2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل ایمنی انعقادی و این چیزا نداشتی؟ چون اگه داشته باشی بهتره زودتر دارو بگیری که مانع رشد نشن.... ...

نه خدا را شکر عزیزم پارسال میکرو کردم که نشد اینم ایشالا بگیره.ای خداااااااا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام خوبی خوشبخت جون؟ دلم برات تنگ شده بود، چه خوب کردی اومدی. در چه حالی؟ دیگه انتقال ندادی؟

سلام عشقم نه.دیگه ندادم دارو استفاده کردیم.امروز از دادم که گفتن بتا ۱۰ و نیمه و گفتن یه هفته دیگه تکرار کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

من رو هم بنویسید

لطفا من رو خیلی دعا کنید چون فقط یه تخمک خوب داشتم که منتظرم ببینم جنین میشه که انشالله شنبه بره تو دلم 👍🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عشقم نه.دیگه ندادم دارو استفاده کردیم.امروز از دادم که گفتن بتا ۱۰ و نیمه و گفتن یه هفته دیگه ت ...

چه عالی، انشاءالله اینبار خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره من هایپر شدم..  درواقع قبل پانکچر خود دکترم گفت. گفت به احتمال زیاد هایپر میشی و انتقالت م ...

ضخامت که تو سونو مشخص میشه
اما از رو ضخامت نمیشه خیلی به مقدار استرا پی برد
مثلا من ضخامتم 10 بود مقدار استرا 2000 و خورده ای بود
زین هم با مقدار ضخامت خیلی کمتر امروز عکس آز گذاشت مقدارش 2000 و خورده ای بود

احتمالا دکترت کاملا از اول تصمیمش رو گرفته بوده که انتقال نده برای همین آز نداد بهت
دکتر من قرار شد بعد از پانکچر تصمیم بگیره
برای همین دو بار چک کرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
متاسفانه خیلی غده دکتر براش سینال و سلن و کیوتن و الکارنتیتن نوشته میگه دیگه فرتیل نمیخورم .. چون ...

اشکال نداره
کاش خودت میگفتی پیش دکتر فرتیل هم میخوره ادامه بده ؟ این جوری دکتر مینوشت و همسرت ادامه میداد
حالا مهم نیست ان شاء ا... با همینا جواب میگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب خداروشکر آنا جون که بهتری. امیدوارم استخون درداتم از بین بره زودتر. منم فعلا سینافکت میزنم، منتظر ...

لیلا جون مگه عدد ذخیره ات بالاست؟

سلام آنا جون و همه بچه ها یک سوال این هفته رفتم سونو ان تی شکر خدا همه چی خوب بود دکتر گفت به احتمال ...

مبارکه عزیزم به سلامتی
اکثر وقتا درسته

آنا جان اين چطوره ك قيمت اكثريت  ٦/٧ تومن ميشه  براي ما آمپول هامون  و مكملها برا دو ...

عزیزم دکتر کشاف بودی نه؟
دکتر کشاف نرخش خیلی بالاتر از جاهای دیگه اس

من اين مطلبو تو يكي از پيج هايي كه تو اينستا دنبال ميكنم ديدم، گفتم شايد به اين دليل سختگيري ميكنن

پیچک جون چند تا نکته تو این نوشته هست که باعث میشه ادم باور نکنه
اولا تعداد داروها اصولا معینه و بیشتر از اون نمیشه نوشت
مثلا متخصص یا فوق تخصص یه تعداد خاصی دارو میتونن بنویسن وگرنه شامل بیمه نمیشه
بنابراین نمیشه یه تعداد خیلی بالا از یه داروی گرون نوشت

دیگه اینکه اگه برگه رو میکنن ، یعنی طرف فقط برگه ها رو میبره داروخونه
خب این که خیلی غیر منطقیه
مگر اینکه خود داروخونه هم هم دست باشه با طرف
وگرنه خب ادم شک میکنه که چرا خود دفترچه نیست و فقط یه برگه اس !!

عزیزم اتفاقا برا منم پیش اومده همچین چیزی..... البته ضررش گریبانگیرمون نشده اما منم بعدا فهمیدم از ...

انا جون اون چند تایی میکند پیش خودش میموند
این مدل کلاه برداری ممکنه
چون خودش مهر میزنه دیگه