2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نیلو انجام دادم..... آزهارو انجام بدی خیالت راحتتره کلا عیار دستت میاد چیکار کنی.....

ممنون عزیزم...میتونم تلفنی نوبت بگیرم از قبل یا نیازی نیست؟

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم...میشه لطف کنی شماره داخلی دکتر توکلی هم بهم بدی؟یک دنیا ممنونم...

گفتم اگه بشه براهمون 22 مرداد ازشون نوبت بگیرم

د 

عزیزم خوب فرق دارن بدنها با هم...... مثلا من هر پانکچر تعداد جنینام به اندازه فقط یه انتقال بود.... ...

سلام انای مهربون.

مرسی که همیشه جوابهامو با حوصله میگی بهم.

انا جون دیروز رفتم مرکز سونو داخلی کرد دکتر با تعجب گفت چندسالته وقتی گفتم 27گفت تخمدانات تنبله. ذخیرم1.5هست.

بنظر تو برای سیکلم به مشکل میخورم؟

داروهم بهم دادهدولی هنوز زوده که بگیرم فقطم امپول سینال اف رو فهمیدم که گفت از 21پری روزی 36واحد بزن.

بقیشو داروخانه قراره بهم توضیح بده.

حالا من نگران این تنبلی تخمدانم.تازه تواین مری گذشته کلی گرمی خوردم و ماشاژ روغن سیاهدانه و.... دادم.

توصیه ای داری بهم بدی عزیزم ؟

بعدم گفتم من ای وی اف نمیخوام میکرو میخوام.گفت اینو دکتر جنین شناس تو ازمایشگاه موقع لقاح با توجه به سرعت اسپرم همون موقع تشخیص میده.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خیلی ممنون بله مستعدم .مگه یبوست خطر داره؟

عزیزم کلا بهتره یبوست نداشته باشی که بهت فشار نیاد....

پس نشاسته نخور....

منم نخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پباده روی سبک خوبه اما دولا راست شدن و کارهای سنگین و جارو برقی کشیدن و امثالهم خوب نیست.....

انا جون لطف میکنی برا ماها که تازه داروها رو شروع میکنیم باید و نبایدها رو تاحد ممکن بگی برامون عزیزم.

من 5ماهه یوگا کار میکنم.اونجاهم تمرینات خم به جلو وعقب زیاد داریم وخم و راست شدنم زیاده.یعنی خوب نیست؟نرم دیگه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خانما من فردا انتقال دارم لطفا برام دعا کنید.از همتون ممنون میشم

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

با دل خوش برو ایشالله دردونه هات کنگر بخورن و تو دل مامانشون لنگر بندازن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا هنوز که کاری نکردم یعنی عملی نکردم پس ضرر داره خیلی استرس دارم.هنوز درگیر پله خونمون هستم بعد ان ...

عزیزم خوب آمپولات شروع بشن تخمدانات تحریک میشن و بزرگ میشن و فشار بهشون بیاری ممکنه بپیچن.....

اما در کل نگران نکن خودتو.....

پیاده روی خوبه اتفاقا.....

خونرسانی به رحم و تخمدانو بهتر میکنه.....

نگران پله هام نباش اصلا، خیلی از مامانامون خونه شون و حتی سرکارشونم پله داشته.....

فقط کافیه آروم بری و هر وقت احساس خستگی کردی یه مکثی کنی یعنی یه ضرب بالا پایین نرو.....

دوست عزیز تست ANA شما مثبته  درسته یک چهارصدم کوچکتر از یک صدمه اما تو تفسیر این تست های تیتری ...

عزیزم ممنون میشم بیشتر توضیح بدی....

با استناد به چی میگین که + هست.....

میخوام بدونم که بتونم به دوستامون کمک کنم.....

الان کسی هست که ای وی اف انجام داده باشه

بله عزیزم اینجا اکثر دوستان یا انجام دادن یا تو سیکلن یا قراره وارد سیکل بشن.....

ممنون عزیزم...میتونم تلفنی نوبت بگیرم از قبل یا نیازی نیست؟ ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم...میشه لطف ...

عزیزم برا آزمایش وقت گرفتن نمیخواد فقط روزی بیا که فرداش تعطیل نباشه دقیق نمیدونم کدومشون شامل این شرط بود اما شنیدم یه تعدادیشون باید فرداش تعطیل نباشه چون قراره روشون یه کارایی انجام بشه..... 

برا توکلیم داخلیشو نمیدونم ولی با ۲۳۵۱۹ تماس بگیر فکر کنم کلینیک مشاوره های تخصصی و ایمونولوژی و این حرفهارو باید از طریق تلفن گویا انتخاب کنی......

نتونستی از طریق اپراتور بگو میخوایی برا ایمونولوژی با مریم ت و ک ل ی وقت بگیری.....