2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

بچه تورو خدا به دادم برسسن دارم دیوونه میشم ۱۲ انتقالم هستم اصلا سینه هام درد نمیکنه شل شل هستن فقط کمرم درد میکنه و یکم زیر شکمم تیر میکشه اخه اینا چین میشه علامتتاتونو بگین 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

یعنی واقعا کسی نیس 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .دوستان اگه کسی میدونه جوابم بده وارد سیکل آی وی اف شدم.امروز ۲۱سیکل هستم دکتر برام آمپول واریوپپتیل ۳/۷۵تجویز کردن  که باید زیرجلدی تزریق بشه.حالا موندم اگه لطف خدا شاملم شده باشه و حامله شده باشم و خبر نداشته باشم چیکار کنم.میترسم تزریق کنم .انا جون چیکار کنم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
پی دکسان هستش انا جون خودم تزریق نمیکنم چون پروژسترون دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه اوایل خ ...

عزیزم منم پدیکسان زدم بد نیست اما عالیم نیست برا منم کبود میشد گاها......

انوکسوپارین البرز دارو از بین همه برندهایی که من زدم بهترینش بود.....

این دفعه سعی کن اونو تهیه کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خودم نمیزنم عزیزم پروژسترون هم دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه  خودم جرات ندارم  ...

عزیزم ساید خودتون بزنین دردش کمتر باشه چون تزریقاتیا معمولا خیلی دلرحمانه نمیزنن سریع میزنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی انتقالو کنسل نمیکنه؟ خیلی نگرانم

نه بابا گفتم که منم داشتم.....

ببخشید کلا سوزش و التهاب شدید داشتم و کلا اون ناخیه قرمز شده بود ولی انتقالم + شد فقط پماد داد انکوباتر رو تا نصف داخل کن.....

بچه تورو خدا به دادم برسسن دارم دیوونه میشم ۱۲ انتقالم هستم اصلا سینه هام درد نمیکنه شل شل هستن فقط ...

عزیز دلم علایم واقعا به این زودی نمیان.....

هر کیم بگه علایم قبل + شدنش فلان بوده یا توهمه یا اینکه مال داروهاست.....

من کلا هیچ علامتی نداشتم.....

خیالت تخت باشه.....

عزیز دلم علایم واقعا به این زودی نمیان..... هر کیم بگه علایم قبل + شدنش فلان بوده یا توهمه یا اینکه ...

اخه سینه هام‌اصلا دردناک نیس سفت نیس دفعه دومه انتقال میدم خیلی روحیمو باختم اگه منفی بشه چی فقط زیر دلم تیر میکشه و کمرمم درد میکنه لکه بینی نداشتم یعنی لانه گزینی نکرده؟

سلام .دوستان اگه کسی میدونه جوابم بده وارد سیکل آی وی اف شدم.امروز ۲۱سیکل هستم دکتر برام آمپول واریو ...

عزیزم ال دی نداشتی؟

راستی یه چیزی بگم؟

ببین من این سری در کمال ناباوری طبیعی حامله بودم خبر نداشتم شروع کردم به خوردن ویزانا که تقریبا کارش مشابه آمپول توئه.....

بیست تایی خورده بودم فهمیدم باردارم.....

اولش خیلی استرس گرفتم اما دکترم گفت نگران نباش.....

پس بهش فکر نکن اصلا....

عزیزم ال دی نداشتی؟ راستی یه چیزی بگم؟ ببین من این سری در کمال ناباوری طبیعی حامله بودم خبر نداشتم ...

طبیعی باردار شدی؟ 

اخه سینه هام‌اصلا دردناک نیس سفت نیس دفعه دومه انتقال میدم خیلی روحیمو باختم اگه منفی بشه چی فقط زیر ...

عزیزم من الان رفتم تو ماه هفتم هنوزم سینه هام شلن!!!!!

یعنی باردار نیستم؟؟؟

ولی پسرم همش لگد میزنه میگه به خاله بگو به اینچیزا نیست.....

طبیعی باردار شدی؟ 

بارداری دومم بله طبیعیه.....

اولی با میکرو.....

آنا جون یه سوال دیگه اینکه این امپول واریوپپتیل حتما باید شب تزریق کنم؟قبل شام یا بعد شام فرق میکنه؟آخه شب مهمونی دعوتیم میشه غروب بزنم آمپول رو

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون