2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
آنا جون يك سوال دارم من همون روزپنجم تا شب كمي لك داشتم با رنگها و بافتهاي مختلف     د ...

عزیزم نگران نباش احتمالا لکها مال لانه گزینی بوده....

ترشحاتم احتمالا برا بالا رفتن استروژنه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومد یه پستی گذاشت خیلی ناراحت بود مثل اینکه اتفاق بدی افتاده بود بعدم پستشو پاک کرد...واقعا نگران ش ...

وای خدا رحم کنه ایشالله که به خیر گذشته.....

تحمل همچین ناراحتی هایی برا دوستان واقعا جگر آدمو خون میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خودم تکونشو حس کردم .صدا قلبش می شنوم   اما بچم رقمی براش نمونده .نمی تونم براش کاری کنم. ...

نگووووووو.....

ایشالله خدا معجزشو نشونت میده.....

به خدا زبونم قاصره......

اب دورش یه دفعه به یه سانت رسید . می گن رشدش دو هفته از تاریخ لی وی افت عقبتره

عزیزم الان چند هفته ته؟

نمیتونن تو دستگاه نگه دارن؟

بتامتازون زدی؟

به خدا نمیدونم چی بگم؟

هیچ راهی نداره؟

سرم، خوردن مایعات؟

ندا؟ چی شده مگه؟ توروخدا نگین که اتفاق بدی افتاده.....

سلام آنا و لاله جونم . امروز روز ششم پریودپ بود و از روز دوم پریودی تا ششم روزی ۱۵۰ واحد گونال تزریق کردم و امروز روز ششم پری رفتم سونو و فقط گفتش ک قبلا هم شکمت آب آورده یا ن گفتم ک اول بارم هستش ک میخوام میکرو انجام بدم و گفت پاشو سایز ازش پرسیدم ولی جوابمو ندادش . حالا برا روز هفتم و هشتم و نهم و دهم پری گفتش ک روزی ۱۵۰ واحد گونال بزن ک گفتم ندارم و گفتش ک پیورگان بزن و روز نهم و دهم هم ستروتاید بزن . سوالم اینه ک عملکرد گونال هم مث پیورگان هستش ؟ سوال بعدیم یعنی سونوم درست بودش ک بهم ستروتاید داده ؟ سوال آخرم مگه ن ستروتاید ک برا مهاره همیشه بعد از اتمام آمپولای تحریک میدن ؟ سوال آخرمم این ک حالا ستروتاید بهم داده شتید ب سایز بالا تا روز نهم و دهم نرسه ک برام برا روز نهم و دهم پری ستروتاید داده . نظر شما چیه از سوالام ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه چندتا سوال داشتم...🤗 اول بگم که فندقا افتخار ندادن و رفتن پیش خدا.. 😍😍 مامان به قربونش ...

عزيزم متاسفم كه منفي شدنت قطعي شد ولي اين خودش يه نشونه خوب هم بود كه بدنت داره كم كم آماده ميشه فقط يكم ديگه به تحقق بخشيدن به رويات مونده😉 از اينكه ميبينم روحيت رو خيلي خوب حفظ كردي خوشحالم برات😍 همين جور ادامه بده🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام آنا و لاله جونم . امروز روز ششم پریودپ بود و از روز دوم پریودی تا ششم روزی ۱۵۰ واحد گونال تزریق ...

عزیزم بله پیورگانم مثل گوناله....

ستروتاید بعد اتمام تحریک تخمدان داده نمیشه بعد اینکه تا حدی تحریک تخمدان انجام شد شروع میشه.....

یعنی درست تجویز شده نگران نباش.....

در مورد آب آوردن شکمت مگه قبلا آی یو آی نداشتی؟

عزیزم بله پیورگانم مثل گوناله.... ستروتاید بعد اتمام تحریک تخمدان داده نمیشه بعد اینکه تا حدی تحریک ...

بله داشتم . یعنی ستروتاید همراه با امپولای تحریک میدن ؟ حالا برا من ک ب روز جمعه و شنبه داده یعنی اینکه احتمال داده ک شاید بزرگ بشن و جلوشو بگیره ؟ پس اونایی ک کوچیکن چی ستروتاید کار ب اون کوچیکا نداره ؟ من میترسم جوابدهی پیورگان کمتر از گونال باشا و میترسم ک روم نخوره میگم ک الان ک احتمالا گونال روم خورده میترسم پیورگان دیگه روم نخوره.لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله داشتم . یعنی ستروتاید همراه با امپولای تحریک میدن ؟ حالا برا من ک ب روز جمعه و شنبه داده یعنی ای ...

ستروتاید جلوی بزرگ شدنو که نمیگیره.....

جلوی آزاد شدنشونو میگیره.....

در مورد داروهام خوب دیگه گونال نداشتی ایشالله پیورگانم همون جوابو بهت میده.....

اگه استرس داری تهیه کن.....