2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
ستروتاید جلوی بزرگ شدنو که نمیگیره..... جلوی آزاد شدنشونو میگیره..... در مورد داروهام خوب دیگه گون ...

یعنی اون فولی هایی ک کوچیکن ستروتاید کار ب بزرگ شدن اونا نداره و اونا ب رشدشون ادامه میدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ستروتاید جلوی بزرگ شدنو که نمیگیره..... جلوی آزاد شدنشونو میگیره..... در مورد داروهام خوب دیگه گون ...

آنای عزیزم دکتر ک گفتش ستروتاید ک زیر پوستی بزنم احتمالا گفتش ک پیورگانم زیر پوستی تزریق کنم . اینجا بعضیا بودن ک گفتن پیورگان رو عضلانی زدن حالد کدومش درسته عضلانی یا زیر پوستی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنای عزیزم دکتر ک گفتش ستروتاید ک زیر پوستی بزنم احتمالا گفتش ک پیورگانم زیر پوستی تزریق کنم . اینجا ...

من آمپول پيورگان مى زدم زير جلدى دور ناف زاويه ٩٠ دوتا پودر با يه آب.كلا ١٢تا زدم دكترم اينطور گفته بود.شما هم از دكترت بپرس حتما.ولى تا اونجايى كه من مى دونم زير پوستى مى زنن.

واااای خدااا ندا جون گفتید چی شده ؟ مگه آب دور بچه کم میشه آبریزش نمیگیرن چطور متوجه نشده خدایا چند روزه تمش خبر بد یاااا امام رضا خودت به داد هممون برس   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم فکر کنم ذخیرت خوب بود پس احتمالا دز داروهات زیاد نباسه و همون تایید داروخونه کفایت کنه..... ا ...

ممنونم آنا جان متوجه شدم 

ذخيرم ٢/٦٢ هستش

براي سري بعد خواستم بدونم چون الان داروهام رو گرفتم تا روز سونو 

كاش زودتر ميدونستم چون هزينه اينها هم زياد شد نزديك ب ٦ تومن هم واسه خودم هم شوشو 

داروخونه هم هيچي نگفت 

كلا ٦٦ تا منوپيور بود با ٨ تا دكا و پروكسيد واسه خودم شوشو

حالا نميدونم اينا جزء تاييد ميشدن يا ن 

حالا ان شاءالله ما بقيه رو حتما تاييد ميكنم 

🌹🌹

دكترش گفته بچه رو بايد ..... ميگفت قلبش ميزنه ولي بايد از بين بره خلاصه حالش خوب نبود اصلا . طفلك پ ...

عزیزدلم انشاالله به حق این شب های عزیز همه چیز براشون درست بشه 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

من دوستم با ای وی اف سه قلو باردار شد دکتر گفت ریداکت کن نکردش بعد تو 32 هفتگی جفت یکی از جنین ها کنده میشه بعد سه ساعت به خونریزی میفته 

سزارین اورژانسی میشه 

یک دخترش مرد پسرشم با دختر حالش خوب نیست تو دستگاه هستن لطفا براش دعا کنید حداقل اون دوتا بمونه 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
یعنی اون فولی هایی ک کوچیکن ستروتاید کار ب بزرگ شدن اونا نداره و اونا ب رشدشون ادامه میدن ؟

عزیزم تا جایی که میدونم ستروتاید جلوی تولید فولیای ریز حدیدترو میگیره و فرصت میده اونایی که داری بزرگ شن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیزم دکتر ک گفتش ستروتاید ک زیر پوستی بزنم احتمالا گفتش ک پیورگانم زیر پوستی تزریق کنم . اینجا ...

زیر جلدی بزن شما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما کسی میدونه پرسنتایل وزن تو سونوگرافی ۹۰ فدک هست یعنی چی؟  آنا جون میشه راهنمایی کنی  ...

والا متوجه جمله نشدم میشه عکس بذاری؟

ممنونم آنا جان متوجه شدم  ذخيرم ٢/٦٢ هستش براي سري بعد خواستم بدونم چون الان داروهام رو گر ...

عزیزم صد درصد تایید شاملش میشد چون فکر کنم ۸ تا منوپیور بیشتر تو یه نسخه داروخونه نمیتونه تایید کنه.....

فکر کنم بتونی بری از طریق خود تامین یه کاریش کنی و مابین تفاوتو بگیری فقط فکر کنم زمان بر باشه حالا اگه همسرت زمانشو داره بگو پیگیر بشه برات پرونده تشکیل میدن و کمیسیون و این جور چیزا و فکر کنم تایید بشه پولو بعدا بهتون برمیگردونن....

حالا به پرس و جو بکن حتما!!!!!