2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
از نظر من که نه😂 من خودم منتظر یه پریود سنگین و دردناک بودم اما هیچ فرقی با ماه های قبلم نداشت

مررررسی دکتر جون❤

والا منم از وقتی تو سیکلم پریودام کمترم شده ..حالا از ال دی بود یا چیز دیگه نمیدونم... این یکی ببین چطور باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب پس خوبه دیگه بیمه ات. اگه خود اونجا داشته باشه کل داروهایی ک تو نسخه هست رو خوب میگیری.نداشت جا ...

ممنون

اینبار که گذشت واسه داروهای سری بعد میرم اونجا

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=64968851]منم همون اول که رفتم آی وی اف.. فقط از من آزمایش گرفتن.همسرم فقط اسپرم داد.[/QUOTE]

ممنونم عزيزم 

همسرم يكم عصبى هست مى ترسيدم با اينكه دكتر گفته نمى خواد

اونجا بگن حالا ازمايش مى خواد چون بياد سريع مى خواد بره سر كارش 😊

البته هر چه دور من نباشه من كمتر استرس دارم 

عوض من همسرم خيلى استرس و عصبى تر شده 🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 64968851 ]منم همون اول که رفتم آی وی اف.. فقط از من آزمایش گرفتن.همسرم فقط اسپرم داد.[/QUOTE ...

خواهش..

باز همسر من ریلکس❤ میگه باخدا باش پادشاهی کن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها یه چندتا سوال داشتم...🤗 اول بگم که فندقا افتخار ندادن و رفتن پیش خدا.. 😍😍 مامان به قربونش ...

عزیزم داروهاتو قطع کن مکملام اگه تکمیلیتون نمیده آزاده ولی ظاهرا فمیبیون فکر کنم نیست.....

اگه پیدا نکردی فولیک اسید بگیر.....

بعدشم حتما پیگیر علت نگرفتن باش چون معلومه داشته میگرفته.....

پریودتم احتمالا سه الی پنج نهایت به هفته ده روزه پریود میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 64968851 ]منم همون اول که رفتم آی وی اف.. فقط از من آزمایش گرفتن.همسرم فقط اسپرم داد.[/QUOTE ...

ببین دوست من زنگ بزن بپرس چون برای من و همسرم آزمایش خون cbcو hiv و هپاتیت رو خواستن.

بپرس خیالت راحت باشه استرس نگیری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
براى ivfام دكتره گفت فقط ازمايش خونه من نيازه همون ازمايشات عفونى كه پرونده ام موجوده   ( ...

دکترت بگه نمیخواد ، نمیخواد دیگه 

به بیمارستان و قانون اتاق عملش ربط داره

اینجا که من میرم باید انجام بدیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
براى ivfام دكتره گفت فقط ازمايش خونه من نيازه همون ازمايشات عفونى كه پرونده ام موجوده   ( ...

عزیزم برا همسر من که میگرفتن.....

اعتبارشونم ۶ ماهه اگه بگذره مجدد باید انجام بدیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کجا میرفتی برای تایید گرفتن؟

من بیمه تامین روبروی داروخونه ۱۳ آبان میرفتم.....

عزیزم داروهاتو قطع کن مکملام اگه تکمیلیتون نمیده آزاده ولی ظاهرا فمیبیون فکر کنم نیست..... اگه پیدا ...

ولی جدیدا فک کنم دوتاش آزاد شده‌. بیمه ام تامین اجتماعی ساده اس.تکمیلی ندارم.

مولتی رو که آزاد میخرم ،فمیبیون اگه آزاد بود میخرم اگر نه فولیک اسید دارم استفاده میکنم تا برم بیام از شهرستان ببرم ماما برام بنویسه بخرم بعد.

خب آنا جون دکتر باید بیاد تا برم پیشش بررسی کنه دیگه.

بعد برای اون سوال .. چیزی هست تو رحمم الان که دفع بشه با پریود؟

ترشحات قهوه ای ک شرو شده از الان.

عزیزم بیمه من تامین اجتماعیه. تو داروخونه ۲۹ فروردین مامور داشتن من رفتم اونجا.مدارک پزشکیتم باید بب ...

داروخونه ها تا تعداد محدودی میتونن تایید کنن....

برا من چون بالا بود ۲۹ فروردین هم تایید نکرد رفتم دفتر بیمه.....

عزیزم برا همسر من که میگرفتن..... اعتبارشونم ۶ ماهه اگه بگذره مجدد باید انجام بدیم.....

آقا از شوهر من چرا نگرفتن😁😁😁😉

داروخونه ها تا تعداد محدودی میتونن تایید کنن.... برا من چون بالا بود ۲۹ فروردین هم تایید نکرد رفتم ...

والا آنا جون برای من ۴تا ستروتاید ۱۴تا گنادوپین و ۸تا مریونال رو تایید کرد...

قبلش از داروخونه پایین مطب گرفته بودم تعداد مجازو.. اینارو باز بردم تایید کرد گرفتم.

ممنوووووونم آنا جونم.. مرسی از تو که همیشه هستی تا مارو راهنمایی کنی. آنا جون نظرم این بود برم آزه ...

عزیزم خانوم دکتر واست مینویسه.....

عجله نکن.....

به هر حال انوکسان داشتی به این زودی نمیتونی آز بدی.....

عزیزم خانوم دکتر واست مینویسه..... عجله نکن..... به هر حال انوکسان داشتی به این زودی نمیتونی آز بد ...

نه انوکسان نداشتم که.. چی هست😁