2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم ج ن ت ی برا همسرم من توصیه کرده بود..... منم به دکتر زنان گفتم گفت روز پانکچر بگی ابنکارو میک ...

آنا جون

همسرم رو این موضوع حساسه می گه چون می خواد جنین تشکیل بشه باید بعد از مرحله اول غسل کنم،شما در این رابطه چیکار کردین؟

همسرم می گه با حالت جنب یه بار دیگه اسپرم بدم اون جنین مشکل شرعی داره

سلام دوستان ....اصلا خوب نیستم ...دلم داره میترکه دکتر تا آزمایشا رو دید..گفت مگه چیکارررر کردی بدت ...

عزیزم برا تغذیش چی کار کردی؟

چون منم به اشتباه که همه همسراشونو به گرمی میبندن همینکارو کردم دریغ از اینکه گرمی برا همسر من خوب نیست....

شدیدا شرایطش بدتر شد.....

چون شدیدا طبع گرمی داره.....

ادویه جاتشو کم کردم.....

گرمیو واسش کم کردم و کنارشون خنکیم دادم.....

عرق کاسنی زیاد خورد.....

تقریبا مثل آب خوردن تو یخچال بود گاها میخورد.....

خنکیم جدی پیگیر بود......

سرخکردنبو حذف کردیم.....

سالاد و میوه زیاد خورد.....

هم چربیش پایین اومد.....

هم کبد چربش درمان شد.....

هم مورفو و تحرکش که کامل صفر شده بود بهتر شد تا حدی.....

هم احتمالا رو دی اف آیش تاثیر گذاشت.....

من نمیگم دقیقا مثل من عمل کن ببین کدوماش برا همسرت خوبه انجام بده سعی کن منحصر به خودتون باشه.....

من حتی مجبور بودم ادویه جات غذا رو کم کنم عوضش خودم که طبعم سرد بود بعدا مثل نمک به غذام فلفل سیاه و زنجفیل اضافه میکردم.....

اون زمان مرکبات فصلش بود هر روز کلی آب پرتقال و گریپفروت و لیمو شیرین میگرفتیم همسرم میخورد اما من تقریبا به ندرت میخوردم چون واسه من خوب نبود.....

منم بیستر انار شیرین مبخوردم چون هم برا مسکل انعقادیم خوب بود هم طبعش گرم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم کم یعنی چ قد ؟ 

عزیز علم پزشکی علم امار و ارقام نیستش که
کم و زیاد بستگی به تعداد فولیکول های در حال رشدت داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون من ترشحات آبكى دارم مثل آب.خطر ناك نيست؟البته بگم ديشب لرز كردم

عزیزم ترشحات به خاطر بالا رفتن استروژن تو بارداریه نگران نباش.....

سعی کن تند تند لباس زیرتو یا عوض کنی با پد بذار تند تند عوض کن چون رطوبت میتونه باعث عفونت بشه اما نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا تغذیش چی کار کردی؟ چون منم به اشتباه که همه همسراشونو به گرمی میبندن همینکارو کردم دریغ ا ...

هیچ کاری جز ..غذا ی خوب با ادویه مناسب نه زیاد  ونه کم ..چون نمیدونم طبعش چیه!

صبحانه هم متنوع 

مصرف میوه ها..مثل موز و انبه و آناناس.و اینا

جدیدا شام .میوه و آب میوه بهش میدادم

نمیدونم طبعش چیه

آنا جون همسرم رو این موضوع حساسه می گه چون می خواد جنین تشکیل بشه باید بعد از مرحله اول غسل کنم،شما ...

والا ما همچین حساسیتی نداشتیم اما نمیشه تیمم به نیابت از غسل انجام بده.....

البته اتاق نمونه گیری میتونه دوش بگیره اگه براتون سخت نیست.....

البته موقع نمونه دوم احتمالا خودت نباشی.....

میتونه بره اتاق یه دوش بگیره.....

مردا که راحتن سه سوته یه دوش میگیرن.....

هیچ کاری جز ..غذا ی خوب با ادویه مناسب نه زیاد  ونه کم ..چون نمیدونم طبعش چیه! صبحانه هم متنوع ...

خوب باید بدونی طبعش چیه.....

همسر منم شامشو سبک میخورد.....

چربی چی داره؟

سعی کن اگه دکتر طب سنتی نمیره لااقل با مطالعه مشخصات طبعهای مختلف یه حدسی بزنی.....

لاله جون نمینویسن بخدا  واسه نوشتن هم زورشون میاد  منم بردم که برام بنویسه انقدر ناز کرد ...

میدونم نمینویسن
دلم میخواد بدونم علتش چیه؟
واقعا تو ذهنشون چی میگذره؟
خیلی ها که دکترا براشون نمینوشتن بعد از دادن از دیدن مشکلشون دقیقا تو همون موارد بوده !!

دیشب یه بنده خدایی میگفت 3 تا سقط داشته تو هفته 6 و 7 و 8
بعد از تشکیل قلب
بعد دکتر گفته علم سقط ناشناخته اس باید اون قدر باردار بشی تا یکیش سقط نشه!!
اخه ادم این قدر بی منطق !!
بدیش اینه پیش 3 تا دکتر رفته بود که دو تاشون جزو دکترای معروف رشت هم بودن!!
بعد ازهاش رو تو تل برام فرستاد دیدم اصلا کامل نیستن
یعنی هیچی رو بررسی نکرده ، میگن نا شناخته اس علت سقط هات

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هیچ کاری جز ..غذا ی خوب با ادویه مناسب نه زیاد  ونه کم ..چون نمیدونم طبعش چیه! صبحانه هم متنوع ...

میوه هایی که میخوره ظاهرا همه شون گرمین.....

اگه طبعش گرم باشه بهتره مرکبات و میوه های سردم بهش اضافه بشه بر اساس فصلش.....

ضمنا ج ن ت ی تاکید داشت میوه تازه بخوره یعنی میوه فصل باشه به اینم دقت کنین حتما!!!!!!

سلام  خوبي عزيزم  آنا جان برا دكتر شوهرم آز هورموني رو فرستادم  وگفت داروهايي ك دا ...

مامان طاها ازهای ایمنی و انعقادی رو میگین نشون دکتر دادین؟
اگه نگفتن نرماله یا نه نشون یه متخصص بدین
دکترای زنان ناز دارن انگار

میدونم نمینویسن دلم میخواد بدونم علتش چیه؟ واقعا تو ذهنشون چی میگذره؟ خیلی ها که دکترا براشون نمینو ...

لاله جون نمیدانم راحتی جانم......

یه ناشناخته چسبوندن شده واسه ما جواب.......

بگو نشناختم نگو ناشناخته ست....

من نمیگم دکترا باید بتونن همه مشکلات رو تشخیص بدن چه بسا واقعا مشکلاتی هستن که هنوز شناخته نشدن اما لااقل این شناخته شده هارو دیگه انگ ناشناخته بهش نزنین!!!!!!

خوب باید بدونی طبعش چیه..... همسر منم شامشو سبک میخورد..... چربی چی داره؟ سعی کن اگه دکتر طب سنتی ...

نه چربی نداره...البته پارسال توی آزمایشگاه معمولی آزمایشای چربی و آنزیم های کبدو

مشکلی نداشته..

کلا بدنش همیشه داغعععغه..مخصوصا الان که تابستونه

بعضی وقتام میکه دستامو انگشتام بیحس میشن..تو نوک انگشتام میسوزه

دوستان امروز روز ١٣ انتقالم روز ٥ تمام روز لك ديدم و از روز اول گهگداري درد پري داشتم گاهي هم انگار ...

من لرز کرده بودم یکی دو روز
ان شاء ا... خیره و فردا خوش خبر میای