2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
شماهم گونال F گیر نیاوردید ،سینال F گرفتین؟

نه دکترم گفت سینال اف بزن شاید خودش میدونست که گیر نمیاد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
شما دارین سینال اف استفاده می کنید راضی هستین؟

هنوز سونو نشدم که ببینم خوب بوده یا نه...

انشالله که خوبِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی نسبت به این مسئله زوم کردم از صبح شماره تمام داروخونه ها رو دارم می گیرم ولی هنوز موفق نشدم

یکی دو جایی هم که داشتن با دوز 450 هست که دکتر برای من تو نسخه با دوز 75 نوشته

عزیزم الان چند هفته ته؟ نمیتونن تو دستگاه نگه دارن؟ بتامتازون زدی؟ به خدا نمیدونم چی بگم؟ هیچ را ...

ببخشید که ناراحتتون کردم تو یه برزخیم که نمی دونم چی می شه.۲۱ هفته و ۵ روزم . هرچی گفتم برام سرم بزنید هیچکی به حرفم گوش نمی کنه .برای ارامش دلم دعا کنید .نمی دونن چرا یه دفعه ابش کم شده . چون کیسه ابم پاره نشده.انا چیکار کنم . می تونم با این رنج کنار بیام

یا امام رضا
من خیلی نسبت به این مسئله زوم کردم از صبح شماره تمام داروخونه ها رو دارم می گیرم ولی هنوز موفق نشدم ...

مرمر جون دزش فرق نمیکنه که.....

خوب ۴۵۰ معادل ۶ تا گونال ۷۵ هست دیگه.....

واست چند تا گونال ۷۵ نوشته به اون نسبت ۴۵۰ بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید که ناراحتتون کردم تو یه برزخیم که نمی دونم چی می شه.۲۱ هفته و ۵ روزم . هرچی گفتم برام سرم بزن ...

عزیزم نمیدونم سرم برا یه سانت جواب میده یا نه اما برا پنج میدونم جواب زاده اما خوب ماههای آخر بوده.....

کاش لااقل بتونن تا ۷ ماهگیت برسوننت.....

از خدا میخوام راه جلو پات بذاره.....

خودتم تا میتونی آب بخور یعنی کم کم ۲۰-۳۰ لیوان در روز.....

استراحتم باید داشته باشی و سرم بزنی اگه بخوان نگه دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم سرم برا یه سانت جواب میده یا نه اما برا پنج میدونم جواب زاده اما خوب ماههای آخر بوده.. ...

می گن رشدش دو هفته عقبه . تو برزخم . برام دعا کنید .می گن نمی شه کاری کرد

یا امام رضا
مرمر جون دزش فرق نمیکنه که..... خوب ۴۵۰ معادل ۶ تا گونال ۷۵ هست دیگه..... واست چند تا گونال ۷۵ نوش ...

آنا جون

عزیزم می دونم،بازار سیاهی تو این داروخانه ها دست شده

می گه تو نسخه دوز 75 هست نمی تونیم 450 بدیم ،دکترمم هم نیست تا شنبه 

تا قبل سرکلاژ همه چی خوب بود اما بعدش همه چی بهم ریخت . دکترم می گه به اون ربطی نداره .نمی دونم شاید اشتباه می کنم که می خوام ربطش بدم . اما دخترم گناه داره

یا امام رضا
تا قبل سرکلاژ همه چی خوب بود اما بعدش همه چی بهگ ریخت . دکترم می گه به اون ربطی نداره

انشالله عزیزم خدا به دلت نگاه کنه من که ناراحت شدم آخرم کارم کشید به سرم زدن.. تپش قلب گرفتم دو روزه هرشب دارم میرم سرم میزنم الانم اشکام بند نمیاد

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

سلام به همگی 

خدایا چرا روزا این همش خبرای بد! ...خدایا رحم کن !

ندا جون

پایبز جون 

از ته دلم دعا میکنم که همه چی بخوبی پیش بره واستون ونی نی رو سالم بغل بگیرید ...آمین 

مامان اینده خیلی متاسفم عزیزم 

ان شالله دفعه بعد با پیگیریهای بیشتر مامانی !

من خیلی نسبت به این مسئله زوم کردم از صبح شماره تمام داروخونه ها رو دارم می گیرم ولی هنوز موفق نشدم ...

به نظر من به يكى از اين مراكز رويان يا ابن سينا زنگ بزن بالاخره اونا هم به مريضاشون تجويز مى كنن حتما اين دارو رو ،از شون بپرس از كدوم داروخانه بايد تهيه كرد شايد بدونن

می گن رشدش دو هفته عقبه . تو برزخم . برام دعا کنید .می گن نمی شه کاری کرد

فقط از خدا برات معجزه میخوام......

آنا جون عزیزم می دونم،بازار سیاهی تو این داروخانه ها دست شده می گه تو نسخه دوز 75 هست نمی تونیم 45 ...

خوب بگو آزاد بده به شرطی که نسخه رو بعدا پشت نویسی کنی و مابین تفاوت رو برگردونه.....

ببین قبول میکنه؟

عزیزم صد درصد تایید شاملش میشد چون فکر کنم ۸ تا منوپیور بیشتر تو یه نسخه داروخونه نمیتونه تایید کنه. ...

فدات بشم آنا جون 

متاسفانه دفترچه هامون برگش تموم شد با نوشتن همون دارو ها و يك هفته پيش مجدد عوض كرديم 😢

اول گفتم اونا رو نده و پس بيااار 

اما گفتم ميخوام چيكار 

اون ديگه رفت......