2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نه چربی نداره...البته پارسال توی آزمایشگاه معمولی آزمایشای چربی و آنزیم های کبدو مشکلی نداشته.. ...

عزیرم پس احتمالا طبعش گرمه تازه خشکم باشه بدتره.....

ببین بازم مطالعه کن و با شرایط همسرت مقایسه کن اما به نظرم اگه گرمه سعی کن گرمیجاتو واسش کم کنی.....

عرق کاسنی بدی.....

کمپرس یخ رو جدی بگیره.....

شلوار لی نپوشه.....

تو خونه کمترین پوشش رو داشته باشه.....

لباس زیر چسب نپوشه......

غذاهات بیشتر آب پز و بخار پز باشن.....

کاش از نظر انعقادیم چک میکردین لااقل در حد هموسیستئین و روتینا مثل پی تی تی و سی بی سی و.....

بگو آبم زیاد بخوره.....

ممکنه خونشم غلیظ باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فولی رو نمیدونم.اما ۲۳ تا تخمک که ۱۳ تا جنین شد.

خب شما هم تعداد تخمکت زیاد بوده خیلی قطعا فولی هات یا همین تعداد بوده یا بیشتر از 23 تا
باید ازمایش استرادیول رو برات انجام میدادن !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله و انای عزیزم تازه رفتم آزمایش استرادیول رو گرفتم شده ۲۱۱۱ . نگرانیم رفتش . این یعنی خوبه ؟ هر چ ...

خوبه مشکلی نیست و نشون میده فولی هات پوچ نیستن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام من ۴ روزه انتقال دادم  بعضی از دوستان گفتن خیلی نخابم و توی خونه در روز یه چند دقیقه راه ...

عزیزم بسته به توانت اینکارو بکن خصوصا بعد غذا که هم یبوست نشی هم یه تحرکی کرده باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم پس احتمالا طبعش گرمه تازه خشکم باشه بدتره..... ببین بازم مطالعه کن و با شرایط همسرت مقایسه کن ...

طبعشو حتما مطالعه میکنم..

متاسفانه کمپرس یخ فقط نمیذاره....چون قبل عملش 2 سال پیش یه مدت گذاشته بود و درد داشته...الان دیگه نمیذاره

نمیدونم واقعا مشکلش چیه..چون قبلا فشار خون هم داشته که بعد عمل واریکوسل بهتر شده

از کجا بفهمم..مشکلش چیه...

به نظرت انعقادی و چربی و کبدشو چک کنم؟

والا ما همچین حساسیتی نداشتیم اما نمیشه تیمم به نیابت از غسل انجام بده..... البته اتاق نمونه گیری م ...

انا جون 

شما که همسرت دو بار نمونه داد ،براتون رو تعدادجنین خیلی تاثیر داشت؟

این احساس رو کردی که خیلی مفید بود؟

طبعشو حتما مطالعه میکنم.. متاسفانه کمپرس یخ فقط نمیذاره....چون قبل عملش 2 سال پیش یه مدت گذاشته بود ...

چک کنین بد نیست چون میتونن موثر باشن اما مهمتر از اون سلامتیشه یعنی اینم نبود چک کردن این موارد خصاصا وقتی سابقه داشته ضروریه....

دوستای گلم یه خبر نسبتا بد برا انوکسوپارین و یلکسان و..... دارا!!!!!! امروز رفتم تهیه کنم تایید نشد ...

خدا لعنتشون کنه
سختی های کشور فقط دامن گیر مردم عادی میشه
اخه مگه مردم مریضن برن الکی داروهای ضد انعقاد بگیرن !! اونم تو سیکل درمانی

انا جون  شما که همسرت دو بار نمونه داد ،براتون رو تعدادجنین خیلی تاثیر داشت؟ این احساس رو کرد ...

مرمر جون والا تعداد که نصف تخمکا بود اما کیفیتش ظاهرا خیلی بهتر بود......

ببین من ۱۱ تخمک داشتم و طبق نظر دکترم ده تاش عالی بودن......

تعداد جنینام از ده تخمک ۶ تا شده بود که طبق نظر دکترم ۵ تا عالی عالی بودن.....

دیگه الله و اعلم......

حالا اینکه این جنینا از اسپرمهای نمونه اول بودن یا دوم یا هر دو الله اعلم.....

این دل درد و کمردرد علامت بدیه؟

نه عزیزم منم هفته اول انتقال انواع دردارو داشتم.....

مال داروهاست یواش یواش بدنت عادت کنه خوب میشی.....

خدا لعنتشون کنه سختی های کشور فقط دامن گیر مردم عادی میشه اخه مگه مردم مریضن برن الکی داروهای ضد ا ...

نمیدونم دیگه لابد مرض داریم یا اینکه چوب کسایی رو میخوریم که به یه بهونه دارو میگیرن بعد میفروشنش....

خلاصه همیشه این ماها هستیم که تحت سختی قرار میگیریم اونایی که خلاف میکنن همیشه راهشو پیدا میکنن!!!!!!

آره عزیزم . ولی بعد از انتقال هگم منفی شده . البته من اندومتریوز هم هستم و هفته بعد میرم برای جراحی ...

عزیزم خوب اندومتریوز روی کیفیت تخمک ها اثر داره
علت رشد کند جنین ها میتونه کیفیت کم تخمک یا اسپرم باشه
کیفیت ذاتی منظورمه نه اون چیزی که زیر میکروسکوپ میبینن

چک کنین بد نیست چون میتونن موثر باشن اما مهمتر از اون سلامتیشه یعنی اینم نبود چک کردن این موارد خصاص ...

غیر از همو سیستئین و تی پی او...دیگه چی بده

سر فرصت همه ی آزمایشایی که بایده بده رو میگی؟

خیلی ممنومنت میشم