2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
سلام خانما آمپول پروژسترون ۵۰ پودری یا روغنیہ؟ ممنون میشم جواب بدین

عزیزم والا مال من که روغنی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت گلم ایرانیش تاثیر ندارہ؟

والا مال من پروژسترونام ایرانی بودن......

اما بعدش که پرولوتون شد اونا خارجی بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. کیا جدیدا سیکل میکرو شروع کردن؟ داروها راحت گیر میاد؟ من با سینال جواب نگرفتم میخوام سری بعد ب ...

لااقل بگو گونال پن بنویسه ظاهرا پن بازم کم و بیش هست.....

بچه ها من پیش دکتر عارفی بودم، بهشون گفتم قبل شروع سیکل داروهام رو همه رو بنویسن که برم بگیرم قبل ای ...

اگه منظورش بیمارستانه نمیدونم بیمارستان شما روالش چیه ولی بیمارستان آبان آزاد بود و با بیمه قرارداد نداشت.....

ببین اگه منظورش اینه از داروخونه بیمارستان باید تهیه کنی چک کن با بیمه میدن یا آزاده.....

تاکید کن که میخوایی با بیمه بگیری.....

گلم ب نظر شما امپولام کم نیس ؟ برا منی ک ب آمپول جواب ننیدم کم نیست فقط روزی ۱۵۰ واحد پیورگان

عزیزم احتمالا جواب دادی که دیگه اضافه نکرده.....

آنا جون یه سوال همسرم آزو میتونه تقویت کنه خودشو واسه بیوپسی که اسپرماش با کیفیت باشن؟؟؟🤔 یا تاثیر ...

چرا که نه حتما.....

رو دی اف آیشم موثره.....

رو کیفیت اسپرمام تاثیر داره.....

حتی خنک نگه داشتنم رعایت کنه.....

نمیدونم والا  موقعی آمپول های پانکچر رو همش رو این خانم زد خوب بودش حتی پروژسترون رو خیلی خوب ...

عزیزم اگه خوب بزنه اینطور نمیشه.....

من الان تو ماه هفتم، اگه به تعداد زدن بود که من الان داغون بودم.....

تازه قراره تا نه ماه بزنیم.....

من سر دخترم آخراش به رونام زدم که شکمم یه استراحتی کنه.....

سلام. یه سوالی داشتم.

من دوره های پریودم با قرص ۲۸ روزه ست. ۱۰ روز پیش ای یو ای کردم. روز ۲۰ پریودم بود. تخمک گزاریم کلا دیر انجام میشه.‌الان ۱۰ روزه شیاف پروژسترون استفاده میکنم. میخام ببینم باید مثه قبل ۲۸ روزه پریود میشدم یا ممکنه بعد از تموم شدن پروژسترون پریود شم؟

بچه تورو خدا به دادم برسسن دارم دیوونه میشم ۱۲ انتقالم هستم اصلا سینه هام درد نمیکنه شل شل هستن فقط ...

عزيزم استرس الكي نداشته باش ، به اين زودي چيزي معلوم نميكنه، همه كه مثل هم نيستن

عزیزم اگه خوب بزنه اینطور نمیشه..... من الان تو ماه هفتم، اگه به تعداد زدن بود که من الان داغون بود ...

نمیدونم والا کبودیش زیاد نیست اندازه یک عدس کبود میشه زیر پوستم درد میکنه 

عصر از دکتر پرسیدم گفت جذبش روی بازو و ران خیلی کمه فقط دور ناف بزن 

پوستمم خیلی حساس و سفید هستش همینجوری الکی کبود میشد الان دیگه هیچی 

خودم که جرات ندارم بزنم تو پرستارهای که این بهتر بود نمیدونم چیکار کنم 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
بچه تورو خدا به دادم برسسن دارم دیوونه میشم ۱۲ انتقالم هستم اصلا سینه هام درد نمیکنه شل شل هستن فقط ...

درد سینه از علایم بارداریه؟

من ای یو ای انجام دادم. هم دلم درد میکنه هم کمرم. اما سینه هام انقد درد میکنه تا زیر بغلم درد داره. اما حس میکنم علایم پریودمه. میترسم بشم

سلام. یه سوالی داشتم. من دوره های پریودم با قرص ۲۸ روزه ست. ۱۰ روز پیش ای یو ای کردم. روز ۲۰ پریودم ...

معمولا عزیزم تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی.....

درد سینه از علایم بارداریه؟ من ای یو ای انجام دادم. هم دلم درد میکنه هم کمرم. اما سینه هام انقد درد ...

عزیزم بعضیا علایم بارداریشون با پریودیشون یکیه.....

این داروهام خودشون عملا شرایط بارداریو دارن ایجاد میکننپس به چیزای بد فکر نکن.....

ایشالله داری مامان میشی.....

پس خیلی امیدوار نباشم؟!!!😟😟😟

نه عزیزم چرا امیدوار نباشی.....

خوب خیلیامون شرایط مشابه داشتیم و + شدیم.....

نیمه پر لیوانو ببین.....