2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
من دوستم با ای وی اف سه قلو باردار شد دکتر گفت ریداکت کن نکردش بعد تو 32 هفتگی جفت یکی از جنین ها کن ...

عزیزم ایشالله خدا دردونه هاشو بهش ببخشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  خيلي ناراحت شدم  اما آفرين ميگم بهت ك خودت رو نباختي و از همين الان با روحيه اي خو ...

سلام عزیزم.

ممنونم بابت همدردیت خوشگلم❤

من تمام تلاشمو کردم اما قسمتم چیزه دیگه ای بوده.بازم شکر❤💙 ما ادامه میدیم💪💪

عزیزم خب وقتی تکمیلی شدی که هیچ.. همون قبض های داروخونه بیمارستان سونو‌‌ و.... ببری بیمه پولت پرداخت میشه.اما تا قبل اون...

اگر داروهات مقدارش یکم از مقدار مجاز بالاتره میری داروخونه هایی که مامور بیمه تامین اجتماعی هست.توی نت بزنی برات میاره.مثلا من رفتم داروخونه ۲۹فروردین میدان حر.فک کنم صب ها ۸تا ۱۰ هستن.که بازم میتونی زنگ بزنی بپرسی.

میری اونجا و میگی لطفا اینارو تایید کنین تا بتونم با بیمه بخرم.از من چندتا سونو و برگه های پزشکیمو ی نگاهی انداخت.تایید میکنه بعدش از هر داروخونه ای ک داشته باشه تهیه میکنی با همون قیمت بیمه.

اما اگر تعدادت خیلی خیلی بالاس.همونجور که آنا جون گفت باید خود سازمان بیمه بری تا تایید کنه برات❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا شوهر منم همينو ميگه راجع ب آزمايش ها  الانم ب دلايلي نشد بدم  حالا رفتن تهران پيش ...

دکتر من آزمایشگاه نیلو رو قبول داره.

منتظر میشم خودش بیاد و میگم حتما بنویسه برام😍

دیگه دکترت میدونسته که گفته حتما.

انتقال اولته؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وقتي تاييد ميكني  چقدر هزينه ش كم ميشه  مثلا دارو ها بشه يك ميليون چقدر كم ميشه ؟؟

عزیزم اینجوری حساب نمیکنن که.

درواقع این تاییدیه برای اینکه بتونیم این داروهارو هم به نرخ بیمه بگیریم... اگه تایید نشه باید آزاد بگیری.

مثلا من دور دوم داروهام چون تایید شد به همون نرخ بیمه گرفتم شد ۹۰۰. اگه تایید نمیشد آزاد باید میخریدم میشد ۱۳۰۰ اینا.

عزيزم متاسفم كه منفي شدنت قطعي شد ولي اين خودش يه نشونه خوب هم بود كه بدنت داره كم كم آماده ميشه فقط ...

فدددای تو پارمیس جونم❤❤❤

آره خداجونم بخاد یکوچولو دیگه مونده😍😍😍

همچنان مصمم میریم جلو😍

آنا جون سینال اف هم همون کار گونال اف رو انجام می ده؟ دوستان جدیدا کی گونال اف گرفته و از کدوم دارو ...

وااااي پيدا نميشه گونال؟!

منو بگو كه ميكرو بعديم تو شهريوره نميدونم وارد سيكل بشم يا نه به بهترين داروها جواب نگرفتم ديگه با سينال و اينا ...خدا رحم كنه🙈🙈

آنا جون سینال اف هم همون کار گونال اف رو انجام می ده؟ دوستان جدیدا کی گونال اف گرفته و از کدوم دارو ...

عزیزم سینال همون ایرانی گونال هست ولی گونال بنظرم خیلی کیفیتش بالاتره و سینال تاثیر چندانی نداره البته خب برا هر کسی داروها تاثیر متفاوتی دارن ولی سینال بنظرم کلا جالب نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بله کارش همونه فقط برندش متفاوته و ایرانیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب چجوری تایید مینن؟باید چیکار نمی؟مراحلشو میگی؟

عزیزم اگه دفترچه ات تامین اجتماعیه باید بری بیمه تا برات تایید کنن. 

مثلا آمپولا تا یه تعدادی رو داروخونه میده بقیش آزاده.. اما اگه بری تایید کنن برات میتونی همه رو به نرخ بیمه بگیری.

میدونم که داروخونه ۲۹ فروردین مامور بیمه هست برای تایید.میتونی زنگ بزنی ساعت کاریش رو بپرسی.بعد برو تا تایید کنه برات.من مدارک پزشکیمم بردم.

بله کارش همونه فقط برندش متفاوته و ایرانیه.....

انا جون می دونم ایرانیه 

فقط می خواستم بدونم تاثیرش نسبت به گونال به چه صورته؟

من خودم فکر می کنم اگر گونال امتیازش 100 هست سینال 20 هست آیا این تصور من درست است؟