2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ستاره براى چى هست 81 براى چى هس

کدوم ۸۱؟

منظورت ۰/۸۱ هست؟

خوب اون که کوچیکتر از یکه؟

کدوم ستاره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبه مشکلی نیست و نشون میده فولی هات پوچ نیستن 

گلم امروز رفتم سونو و ب روز پنشنبه صب تخمک کشی دارم . برا امشب ۱۰۰۰۰ واحد امپول hcg  زدم ساعت ۱۰:۳۰ امشب زدم و ب پنشنبه تخمک کشی . آمپول hcg مارک پرگنیل بهم دادن این مارک خوبیه ؟ گفتش ک دوتا پودر با ی آب . خوبه آمپولش گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگى  دوستانى كه انتقال دوم داشتن مى دونين كه حدودا چند روز بعد از پريود معمولا انتقال ...

بستگی به ضخامت آندومترت داره که کی آماده بشه.....

معمولا ۱۳-۱۴ به بعده......

بعصا به ۱۹-۲۰ هم رسیده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2/8 هست، اما چون با کلومیفن تنها فلیکولام حدودا 9 تا بود، و موقع مصرفش تخمدانها و زیر دلم به شدت درد ...

با این عدد ذخیره هایپر نمیشی
خیالت جمع باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان فکر کنم ثمین امروز سه شنبه انتقال جنین داشت ؟ امیدوارم این بار دیگه آخرین باری باشه که انتقال ...

الهی پس یه مامان تو راه داریم به سلامتی.....

ایشالله همش تاپبک پر مامان بشه.....

اعتماد به دکتر داشتن خیلی تو پروسه درمان موثره لااقل تا یه حدی باید دلت قرص باشه.....

سلام آنا جان خوبی .من هنوز پریود نشدم .دوباره آز بتا دادم که منفی بود

دیروز به همسرم پیش دکتری رفتم که عمومیه و خیلی ها پیشش جواب گرفتن 

برامون آزمایش و سونو نوشت .برای من علاوه بر آزمایش خون آزمایش کشت واژن هم نوشت 

برای همسرم هم علاوه بر آز اسپرم آزمایش نمونه ادار نوشت

گفت من احتمال میدم مشکل عفونی داشته باشید

شما آزمایش کشت واژن رو شنیدید ؟

از آزمایشگاه پرسیدم همون پاپ اسمیره گفت نه .یه نمونه از واژن بر میداریم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام آنا جان خوبی .من هنوز پریود نشدم .دوباره آز بتا دادم که منفی بود دیروز به همسرم پیش دکتری رفتم ...

نه عزیزم فکر کنم شبیه آمینوشوره اما برا بررسی عفونته.....

یادمه من که داشتم آمینوشور برا نشتی کیسه آب میدادم گفتم عفونتم چک میکنین گفت نه تست اون جداست.....

فکر کنم منظورش همین کشت واژن بوده.....

نه عزیزم فکر کنم شبیه آمینوشوره اما برا بررسی عفونته..... یادمه من که داشتم آمینوشور برا نشتی کیسه ...

ممنونم عزیزم

اصلا تا حالا کسی این آزمایش رو داده ؟ 

کسایی که مثه من اقدام به بارداری هستن

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام آناجان و لاله جان.این جواب آزمایش ایمنی من هست.میشه لطفا یه نگاهی بهش بندلزین؟ ممنونم

عزیزم اول بگم ازهات فقط یکی دو مورده که خیلی محدوده و کامل نیست
همه چیز خوبه فقط مشکل لوپوس داری
قبلا میدونستی براش دارو میخوری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ال کارنیتین محلول  ایرانیه . یعنی تو بروشورش نوشته محل ساخت شرکت زیست تخمیر سینال اف هم ایران ...

اها مایع هست
اره ایرانی مایعش موجوده متاسفانه !!

آناجون و لاله جون یه سوال. من هفته 10 آزمایش تیروئید دادم و 3/5 بود. دکترم گفت قرص نمیخواد.الان تو ه ...

اشکال نداره عزیزم فکرتو درگیر نکن
دکتر درست گفته از همون اول نیاز به قرص داشتی بهتر بود دکتر زنان هم دخالت نکنه و بفرسته مستقیم پیش متخصص غدد اما الان هم طوری نیست خودت رو اذیت نکن
این مقدار خیلی بالا نبوده که بخواد رو مغز بچه اثر بذاره

سلام گلم ببخشید من جواب میدم دکترت گفت امروز آزمایش بدی؟؟ معمولا روز ۱۴-۱۵ میفرستن واسه آزمایش. وا ...

مرسی که جواب دادی عزیزم، آره جمعه باید آز میدادم ولی طاقت نیاوردم گفتم حداقل اینه که با عدد بتا یه امیدی میگیرم و جمعه دوباره تکرار میکنم مطمئن میشم، ولی بتا وقتی یک هست دیگه امیدی نیست

آنا جان خبر خوش😂😁😀 من از خان هفتم رستم😉 رد شدم، بالاخره یه دکترمتخصص زنان،آزمایشهای تکمیلی ر ...

خیلی عالی بود یعنی
خواسته کم نیاره !!:)))))))))))))))))))))