2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
عزیز دلم غصه نخور فدات شم..❤❤💖💚 ماهم مامان میشیم خوشگلم هم رحم داریم هم تخمک داریم هم اسپرم.اینا ...

😂راست میگی😘

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
تا چند تومن خود داروخونه تایید میکنه؟

عزیزم چند تومن که نمیشه گفت.....

مثلا فکر کنم مریونال تا ۸ تا گونال تا ۱۴ تا ستروتاید تا دو تا......

یعنی این مدلی بود اون زمان.....

البته اعداد دقیق یادم نیست تقریبی گفتم.....

روال الانو نمیدونم.....

من اون زمان چون تعداد داروهام زیاد بودن و دار های کل سیکل تو یه نسخه بود به راست رفتم بیمه تایید گرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جان  واسه من ٩ مرداد خراش زدن  و انتقالم ميفته براي اواخر شهريور  يعني ا ...

خواش با هیسترو تا سه چهار ماه طبق نظر دکترم میمونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها یه چندتا سوال داشتم...🤗

اول بگم که فندقا افتخار ندادن و رفتن پیش خدا.. 😍😍 مامان به قربونشون بره،دلم براتون تنگ میشه😍☺

این آخرم یه جیش کردن و رفتن آخه بتام شد ۶..😁

یعنی هر جور معادله ای رو به کار بردم نفهمیدم چطور از ۲۶۶ رسید به ۱۷۷ بعدم شیش😂😂

زنگ زدم مطب که گفت داروهاتو قطع کن.من آمپول هپارین و پروژسترون داشتم و قرص استرادیول و آسپرین میخوردم.کلا گفت هر چهارتا رو قطع کن.

فقط قرص فمیبیون و مولتی که دوتا ویتامین ان رو باید ادامه بدم.حالا چون چنددونه بیشتر ندارم از این قرص ها میتونم برم داروخونه بخرم اخه تاجایی ک یادمه آزاد بودن یا حتما نسخه میخاد؟؟

و اینکه امروز امپول پروژسترون و هپارین رو صب زدم اما دیگه نباید بزنم.چندروز بعد پریود میشم..؟این پریود نه پریود بعدی باید برم مطب.

و اینکه با همین پریودم چیزی اگه تو رحمم باشه دفع میشه دیگه درسته؟

فعلا سوالای دیگم یادم نمیاد😅😅😅

ممنون از پاسخگوییتون💚💖

ماچ به لپتون😘😙

مدیونین اگه بگین این منفی شده خل شده😅😅

اینجانب یه مامان آینده پرانرژی هستم که میره تا آماده بشه برای انتقال بعدی💪💪💃🤗

درسته اینبار نشد ولییییییی بلاخره میشه❤😚😍

کار نشد نداره☺

💚آرزوهاتو بغل کن،تاخدا هست زندگی هست💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
برای من هم شبیه به شماست ۲۰ تیر با روش هیستروسکوپی خراش زدن و الان تو سیکل هستم دارم دارو میزنم که ...

ان شاءالله ب سلامتي انتقال بدين و مادر بشين 

والا ب ما نگفتن حتما همين ماه انتقال بدين 

و چيزي بابت خراش نگفتن ك چقدر اثر داره 

من هم اشتباه گفتم ٩ تير ماه خراش داشتم 

يعني تا اون موقع ميشه كمتر از ٣ ماه 😢

حالا فردا تماس ميگيرم ميپرسم حتما 

اما بايد صبر كنم تا پريود بعديم 

الان تقريبا ٧٠٠ هزينه شار ژ مجدد دارو داشتم 

و آزمايش ايمني و انعقادي ميخوام انجام بدم 

ان شاءالله ك تاثييرش برام بمونه 

[QUOTE=64964757]گرفتم.فک کن از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷.. حالا شده ۶😐😐😐😐😐😐 نمیدونم بخندم یا گریه کنم😭😂[/QUOTE]

عزيزم خيلى ناراحت شدم امضات خيلى دوست دارم وقتى خوندم گريه ام گرفت الان هم خوندم ناراحت شدم 😞😭من هم چند سال پيش حال شما را داشتم الانم باز سيكل ivfام 

اميدت را از دست نده دوباره انجام بده انشالله هر چه زودتر به ارزوى دلت برسى 🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم چند تومن که نمیشه گفت..... مثلا فکر کنم مریونال تا ۸ تا گونال تا ۱۴ تا ستروتاید تا دو تا..... ...

آنا جون الانم روالش همینه. من اردیبهشت داروهایی که داروخونه مجاز بود میداد، بقیه رو میرفتم تاییدیه میگرفتم که خداروشکر همرو با بیمه گرفتم😍

و البته خدا خیر بده داروخونه پایین مطب دکتر طرازی رو.. اونابهم گفتن که اینکارو کن و تاییدیه بگیر.

زنگ میزدم داروهامو میگفتم نگه میداشتن برام.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها یه چندتا سوال داشتم...🤗 اول بگم که فندقا افتخار ندادن و رفتن پیش خدا.. 😍😍 مامان به قربونش ...

عزیزم ناراحت شدم از جواب ازمایشت ولی هر چی مصلحت خدا باشه همون میشه . انشالا ماه های آینده💕💕

واقعا جواب منفی گرفتن سخته

هم کلی امید و خوشحالی داری و با عشق همه برنامه های غذایی و دارویی رو با این همه مشغله کاری و فکری رعایت میکنی و هزینه های سرسام آور رو که نگو... بایدم بهم بریزی و ناراحت بشی ولی نباید هرگز ناامید بشی.

من الان با آگاهی به اینکه میدونم علم میگه ممکن انتقالم نگیره ولی توکل به خدا میرم جلو چون فعلا با شرایط تخمک هام چاره ایی جز ریسک ندارم

حالا ریسکش رو بگو یک درصد خودش روزنه ی امیدِ...

اگر خدا بخواد براتون ...سخت ترین و عجیب ترین مشکلات بدون اینکه بفهمید چی شد چی نشد حل میشه

دوست خود من تمام دکتر ها بهش گفته بودن تو هیچ وقت مامان نمیشی اما الان به صورت طبیعی مامان شد ماشالله هزار ماشالله یه پسر تپل مپل الان بقلشِ حالش رو میبره چون ایمان داشت همیشه میگفت من مطمئنم مامان میشم.

پس از تو حرکت از خدا برکت راهش ایمانِ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خواش با هیسترو تا سه چهار ماه طبق نظر دکترم میمونه.....

واسه من دیگه خیلی دیر شد.اول بهمن خراش داشتم تیر انتقال.

عزيزم خيلى ناراحت شدم .اخه دليلش چى مى تونه باشه.

نمیدونم عزیزم.حالا این پریود نه پریود بعدی باید برم مطب. حتما دکترم بررسی میکنه🤗

عزیزم ناراحت شدم از جواب ازمایشت ولی هر چی مصلحت خدا باشه همون میشه . انشالا ماه های آینده💕💕

مرسی عزیز دلم❤❤

یساعت ناراحتی کردیم و رفتیم تو قیافه😉😉 اما الان خوبیم و اماده میشیم برای سیکل بعدی.

من خودمو به زمینو اسمونم بزنم تا خدا نخاد نمیشه.

الانم وجدانم راحته که تمام تلاشمو کردم اما قسمتم نبوده.❤😍 ایشالا به زودی قسمت هممون❤💚😘