2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
من خیلی نسبت به این مسئله زوم کردم از صبح شماره تمام داروخونه ها رو دارم می گیرم ولی هنوز موفق نشدم ...

کجایی هستین ؟ شیرازی هستین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران 

من گونال گیرم نیومد پیورگان دارم امروزم باید تزریق بشه روز هفتم پریودم تا دیروز گونال زدم ولی تمومش کردم و دیگه ندارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون دکترم با دکتر قلعه باغی در تماس هستش نظر دکتر قلعه باغی اینه که با پردنیزولون تنها وضعیت ای ...

اخه تو ذهنم بود که سری قبل گفت برای میکروی بعدی باید حتما سرم داشته باشی

دکتر قلعه باغی دکتر خیلی خوبیه عزیزم
میتونی بهش اعتماد کنی
میدونی که من خیلی راحت به دکتری اعتماد نمیکنم مگر اینکه بهم ثابت بشه قابل اعتماده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله. من یه اشکال بزرگی که دارم اینه تا ته چیزی رو در نیارم واردش نمیشم اما الان چالشم با داروهاست خ ...

اسپرین که ربطیبه تحریک تخمدان نداره و برای مشکلات انعقادیتون هست
داروی شما در واقع فقط سیناله
نمیدونم عدد ذخیره تون چند هست اما دوز داروتون بالاست تقریبا و نشون میده احتمالا باید عدد ذخیره ای کمتر از 4 داشته باشین
کلا داروهای ایرانی خیلی قابل اعتماد نیستن دیگه
سینال ایرانیه
اما خب به بعضی ها خوب جواب میده

حالا سونو که شدین اگه تعداد خوب و نرمال بود که شکر خدا
اگه نبود نگران نشین و از دکتر بخواین براتون داروی خارجی بنویسه
تو خارجی ها فقط پرگووریس ازاده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببین بار اول که رفتم سونو با این احتساب میشدم هفته ۶ که گفت هفته ۵ هستی

خب شاید 5 هفته و چند روز بوده
تاریخ پری گی بود؟
تاریخ انتقال کی بود؟

بچه ها داروهای میکرو بیمه هم قبول میکنه؟واسه اینکه قبول کنه چه مراحلی داره؟

ما مرحله ی اول رفتیم دفتر بیمه پرونده تشکیل دادیم
الان نمیدونم چطوره و ایا هنوزم برای بار اول باید پرونده تشکیل داد یا نه از همون اول سیستم داروخونه خودش تاییدیه میگیره

عزیزم اینجوری حساب نمیکنن که. درواقع این تاییدیه برای اینکه بتونیم این داروهارو هم به نرخ بیمه بگیر ...

بازم خيلي خوبه شامل تاييد باشه 

كلي ب نفع هستش 

صد تومن هم ارزونتر بشه خوبه 

ممنونم عزيزم 

می گن رشدش دو هفته عقبه . تو برزخم . برام دعا کنید .می گن نمی شه کاری کرد

عزیز دلم خیلی غمت بزرگه واقعا آدم اینطور مواقع حرفش نمیاد فقط از خدا میخام بهت آرامش بده و معجزه شامل حالت بشه . دلیل کم شدن آب رو نگفتن؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام لاله جان  واسه من ٩ مرداد خراش زدن  و انتقالم ميفته براي اواخر شهريور  يعني ا ...

مال شما تقر یبا 2 ماه فاصله میوفته
خراش تا 4 ماه اثرش میمونه

سلام به همگی  خدایا چرا روزا این همش خبرای بد! ...خدایا رحم کن ! ندا جون پایبز ...

شاینا عزیزم من باردار نیستم منتظرم خانم دکتر از سفر بیاد سیکل رو شروع کنم من برا دوستانم خیلی ناراحت شده بودم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

سلام دوستان عزيز براي مامان هايي كه بچشون مشكل پيدا كرده دعا ميكنم كاراتون زود درست بشه،خودتونو دست خدا بسپارين😔

و مامان اينده خيلي ناراحت شدم ازمايشت منفي شد من ازمايشم منفي شد دنيا رو سرم خراب شد نميدوني كه چقدر منو شوهرم عاشق بچه هستيم 😢

الان تو پروسه ي انتقالم دوباره ،همش ميترسم كه نكنه اين دفعه هم منفي بشه ولي با حرف هاي تو منم يكم انرژي گرفتم ،گفتم خدايا همه رو سپردم به خودت ،خودمم همينطور

ان شاالله همه ي كسايي كه دلشون بچه ميخواد خدا تو اين روز دوست داشتني بهشون ببخشه 

مرسي كه بهم روحيه دادي

مامان هايي كه تو دلتون فرشته دارين خدا دعا هاي شمارو زود ميشنوه يادي هم از ما ها بكنيد خيلي دوستون دارم😭

گرفتم.فک کن از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷.. حالا شده ۶😐😐😐😐😐😐 نمیدونم بخندم یا گریه کنم😭😂

متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت شدم
امیدوارم روحیه ات رو حفظ کنی و به زودی تلاشت رو ادامه بدی