2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بعضی از خانما میگن بعداز انتقال نشاسته با اب سرد خوردن.میخواستم ببینم نشاسته ی چی هست گل سرخ یا .... ...

سلام عزیزم نشاسته همون خود نشاسته هست میری عطاری بگو نشاسته بده گل سرخ چیز دیگس.ولی میگن برا هر کسی خوب نیس مثلا برا کسیکه مستعد یبوسته خوب نیس.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اگه من بعد انتقال نشاسته با شیر بخورم مشکلی پیش نمیاره؟خوبه خوردن نشاسته

من ک شنیدم همه با آب سرد میخورن ولی نمیدونم با شیر میشه خورد یا نه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام آنا جان،لاله جان و همه دوستای مهربونم

من شیراز رفتم یه متخصص زنان برام تمام آزمایشهایی که قبلا لیستشونو گذاشته بودین رو برام نوشتن.

ولی هرجا پرسیدم میگن آزمایشهای مربوط به ژن غلظت خون و بعضی از سی دی مارکرهارو ندارن...

من 22 مرداد نوبت دارم برای دکتر آصف جاه و باید برم تهران،اونجا کدوم آزمایشگاه میتونم انجام بدم؟نیاز به نوبت قبلی هم هست؟

یه سوال دیگ هم داشتم...من تا الان انتقال نداشتم...آندومتریوز دارم و دوبار تخمک کشی که جمعا سه تا جنین فریز شده...تو این مرحله بنظرتون انجام همه آزمایشها لازمه یا فقط اونایی انجام بدم که رو کیفیت جنین و تخمک تاثیر دارن؟

د 

بچه ها وقتی دارو هارو شروع کردم برای میکرو پیاده روی خوبه یا نه؟

پباده روی سبک خوبه اما دولا راست شدن و کارهای سنگین و جارو برقی کشیدن و امثالهم خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعضی از خانما میگن بعداز انتقال نشاسته با اب سرد خوردن.میخواستم ببینم نشاسته ی چی هست گل سرخ یا .... ...

عزیزم فقط حواست باشه نشاسته برا یبوست خوب نیست اگه مستعدی توصیه نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان،لاله جان و همه دوستای مهربونم من شیراز رفتم یه متخصص زنان برام تمام آزمایشهایی که قبلا ...

عزیزم من نیلو انجام دادم.....

آزهارو انجام بدی خیالت راحتتره کلا عیار دستت میاد چیکار کنی.....

پباده روی سبک خوبه اما دولا راست شدن و کارهای سنگین و جارو برقی کشیدن و امثالهم خوب نیست.....

چرا هنوز که کاری نکردم یعنی عملی نکردم پس ضرر داره خیلی استرس دارم.هنوز درگیر پله خونمون هستم بعد انتقال نمیدونم واقعا چیکار کنم گفتم پامو ببندم برم خونه مادر شوهر بگم از پله افتادم که راه نرم اصلا از یه طرف هم اونجا واقعا سختمه نمیتونم بمونم و میترسم کاری کنن اعصابم خورد بشه بخوام هرس بخورم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
آناجون یعنی آزمایشم نرماله ؟ پس چرا اون خانما گفتن که نیاز به سرم دارم و آنوکسا و هپارین فک کنم گفت ...

دوست عزیز تست ANA شما مثبته 

درسته یک چهارصدم کوچکتر از یک صدمه اما تو تفسیر این تست های تیتری مثبت تلقی می شه

اما اینکه نیاز به دارو داره یا نه رو نمی دونم چون ANA یه تست غیراختصاصی هست و خیلی ها ANA مثبت دارن