2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
سلوم عزیزم..😍 بتام از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷ بعدم شد ۶😐 فک کنم فندقا جیش کردنو رفتن 😅😅😅 بقول همسرم ...

عزیزممم

واقعا دلم پیشت بود 

نمیدونم چی بگم . ان شاالله بزودی خیلی واقعی دردونه هاتو بغل کنی😘

درسته واقعا اراده خدا بالاتر از اراده ماست و برای هر کسی یه قصه متفاوت نوشته. بهترینهاشو سر راه هممون بذاره ان شاالله

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
 منم تامین اجتماعی هستم اونوقت همونجا همه داروهامونو میده؟ یا فقط تایید میکنه و باید بریم از د ...

عزیزم برا من اصلا مدارک نمیخواستن.....

اما احتیاطا هر چی داری ببر.....

اونجا فقط تایید میکنن بعد میتونی همه رو از داروخونه هایی که تعداد مورد نیازتو دارن و با بیمه تامین قرارداد دارن تهیه کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم واقعا دلم پیشت بود  نمیدونم چی بگم . ان شاالله بزودی خیلی واقعی دردونه هاتو بغل کنی😘 ...

مررررسی صبا جووووونم😙😗

ایشالا از تو خووووووب و عالی پیش بره...

ماهم تمام تلاشمونو میکنیم😍💪

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جون يك سوال دارم

من همون روزپنجم تا شب كمي لك داشتم با رنگها و بافتهاي مختلف

ديروز و امروز دو دفعه ترشح سفيد غليظ ديدم و تا ديروز هم گاهي درد پريود و گاهي انگار يك قسمت سوزن فرو ميكردن ولي امروز هيچ حسي و هيچ دردي ندارم به نظرت دفع شده رفته؟؟؟؟؟؟؟

مررررسی صبا جووووونم😙😗 ایشالا از تو خووووووب و عالی پیش بره... ماهم تمام تلاشمونو میکنیم😍💪

عزيزم خيلي متاسفم به اميد خدا ماه ديگه دو تا گوگولي برات صحيح و سالم ميمونن

عزيزم خيلي متاسفم به اميد خدا ماه ديگه دو تا گوگولي برات صحيح و سالم ميمونن

فدددات عشششقم🤗🤗🤗🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون يك سوال دارم من همون روزپنجم تا شب كمي لك داشتم با رنگها و بافتهاي مختلف     د ...

نبابا کجا بهتر از دل تو....

لانه گزینی کرده سفت شده مونده ایشالا😙😍😍

ولی جدیدا فک کنم دوتاش آزاد شده‌. بیمه ام تامین اجتماعی ساده اس.تکمیلی ندارم. مولتی رو که آزاد میخر ...

عزیزم در حدی نیست که بخواد قابل رویت باشه.....

متوجه نمیشی چون ساک تشکیل نشده که.....

فقط دکتر اومد حتما بگو از هر نظر بررسیت کنه و بگو بعد خدا امیدم به شماست و بگو دیگه توان شکست ندارم پس توروخدا چیزی کم نذارین و.....

خلاصه احساسی قانعش کن همه جوره بررسی کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا آنا جون برای من ۴تا ستروتاید ۱۴تا گنادوپین و ۸تا مریونال رو تایید کرد... قبلش از داروخونه پایی ...

عزیزم اینا تعداد کمه فقط ستروتاید زیادتره شاید الان ۴ تارو تایید میکنن وگرنه گونال و مریونالت کمه در حد،تایید داروخونه هست خوب.....

برا من مثلا ۴۰ تا مریونال بود و.....

۲۹ فروردین تایید نکرد.....

عزیزم در حدی نیست که بخواد قابل رویت باشه..... متوجه نمیشی چون ساک تشکیل نشده که..... فقط دکتر اوم ...

اوووکی... من گفتم فندقمو میبینم لابد اندازه فندق شده😅😅

خدای اونکارام... مث ابربهاررررر براش اشک میریزم خودمو میزنم به در دیوار😁😁😁😉😀😉

میگم دکتر دستم ب دامنت  همچین محکم کاری بکار🤗😅 

اول خدا ،بعدم خدا ،بعدم خدا ،بعد تو😀

سلوم عزیزم..😍 بتام از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷ بعدم شد ۶😐 فک کنم فندقا جیش کردنو رفتن 😅😅😅 بقول همسرم ...

سلام عزیزم، خوبی؟ خوشحالم که پر انرژی هستی، یادم نیست مشکت چی بود، اما اینکه مثبت شدی بعد اینجوری شد شاید بخاطر مشکل انعقادی باشه. امیدوارم اینسری یه نتیجه توپ بگیری عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه انوکسان نداشتم که.. چی هست😁

فکر کردم داشتی.....

هپارین چی؟

آهان آسپرین داشتی.....

عزیزم برا همسر من که میگرفتن..... اعتبارشونم ۶ ماهه اگه بگذره مجدد باید انجام بدیم.....

پارسال ازمايش داد همين ها 

از. دكترم هم پرسيدم گفت نمى خواد براى خودم كافى فقط بياد اسپرم بده 🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام عزیزم، خوبی؟ خوشحالم که پر انرژی هستی، یادم نیست مشکت چی بود، اما اینکه مثبت شدی بعد اینجوری شد ...

خووووبم لی لا جووون😗😘

من رحمم تک شاخه عزیزم.

اره دکترم بیاد میگم بهش.. همچین قشنگ بررسیم کنه😁😁😁 مررسی فدات شم‌

فکر کردم داشتی..... هپارین چی؟ آهان آسپرین داشتی.....

هپارین و آسپرین داشتم.