2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
عزیزم اینا تعداد کمه فقط ستروتاید زیادتره شاید الان ۴ تارو تایید میکنن وگرنه گونال و مریونالت کمه در ...

آها اره... من نه کلا ۲۰ تا مریونال زدم، ۲۰تا گنادوپین و ۶تا ستروتاید.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مررررسی صبا جووووونم😙😗 ایشالا از تو خووووووب و عالی پیش بره... ماهم تمام تلاشمونو میکنیم😍💪

مرسی عزیزم🌹

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هپارین و آسپرین داشتم.

همین میگم یه چیزی گفتی.....

با این کم کم دو هفته نمیتونی آز بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خووووبم لی لا جووون😗😘 من رحمم تک شاخه عزیزم. اره دکترم بیاد میگم بهش.. همچین قشنگ بررسیم کنه😁😁 ...

ندیدمت اما قلبا دوستت دارم، چه غصه بخوری چه نخوری، تو نتیجه فرقی نمیکنه، پس همون بهتر که پرانرژی پیش بری، اینجوری مامان بهتر و شادتر و سالمتری برای نی نی هایی هستی که منتظرن بیان تو دلت. کاش بتونیم این روحیه داشتن رو ازت یاد بگیریم. می بوسمت نازنین     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ندیدمت اما قلبا دوستت دارم، چه غصه بخوری چه نخوری، تو نتیجه فرقی نمیکنه، پس همون بهتر که پرانرژی پیش ...

😍😍😍😍 مررررسی عزززیز دلم🤗

آره دیگه الان هرچقد شیون کنم و مو بکنم بازم فایده نداره 😄😄 

من خودمو و قلبمو سپردم دست خدا.. میدونم که ناامیدم نمیکنه😊 فقط تایم رسیدن به خواسته هامون شاید با تایم خدا فرق کنه ولی تو رسیدن بهشون شکی نیس❤❤❤❤ بوس به کله ات😗😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها ی سوال من از هفته پیش که رفتم پیش دکترم و ازم سونو گرفتن خونریزی دارم امروز میخواستم برم دکتر ولی دیروز و امروز تا ظهر کلا قطع شد الان از ظهر دوباره شدید خونریزی دارم چیکار کنم کسی تا حالا اینطوری شده

خدا جونم شکرت...
آنا جون الانم روالش همینه. من اردیبهشت داروهایی که داروخونه مجاز بود میداد، بقیه رو میرفتم تاییدیه م ...

سلام 

خيلي ناراحت شدم 

اما آفرين ميگم بهت ك خودت رو نباختي و از همين الان با روحيه اي خوب برنامه ريزي ميكني براي انتقال بعديت 

ك ان شاءالله موفقيت آميز باشه 

خداوند صلاح بنده هاشو بهتر ميدونه 

ان شاءالله بهترين ها قسمتت بشه 

من در باره تاييديه داروها هيچ اطلاعي ندارم 

بيمه مون تامين اجتماعي هستش 

ك احتمالا برامون تكميلي بشه چون بيمه رانندگان هستش 

حالا مثلا من نسخه م رو بردم داروخونه بعد بايد چيكار كنم ؟؟

ممنون ميشم راهنماييم كني 🌹

ممنوووووونم آنا جونم.. مرسی از تو که همیشه هستی تا مارو راهنمایی کنی. آنا جون نظرم این بود برم آزه ...

اتفاقا شوهر منم همينو ميگه راجع ب آزمايش ها 

الانم ب دلايلي نشد بدم 

حالا رفتن تهران پيش دكتر 

الان بهم گفت دكتر گفته اصلا ب اين آزمايشات هيچ نيازي نيست وگرنه خودم تجويز ميكردم 😩

و اينكه آزمايش هيچ جا رو قبول ندارن 😢

شوهرم هم بدجور ب دكتر اعتماد داره 😒

نميدونم چيكار كنم 

سلام دوست دوستانه عزيزم انشالا هم حال خودتون هم نيني هاي تو دلتون خوب باشه 🤗🤗🤗♥️♥️

اونهايي هم كه مثل من منتظرن زودتر به نتيجه برسيم به اميد خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بعضي وقتها با خودم ميگم ولش كن بچه چيه الان با اين وضعيت مملكت باز با خودم ميگم جو گير نشو كارتو بكن😂😂😂

حالا بعد كلي انتظار مامانم با چند  بسته كپسول اوابووست و فرتيل ايد واسه خودم و شوهرم از امريكا اومدن حالا ميشه بگيد چند تا چند تا بخورم؟!

لاله جون فرتيل ايد و اوابووست و چطور استفاده كنم ؟!

ايا لازمه پروكسيد هم ادامه بدم ؟! 

البته ميدونم اوابووست روزي ٤ تاست ولي با فرتيل ايد نميدونم چندتا بخورم

دوستان انقدر دلم ميخواد با همين قرصا حامله شم كه نگم واقعا خسته ام واسه ميكرو بعدي 😞😞

داشتم تکونای بچمو حس می کردم . اما می گن اون دیگه مال تو نیست .بهش دل نبند . می گه مامان ببین قلبم چ ...

اي واي عزيزم خدا بد نده 😞😞😞😞

نميدونم چي بايد گفت چون تو جايگاهت نيستم و نميتونم شعار بدم فقط از خدا ميخوام بهت آرامش بده عزيزم زندگي در جريانه خدا رحمت كنه رفتگانتو ولي همسرت كه هست اونو كه داري پس قصه نخور😞😞🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻