2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
اخییی عزیزدلم انشاالله بزودی دوتا نی نی خوشگل بیاد تو دلت  تمام سختی هارو فراموش کنی  منم ...

ممنونم🌸💕ايشالا كه خوش خبرى برامون 

دلت پر از آرامش مى شه و روحيه همه ماها هم بهتر كه خيلى بهش نياز داريم 🙏🏼💕

عزیزم ببر به متخصص زنان معمولی نزدیک خونه تون بنویسه.....

آنا جون .ایا همه ازمایشات رو همون یه متخصص مینویسه.نیازی هست حتمان همسرم بیاد .چون نمیتونه بخاطر کارش فعلان بیاد .بعدان اگه ازمایشی بود میاد.

فکر کنم بیشتر ازمایشات جز یکی دو مورد به همسرم مربوطه .درسته .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها من انوکساپارین تزریق میکنم شکمم وحشتناک کبود و دردناک شده پوستش آزرده شده میشه روی ران تزریق ...

عزیزم انکوساپارین قلق داره

۱- در حالت نشسته یا درازکش بزن

۲- پوست شکمت رو با دو انگشت بکش و سوزن رو سریع وارد کن

۳- حالا با دو انگشت پوست اطراف سوزن رو جمع کن

۴- خیلی خیلی خیلی آرووم تزریق کن

من اینجوری میزدم اصلا کبودی نداشتم( به جز یکبار که تو مهمونی بودم و سر پا و سریع زدم) 

به جاش کلیه ام خونریزی کرد😒

به هیچ عنوان هم جاش رو نمالون!!! میدونم سوزش داره اما کوچکترین مالشی کبودی در پی داره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه ها من رفتم توچهل سالگی😢 فکر میکردم تا این سن دیگه مامان بشم ولی نشد. متاسفانه بخاطر شغل همسرم تا شهریور یا مهرماه نمیتونم برم درمان رو ادامه بدم از طرفی هم یجورایی نا امید شدم میترسم دیگه تو این سن بارداری خطرناک باشه. کلا قاط زدم نمیدونم چکار کنم. خدایا خودت کمکم کن 😢😐

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

آنا جون عزیزم ایشالا که چیزی نیست من فردا وقت دکتر دارم هر چی بهم گفت خبرشو میدم . ما که هم قرص و آمپول داریم دیگه کاریش نمیشه کرد فقط خدا خودش بهمون رحم کنه تا آخر بارداری به سلامت بگذره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

"از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه"

ترجيحاً نفري يكبار دعاي مشلول خوانده شود لطفا ولي هر كسي نميتونه اين دعا رو بخونه ميتونه يا١٠٠ تا صلوات بفرسته و يا ده مرتبه امن يجيب بخونه...

لطفا با وضو و به نيت جمع بخونيد... ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

‏١- parmis٦٣

٢- شاينا٣٣

٣- ماماني طاها

٤- هاانا

‏٥- sm-pa

‏٦-mohadeseh22

٧-تورك آنا

٨- سوگلي

٩-لاله سرخ

١٠-رعد و برق

١١- مربي زبان

‏١٢-nazaniiiiin

١٣-مامان آينده هستم

١٤-نانيمامي

‏١٥- ninitopol

‏١٦- fiuuuna

‏١٧- zizi٢٧

١٨-بارانبهاري

‏١٩- parpar

دوستان انشالله هر هفته يكي از دعاهايي كه گفتيد رو ميخونيم....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
به مدت روی رونات بزن..... قسمت نرمش بزن..... منم سر بارداری قبلیم هر از گاهی اینکارو مبکردم..... ...

پی دکسان هستش انا جون خودم تزریق نمیکنم چون پروژسترون دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه اوایل خوب بود اینجوری نبود الان اصلا شکمم درد میکنه محل تزریق ها 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
عزیزم انکوساپارین قلق داره ۱- در حالت نشسته یا درازکش بزن ۲- پوست شکمت رو با دو انگشت بکش و سوزن ر ...

من خودم نمیزنم عزیزم پروژسترون هم دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه 

خودم جرات ندارم 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
من خودم نمیزنم عزیزم پروژسترون هم دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه  خودم جرات ندارم  ...

نترس

یک بار بزنی عادی میشه واست، حداقل کنترل کار دست خودته😀

من زیر جلدی هامو خودم میزدم، پروژسترون ها رو شوهرم میزد

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz