2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

دوستای گلم من برم بخوابم دیگه نا ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شکر خدا مامان شده.....

ایشالا بسلامتی زایمان کنه💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من برم بخوابم دیگه نا ندارم......

شبت بخیرمهربون..❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم دقيقا لرز مى كردم الان هم كه باردارم بهضى وقتها مى شم.علايم شما رو داشتم غير از لك.

خدا از دهنتون بشنوه

شما هم همينجور لرز شديد ميكردين؟ يهو ظهر از لرز از خواب پريدم جوري كه دندونام بهم ميخوردفقط تونستم دست بندازم پتو بغلي رو بكشم رو خودم  شما هم اينجوري بودين؟

سلام خانوما من دفعه اولمه قراره ای وی اف بشم دکترم ساغر صالجپوره امروز داروهامو خریدم بنظرتون از نظر تجربی و سنتی چه کارایی خوبه ک بکتم؟؟از نظر تغذیه؟من شوهرم مشکل داشت ک کار ب اینجا رسید واسه اون چیکار کنم در کنار داروهاش ک خوب باشه؟

عزیزم کاریوتایپ داده بودین؟

نه عزیزم فقط کاریوتایپ ندادم یعنی انجام بدم آخه جنینام بلاست بودند ۷ تا جنین داشتم همش هم بلاست بودند!

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
رشدشون تو انکوباتر کند بوده؟ اگه اونجا کند بوده که ربطی به مشکل مادر نداره به جنین و محیط آزمایشگاه ...

آره عزیزم . ولی بعد از انتقال هگم منفی شده . البته من اندومتریوز هم هستم و هفته بعد میرم برای جراحی ولی همش علت رشد کند تو ازمایشگاه برام سوال بوده 

سلام بچه ها 

يه سوالى داشتم كسى جوابشو مى دونه؟

خواهرم ٤ ماه اقدام كرده براى حاملگى كه حامله نشده و رفته دكتر فهميده يه پوليپ داخل رحم ١٢ ميلى متر داره

دكترش بهش گفته كه بهتره كه پوليپ و برداريم و بعد دوباره اقدام كنى

به نظر خودم خيلى كوچيكه مى خواستم بدونم كسى تجربه اى داره در اين مورد

ممنونم ازتون

بچه ها تو اين هفته ها باز ترشحم زياد شده، عفونت نداشتم توي آزمايشم مشكلي نبود، بو و خارش و سوزش هم ن ...

اره ترشح رو منم دارم اکثرا دارم طبیعیه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

[QUOTE=65449801]سلام خانوما من دفعه اولمه قراره ای وی اف بشم دکترم ساغر صالجپوره امروز داروهامو خریدم بنظرتون از نظر ...[/QUOTE]

فكر كنم انا جون رفت استراحت كنه اما فردا مطمئنا جواب ميدن خوب شد امدى اينجا 

در تاپيك ات كمتر جواب مى گرفتى 

در مورد تغذيه من ماهى قزل وسالمون و گردو و عسل 

انجير خيس به خاطر اينكه يبوست نشم صبح ها 

دوغ و سفيده تخم مرغ هم به خاطر امپولها هايپر نشم 

همسرم سياه دانه با عسل و كنجد وموز و اجيل و چيزهاى قوى 

در ضمن روغن زيتون استفاده مى كنم در غذاها و سالاد براى تخمدان خوبه 

جوانه گندوم در لانه گزينى خيلى مهم هست 

چاى و نوشابه هم تعطيل كردم 

راستى چه امپول و داروهاى داده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
انام جون حالا انتقالم منفی شد چیکار باید بکنم ؟  من قبل انتقال تمام آزمایش های ایمونولوژی سرول ...

فدات شم اگه اولین بار بوده نباید این قدر خودت رو اذیت کنی
کلا شانس موفقیت تو میکرو 35 درصده
شما همه ی بررسی ها رو کامل انجام دادی

نهایتا برای سری بعد اندومتریوز هم بررسی کن حتما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوب دی اف آی بالاست..... ۳۵ که باید زیر ۱۵ باشه حتی مرز بحرانیم (۳۰) رد کرده...... برا همسر منم ای ...

عه من دی اف ای رو ندیده بودم اصلا!!

خوب عزیزم اگه صب میدادم ک جوابش تا ظهر ک نوبت دکتر دارم آماده نمیشد خوب چکار میکردم امروز دادم . ی ر ...

چرا اماده میشه
من همیشه ساعت دو سه میدادم تا 7 غروب اماده میشد
مطمئنا دکتر جایی که معرفی میکنه قبلش هماهنگه که باید برات چند ساعته اماده کنن