2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
پیغام جدید غیر تاپیک؟ ایشالله همه چی خوب پیش میره من که فقط دوست دارم در موردش فکر خوب بکنم......

نه همونو، از ذهنم بيرون نميره، هنوزم نااميد نشدم منتظرم خبر خوب بشنوم

عزيزم مرسي واسه نامه حتما ميگم از دكتر بگيره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من دفعه اولمه قراره ای وی اف بشم دکترم ساغر صالجپوره امروز داروهامو خریدم بنظرتون از نظر ...

عزیزم خودت تو تغذیه از کسی تقلید نکن به هیچ وجه.....

ببین طبعت چیه اگه گرمه سعی کن زیادی گرمی نخوری و اعتدال رو حفظ کنی اگه سرده کهمال من شدیدا سرد بود کلا از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداری که حس کردم دیگه طبعم داره رو به گرمی میره فقط گرمی خوردم (غیر قاعده آورا) و لب به سردی نزدم.....

بعضیا بعد انتقال نشاسته تو آب حل میکنن میخورن باید ببینی واست خوبه یا نه و چون خیلیا خوردن دلیلی نمیشه برا تو هم خوب باشه......

مثلا من چون شدیدا مستعد یبوستم نخوردم چون تشدید میکنه.....

یا شیر سویا.....

چون کم کاری تیروئید دارم و آندومتریوزم دارم برا هیچ کدوم خوب نیست پس من لب نزدم.....

چیزایی هم که تا حالا نخوردی یا کم خوردی نخور چون نمیدونی بدنت چه عکس العملی نشون میده.....

آب زیاد بخور.....

بعد انتقال اگه ترجیح میدی استراحت کنی که من استراحت مطلق رو به هیشکی توصیه نمیکنم مگر در مواردی که خونریزی یا لک داشته باشن، لااقل هر از گاهی تو خونه دور بزن که خونرسانی خوب انجام بشه و آبم کلا زیاد بخور.....

و اما در مورد،همسرت.....

اونم طبعشو چک کن اگه گرمه گرمی براش زیادی خوب نیست چون اسپرم خیلی گرمی و گرما رو دوست نداره...

ببین خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی مهمه شدیدا رعایت کنه.....

لباس زیر تنگ و شلوار لی و امثالهم کلا ممنوع.....

برا محکل کار سعی کنه پارچه ای بپوشه.....

تو خونه سعی کنه کم لباس تر باشه......

برا دستشویی رفتن خودشو با آب خنک بشوره.....

دوش داغ و حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.....

سیگار و الکی و قلیون و.... ممنوع.....

لپ تاپ رو پا نذاره.....

میوه و سالاد و سبزیجات تازه کلا براتون خوبه.....

چهار مغز.....

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی).....

فعلا اینا به ذهنم رسید باز دوستات بیان کمکت میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما من دفعه اولمه قراره ای وی اف بشم دکترم ساغر صالجپوره امروز داروهامو خریدم بنظرتون از نظر ...

راستی به خونه خودت خوش اومدی.....

ایشالله جسن مامان شدنتو بگیریم.....

به همه دوستای جدید خوشامد میگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم فقط کاریوتایپ ندادم یعنی انجام بدم آخه جنینام بلاست بودند ۷ تا جنین داشتم همش هم بلاست بودن ...

عزیزم به خدا ربطی به بلاست نداره......

۷ تا که چه عرض کنم دوستی داشتیم نزدیک بیست تا بلاست داشت و بعد کلی انتقال منفی تازه کاریوتایپ دادن معلوم شد مشکل دارن.....

ایشالله ندارین اما به نظرم حتما چک کن.....

آره عزیزم . ولی بعد از انتقال هگم منفی شده . البته من اندومتریوز هم هستم و هفته بعد میرم برای جراحی ...

رشد کند تو آزمایشگاه تنها دلیلش خود جنین با محیط انکوباتره.....

اینکه بعدا + نمیشه باز میتونه هر دلیلی داشته باشه....

سایدم جنینات زودتر وارد رحم بشن بهتر جواب بدن.....

نمیدونم....

عزیرم بعید نیست از آندومتریوزتم باشه.....

برا من که مطمئنم بی تاثیر نبوده.....

چون هم کیفیت تخمکام بهتر شد هم نتیجه گرفتم چون اگه فقط مشکل همسرم بود که باید به انتقال جنین جواب میداد.....

سلام بچه ها  يه سوالى داشتم كسى جوابشو مى دونه؟ خواهرم ٤ ماه اقدام كرده براى حاملگى كه حامله ...

خیلی اطلاعات ندارم اما فکر کنم محلش مهمه چون ممکنه مانع لانه گزینی بشه.....

باز دوستانی که تجربه دارن بهتر میتونن کمک کنن.....

[QUOTE= 65449801 ]سلام خانوما من دفعه اولمه قراره ای وی اف بشم دکترم ساغر صالجپوره امروز داروهامو خر ...

عزیزم برا همسرت حتما حواست باشه اگه طبعش گرمه که برا همسر منم بود گرمی زیاد داغونش میکنه ها.....

من بعدا که فهمیدم طبعش گرمه خنکیم وارد رژیم غذاییش کردم و از شدت گرمیام کم کردم.....

ایپرمشکلا مورفو و تحرک با کلی تقویت صفر شده بود بعدش برگشت.....

خنک نگه داشتن ب ی ض ه رو هم جدی بگیرین.....

کمپرس یخ به ربع قبل خواب از رو لباس زیر عالیه.....

خيلي كم شده بود باز زياد شده انگار، شبيه همون ترشحات تخمك گذاريه ؟ مال من اون شكليه

نگران نباش آخراش این مدلیه من دم به دقیقه یا پد عوض میکردم یا لباس زیر.....

فدات شم اگه اولین بار بوده نباید این قدر خودت رو اذیت کنی کلا شانس موفقیت تو میکرو 35 درصده شما هم ...

خیلی حالم بده شبا خواب ندارم مرتب مثل روح تو خونه راه میرم 

نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم خیلی برام سخته 

احتمالا اگه بخوام دوباره انتقال بدم هیسترو میکنم قبلش

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
خیلی حالم بده شبا خواب ندارم مرتب مثل روح تو خونه راه میرم  نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم خیلی ...

عزيزم اينجوري به خودت بگو كه الان كاري از دستت بر نمياد ديگه حتي با غم هم كاري نميشه كرد پس بهتر روحيت خوب باشه كه براي بعدي عالي پيش بره

كدوم مركز بودي؟

علائم هم داشتي؟

منم فردا ميرم آزمايش خيلي ميترسم

خیلی حالم بده شبا خواب ندارم مرتب مثل روح تو خونه راه میرم  نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم خیلی ...

عزیزم یه مدت به روح و جسمت فرصت رفرش شدن بده.....

من بین میکروی دوم و سومم تقریبا یه سال فاصله افتاد.....

چند تا سفر کوچولو برین با همسر.....

خوش بگذرونین.....

یه مدت ذهنتونو آزاد کنین.....

خدارو چه دیدی شاید معجزه در خونتونو زد......

ببین من برا بارداری دومم برنامه نداشتم یعنی اصلا همچین تصمیمی نداشتیم.....

خوب رو حساب مشکلمونم جلوگیری نداشتیم چون تصور بارداری طبیعیو نمیکردیم.....

من یه برنامه ریزی برا آینده کرده بودم و فکر ذهنم کامل درگیرش بود.....

تنها کارم رسیدگی به دخترم و مطالعه کردن شده بود.....

این رها شدن فکر خودش خیلی کمک کرد و میتونم بگم یکی از دلایل بارداری دومم همین فکر نکردن به بارداری بود.....

الکی فکر نکردن نه ها!!!!!!

کلا تو باغش نبودیم......

حتی هنوزم که هنوزه با وجود تکوناش باورم نشده باردارم بعضا فکر میکنم خواب دارم میبینم.....

درسته تو برنامم یه وقفه ای افتاد اما یه کم این دو تا وروجک بزرگتر بشن بازم استارتشو میزنم....

آنا جون آخرين آمار كلينيك اندو رو به اطلاع برسونم😂😂 پاد مهر و شاد جو هر دو تيم خودشون رو دارن و خ ...

عزیزم من بیمار دکتر کارگرم اگه بخوایم پیش دکتر خز علی عمل بشم باید با خود دکتر کارگر صحبت کنم؟قبول میکنه؟

خدا جونم شکرت...