری که نفسم بالا نمیومد بعدش خوب شد نرفتم دکتر فرداش تب و لرز شروع شد هر چی میخوردم بالا میاوردم رفتم دکتر حرفم نمیتونستم بزنم از درد بعد گفت ویروس احمق شیاف داد میزدم بهتر بودم ولی بعدش دیگه از هوش میرفتم که رفتم سونو فهمیدن که چرخیده و تب بالای 40 درجه داشتم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
آنا جان تست هایی که به صورت تیتر هستن و به صورت کسر گزارش می شن اکثرشون مفهومش اینه که در مورد یک چ ...

متوجه شدم پس عملا اینجا هر چه کمتر رقیق شده باشه یعنی نگاتیوه.....

یعنی اعداد با مخرج کوچیکتر از صد نگاتیو به شمار میان.....

من شب زیر دلم یهو وحشتناک نیم ساعت درد گرفت جوری که نفسم بالا نمیومد بعدش خوب شد نرفتم دکتر فرداش تب ...

منم سر اولین پانکچرم البته هنوز به پانکچر نرسیده بودم همچین دردی گرفت منو.....

نمیتونستم نفس بکشم.....

خلاصه زنگ زدم ابن سینا گفتن زودی بیا برا چک کردن.....

رفتم اما دیگه حالم بهتر شده بود.....

من اون موقع در مورد تورشن تخمدان چیزی نمیدونستم فکر میکردم حالا که دردم یهویی رفته یعنی تخمکام آزاد شدن.....

سونو شدم گفتن نه آزاد نشده و یه سونوی تورشن تخمدانم واسم نوشتن که چون دیگه درد نداشتم نرفتم......

آناجون یعنی آزمایشم نرماله ؟ پس چرا اون خانما گفتن که نیاز به سرم دارم و آنوکسا و هپارین فک کنم گفت ...

عزیزم ظاهرا اونطور که دوستمون توضیح دادن آنای شما + هست ولی کلا هر آنای +ی قرار نیست صد درصد + تلقی بشه باید بررسی بشین و نیاز باشه تستهای تکمیلی بدی.....

یادمه دوستانی که آنای + داشتن به روماتولوژ ارجاع داده میشدن.....

من شب زیر دلم یهو وحشتناک نیم ساعت درد گرفت جوری که نفسم بالا نمیومد بعدش خوب شد نرفتم دکتر فرداش تب ...

آخه منم ماه گذشته تخمدانام خیلی شدید درد گرفتن تا چند روز ولی تب و لرز و اینا رو نداشتم و بعد از چند روز کم کم بهتر شد.ولی الانم گاهی درد میگیرن تخمدونام.تا حالا میکرو نکردم فقط اردیبهشت آی یو آی کردم آنا جون گفت شاید تاثیر همون داروها بوده ک تخمدانات تحریک شدن.تا چند وقت بعد از تحریک امکان پیچش تخمدان هست؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین