2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

دوستان من شنیده بودم بعضی از مراکز از آقایان دوبارنمونه اسپرم می گیرند برای تشکیل جنین

یادم نیست این موضوع رو از کجا شنیده بودم،اگر از دوستان اطلاع دارن ممنون می شم راهنمایی کنید،اگر این امکان باشه با دکترم در میون بزارم شاید قبول کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@parmis63   منم تو لیست دعا بزار عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من بیمار دکتر کارگرم اگه بخوایم پیش دکتر خز علی عمل بشم باید با خود دکتر کارگر صحبت کنم؟قبول م ...

آره فکر کنم.....

باهاش صحبت کن ببین چی میگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه من میگم وقتی تو همه آزهارو میدی مشکل نداره جنین هم خوبه  چرا نمیشه؟؟ آخه دیگه چی رو باید ...

عزیزم اولا این آزها همه اون چیزی نیستن که مشکل رو رو میکنن.....

اینا تا حدی مشکل رو نشون میدن.....

ما فعلا به اینایی که دم دستمونه و دوستان تجربه شناسایی مشکلشونو داشتن چنگ زدیم.....

ممکنه بعضا دو نفر سالم باشن اما جنین حاصل از تخمک و اسپرمشون مشکل دار باشه.....

این مواقع هست که شاید پی جی اس بتونه کمک بکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من شنیده بودم بعضی از مراکز از آقایان دوبارنمونه اسپرم می گیرند برای تشکیل جنین یادم نیست ای ...

عزیزم ج ن ت ی برا همسرم من توصیه کرده بود.....

منم به دکتر زنان گفتم گفت روز پانکچر بگی ابنکارو میکنن که دو بار از همسرم فکر کنم به فاصله دو ساعت نمونه گرفتن.....

یادمه اونجا یه یادداشت راهنما هم بود ظاهرا کسایی از تخلیه قبل پانکچرشون زمان زیادیم میگذشت این راهکارو داده بودن بهش ولی امیر جنتی صرفا برا شرایط همسرم این توصیه رو کرد.....

انا جون کاریوتایپ و dfi همسرم رو گذاشتم

عزیرم خوانا نیست اما فکر کنم نرماله.....

سلام دوستان ....اصلا خوب نیستم ...دلم داره میترکه

دکتر تا آزمایشا رو دید..گفت مگه چیکارررر کردی بدتر شدی...  .... گفت واسه میکرو هم خوب نیست شرایطش

حالا اینا به کنار

تا تو ماشبن نشستیم ..شروع کرد سر من غر ردن که تو باعث شدی ..من بدتر شم.. .باورتون نمیشه یک ساعت مخمو خورد....میگم ..مگه چکار کردم مبگه تو گفتی این قرصا رو بخورم .......

اصلا چرا گفتی دی اف آی بدم.

منم جوش کردمو عصبی شدم ..اعصابمو بهم ریخت

حالا قبل ویزیت با دکتر میگفت ..تو گفتی انزال زیاد داسته باشم...اینجوری شده..که منم دلیل براش آوردم ولی باز از دکتر پرسید

که گفت . اگه اینکارو کردید و دی اف ای اینه پس خیلی بدتره اوضات

انا جون کاریوتایپ و dfi همسرم رو گذاشتم

دی اف آی هم ظاهرا خوبه.....

برا تحرک فکر کنم یه کم کار کنین بد نباشه....

بازم ناواضح بود اما کم و بیش اینارو فهمیدم.....

جدا؟ آراسته گفت بخاطر دی اف آی ..واسه میکرو هم خوب نیست    

نه رویا جون یه کم روش کار کنین حل میشه برا مام ۳۲ بود.....

امیر ج ن ت ی که به ما حسابی امید داد.....

مکمل و خنکی و رژیم غذایی مناسب طبع و خوب و سالم میتونه شرایط رو بهتر کنه......