2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم پرد و انوکسان و آسپرین و امثالهم اگه داشتی باید صبر کنی حداقل دو هفته..... شب قبلش گوشت نخوری ...

نه.این داروها رو مصرف نمیکنم

دارم برای احتیاط این آزمایشارو میدم

آناجون بیمه چقدر از هزینه ی آز مایشارو میده؟

دکتر خودم که چهار پنج سال سرکارمون گذاشت.مثلا بهترین دکتر شهرمونه. اومدم تهران دادم یه متخصص بنویسه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان?page=782

گلم این تایپیک همه سقط داشتن و الان بچه هاشون بغلشونه و همه مریض های دکتر رزاقی هستن بیا راهنماییت کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم به همچنین...... عزیرم پس به آزش نمیشه اعتباری نیست.....

راست ميگي ب داداشم گفتم همين رو 

بايد بره مركز ناباروري 

قبلش خيلي اصرار كردم 

اما متاسفانه  ب حرفم گوش نكرد و كار خودش رو كرد

حالا ميگه بله بايد برم اونجا 

ان شاءالله ك خير باشه براشون

ممنونم عزيزم 

عزیزم گفتم که رنج نرمال بر اساس شرایط عادی نوشته میشه تو برگه که مثلا تا 400 500 هست رنج نرمال تو س ...

سیکل انتقال یا سیکل پانکچر ؟؟؟ من انتقال ندارم پانکچر دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیرم من مدتهاست لگنم سمت چپ درب و داغونه..... طبیعیه نگران نباش..... من آخراش از درد دنبالچه اصلا ...

دردم زياده فقط اميدم به اينه كه آذر ماه صحيح و سلامت بغلش كنم انشاالله،  مرسي از كمكت، خدا دردونه هات رو حفظ كنه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
 انجیر و آلو با هم خیس میکردم ،خاکشیر و گلابی ،دیگه جواب نمیداد...روغن زیتون ک آنا جون گفتن انج ...

عزيزم فك كنم خاك شير فقط آخراي بارداري موردي نداره خوردنش، الان مناسب نيست

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ثمین جون تهرانم،بیشترش رو به صورت آزاد تهیه کردم فعلا،البته احتمالا سه شنبه که وقت سونو دارم دوباره ...

خواهری من با تایید بیمه گرفتمش .بهم خبر بده عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانما خوبید من امروز نوبت دکتر داشتم . گفت شکمم انقباض داره دو تا دیگه امپول داده گفت ۱۲ ساعتی هم یه ایزوپرین بخورم . میگفت احتمال زایمان زودرس هست که هم بچه میره دستگاه هم خطرناکه خیلی از بچه ها هم نمیمونن   سونو هم داده بودم میگفت بچت تپلو هست ولی خوشحال نباش معلومه قندت کنترل نشده روش تاثیر گذاشته   حالا چی میشه چکار کنم . قندم دو ساعت بعد غذا تا ۱۷۲ هم اومده ولی دکتر غدد میگفت مشکلی نیست فقط رعایت کن نمیدوتم چکار کنم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها دکتر جنتی یا آراسته کدوم بهترن؟

والا جنتی که خوبه دکتر همسرم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا یک شنبه فک کنم پانکچرم بود. بعد گفتن دو سروز بعد بیا برا کارت. اما من کلا ۱۵ روز بعد رفتم.. ار ...

من جات باشم احتیاطا قبل سیکلم آز تیروئید میدم اما بلافاصله بعد بارداریو قطعا باید بدی.....

مال من با اینکه قبل بارداری و شروع سیکل زیر ۲ بود یهویی بلافاصله بعد + شدن رفت رو ۵/۵.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com